We zijn Super fijn geholpen, de verkoper dacht met ons mee en nam de tijd ons over de producten bij te praten . We werden erna ook keurig teruggebeld als we vragen hadden

FIJNE VAKKUNDIGE MENSEN

prettige werksfeer vakkundige montage en mensen die met je meedenken als er problemen zijn en in oplossingen denken

Brugman heeft zorg voor de klant!

Brugman draagt zorg voor mijn badkamer van het begin tot het eind. Zij zijn dus betrokken bij het hele proces. Ze zijn helder in wat er gaat gebeuren en er is focus op wat er moet gaan gebeuren. Hiermee nemen ze verantwoordelijkheid op het proces waardoor ik met een gerust hart kan toekijken hoe mijn badkamer wordt verbouwd.

Een goede servies.

Wij hebben een goede servies gehad. Dhr Janssen heeft zijn tijd genomen om ons alles goed uit te leggen en we hebben samen een mooie keuken uitgezocht. Wij zijn zeer tevreden.

Aanrader voor new keuken

Ben heel goed geholpen zoals een klant verdien kreeg tip wat wel kan wat niet . Telefonisch kregen ik ook antwoord of werd keurig terug gebeld

Teleurstelling

Mooie keuken gekocht rond de 24.000. Bij montage bleek het gat te groot van de spoelbak. Heb dus nu een tijdelijke spoelbak op een plank hout die op het werkblad is geschroefd. Wachten nu op een nieuw werkblad. Aannemer moeten afzeggen die zou komen tegelen. Was geen reclame voor familie en vrienden die onze keuken kwamen bewonderen. Ook een badkamer gekocht voor dezelfde prijsklasse, die wordt geleverd in April. Benieuwd hoe dat gaat, en wat er het eerste klaar is. De keuken of de badkamer. De keuken is tot twee keer toe gemeten, dus toch nog bijzonder dat het evengoed niet klopt. Op dit moment raad ik het niet aan, eerst maar eens zien hoe snel en hoe goed dit wordt opgelost.

Aan onze wens een mooi badkamer te leveren en te plaatsen is voldaan, we zijn er blij mee.

Het slopen van de oude en het maken van de nieuwe badkamer is snel en mooi uitgevoerd.

Uitstekend geholpen!

We zijn uitstekend geholpen met het kiezen van de verbouwing van 2 badkamers. Ook het meedenken voor de indeling van de badkamers is top! Al met al een zeer goede ervaring.

Badkamer is zeer mooi geworden!

Van het leveren van alle spullen tot de laatste dag dat de elektricien is geweest, was een enorm druk traject. Flexibel zijn van beide kanten is heel belangrijk, maar alles bij elkaar heeft het geresulteerd in een badkamer die mooi en naar wens is!

Geweldig.

Vriendelijke en prima bezorgers. Al het materiaal in overleg op de gewenste plekken gelegd en de nodige toelichting gegeven. De vlotte opvolging door het service- en/of montageteam laat niets te wensen over.

Ze denken met je mee en komen met oplossingen

Positief. Er wordt met je meegedacht en ze komen met oplossingen. Of het nu tijdens het samenstellen van de keuken bij Brugman is of dat het nu de bezorgers en de monteurs betreft. Ook het achteraf nabellen m.b.t. bepaalde opties die wel/niet konden heb ik als prettig ervaren.

Fijne ervaring met het uitkiezen en het installeren van de Badkamer ging super snel en goed!

In de Showroom Brugman Almere met behulp van de verkoper 2 dagen over gedaan om iets goeds uit kiezen en de prijs naar onze wens aan te passen. Het afbreken en installeren ging super snel en goed. Binnen 2 weken was onze nieuwe droom badkamer klaar voor gebruik, heerlijk genieten! Wij zijn een hele blije klant :)

mooier dan de foto

goed ingemeten, alles klopte. evt probleem opgelost. en de montage verliep erg zorgvuldig. vaktechnische top.

Zorgt en ontzorgt

Mijn ervaring is dat Brugman badkamers veel zorg had over hoe ik mijn badkamer zo goed als mogelijk kon inrichten. Daarnaast ontzorgt Brugman ook door van het begin tot het einde zorg te dragen voor het installeren van mijn badkamer.

Van begin tot eind uitstekende service

Zou wel meer advies over de kranen gehad willen hebben. Nu hebben we uiterlijk mooie kranen gekozen maar niet wetende dat deze gevoeliger waren voor kalk aanslag.

Geweldige service van verkoop tot bestelling tot installeren

Geweldige service van verkoop tot bestelling tot installatie

Slecht! BRUGMAN NOOIT MEER

De verkoper was goed en gaf goed advies. Keuken is juni 2021 geleverd en ik kan vertellen dat het flink fout is gegaan. Als ik alle mankementen moet benoemen is écht om verdrietig te worden. Er wordt behoorlijk hiervoor betaald en wat je hier voor terug krijgt staat niet in verhouding. De eerste keer dat de keuken werd geleverd, zat er een kras op het aanrechtblad. De kookplaat werd scheef geplaatst, de aanrechtbladen zaten niet gelijk met elkaar gekit. De spoelbak is flink scheef gemonteerd. Bepaalde houten delen waren zo slecht gezaagd dat de verflag weg was. De deuren tussen de kasjes waren ook niet goed gemonteerd. Na drie maanden kwamen voor de tweede keer de monteurs om te verbeteren/vervangen wat slecht was. Note bene: de medewerker van de klantservice gaf aan dat hij deze keer deskundige monteurs zou sturen - dus niet! Ze hebben een nieuw aanrechtblad geplaatst maar met flink kleurverschil met de andere deel van aanrechtblad. De tweede spoelbak kwam met roest plekken. Een deel van de kast is slecht gezaagd waardoor de verflag weg is. Bovendien is dit slecht gemonteerd. Ik begrijp niet hoe zo’n bedrijf zo’n slecht service kan bieden. Als je een mail stuurt wordt meestal niet beantwoord. Als je belt met de degene die hierover gaat is hij meestal niet bereikbaar. Ondertussen hebben we de tegels niet kunnen plaatsen en het water loopt gewoon achter de kasten. De eerste keer werd aan ons verteld dat geen kleurverschil op het aanrechtblad zou komen er zit toch kleurverschil is. Nu is weer een deel maar van aanrechtblad besteld en hij gaf aan dat écht geen kleurverschil in zou zitten. Bovendien moet de spoelbak veranderd worden. Wij zijn bang dat de “ goede” monteurs de spoelbak niet weg krijgen zonder het aanrechtblad te beschadigen. Volgens de medewerker (RACHIRD) kan dit wel want hij gaat écht deskundige monteurs sturen. Blijkbaar waren de andere monteurs niet deskundige genoeg. Nu afwachten wanner e wie wij weer in huis krijgen.

Alles was stipt op tijd en ieder heeft keurig gewerkt.

Badkamer gaat altijd naar wens , keuken meestal

Bij de laatste keuken aankoop in almere voelden wij ons wat opgejaagd. Bij de levering van de badkamer kwam een verhuisbedrijf de tegels naar de 4e verdieping brengen via een lift over het balkon. Twee zware pellets bleven achter voor de deur met veel plastic. Ik heb het met hulp in mijn auto gekregen en met veel moeite op de stort er weer uit, daarna rugpijn gekregen. Vlgs mij zou er ook statiegeld op die pellets kunnen zitten maar daar kon ik niet achter aan.

top ervaring

goed advies, vakbekwaam behandeld. veel tips gekregen. en een goede prijs kwaliteit.

Professioneel

Zeer prettige, ervaren en rustige bezorgers. Namen de tijd om alles op de juiste plek te zetten en de levering te controleren.

Warm ontvangst. Neemt de tijd en denkt met je mee.

Warm ontvangst met een kopje koffie. Na een rondje keukens gemaakt te hebben beginnen met meedenken en indelen van de keuken. De verschillen tussen diverse uitvoeringen van zowel kastjes als apparatuur laten zien. Ze nemen de tijd voor je (kijken niet elke keer op horloge). Voor je het wist waren we 2 uur verder.

Super tevreden, van advies tot plaatsing!

De advisering bij het uitkiezen van de keuken hebben we als zeer prettig ervaren. Geen druk, open communicatie, bereid om in onze ideeen mee te denken en dingen te proberen. De communicatie vanaf het uitkiezen tot aan plaatsing verliep probleemloos. Goed op hoogte gehouden over de planning. Erg prettige mensen van de “keukenman” die de keuken kwamen plaatsen. Netjes, snel en precies. Wat kleine dingetjes die niet klopten waren snel opgelost na 1 belletje. Kortom; enorm tevreden!

fijne service en goed mee denkend in wat ik wil

Brugman heeft mij keurig geholpen en goed mee gedacht, open geweest in mogelijkheden en fijn contact.

Prima, alleen verkoopproces is ronduit slecht

Wij voelen ons ‘genaaid’ door de verkoper. Het verkoopproces is erg slordig verlopen met meerdere fouten vanuit de verkoper in het voordeel van brugman keukens. De prijs bleef natuurlijk wel wat afgesproken was ondanks de missende dingen. Wij hebben besproken dat er links en rechts stopcontacten in de bovenkasten zouden komen, verkoper gaf aan dat deze standaard in de kasten zitten. Hierdoor hebben wij een hoge achterplat genomen van steen, echter blijken er geen stopcontacten in de kasten te zitten. Wij hebben nu een keuken zonder stopcontacten. Ronduit slechte ervaring met verkoopproces. Wij hopen dat hier een oplossing voor komt vanuit Brugman keukens. Verkoper heeft de leidingen verkeerd getekend op het leiding schema. Echter kwamen wij hier pas achter toen 2 dagen voor plaatsing de keuken werd geleverd en wij telefonisch contact hadden met het hoofdkantoor. Erg slordig. Wij zien graag een reactie tegemoet voor een oplossing.

Miamistraat 72

1334 KX Almere

Over Brugman Keukens & Badkamers Almere

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Almere vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Almere helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.