Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en professioneel personeel en de duidelijke communicatie gedurende het project. Het vakwerk wordt herhaaldelijk beschreven als van hoge kwaliteit met zorgvuldige planning en oplevering op tijd. Veel beoordelingen benadrukken probleemoplossend vermogen en een vlotte aanpak vanaf consultatie tot oplevering. De ervaring wordt vaak aanbevolen aan anderen.
Prima winkel die luisterd naar de wensen van de klant
29 May 2026
David Groen
Huizen
Beste David,
Dank je wel voor het plaatsen van deze mooie review over onze fijne en duidelijke communicatie!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
De service monteur is hier geweest en alles prima opgelost. We zijn erg tevreden!
21 May 2026
Ary
Beste Ary,
Dat vinden we fijn om te horen, daar doen we het allemaal voor! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Fijne bezorger die zware doos voor mij binnen zette. Bezorging precies als afgesproken op tijd en met een vooraankondiging via telefoon. Heel prettig.
6 May 2026
Tom
Beste Tom,
Zo fijn om te vernemen dat de bezorging naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de waardering die je mijn collega hebt gegeven.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Samen met de adviseur naar de badkamer toegewerkt zoals wij die voor ogen hadden. Bij een tweede gesprek een aantal zaken alsnog ingepast waaronder een bad. Bij de montage kwamen een aantal verborgen gebreken van onze oude badkamer aan het licht die eerst gerepareerd moesten worden. Prima opgelost met hulp van de installateur. Uiteindelijk resultaat is een prachtige badkamer precies zoals wij die voor ogen hadden. En ondanks onvoorzien werk opgeleverd conform planning.
4 May 2026
Jan
Beste Jan,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Het doet ons goed dat het hele proces, van aankoop tot en met montage, naar wens is verlopen. Dat wordt vanaf nu heerlijk genieten in jullie prachtige Brugman badkamer.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Vervangen van badkamer en toilet door Brugman is een goede beslissing geweest. Enkele jaren geleden heeft Brugman ook naar volle tevredenheid mijn keuken vervangen, dus vandaar weer de keuze voor Brugman. Uitzoeken van nieuwe badkamer en toilet verliep soepel, adviezen van verkoper (Martijn) waren erg nuttig. Inmeten en offerte beoordelen volgden snel en 2 maanden later werd gestart met de werkzaamheden. Uiteindelijk heeft totale vervanging van mijn badkamer en toiletruimte 12 dagen in beslag genomen en het resultaat is prachtig! Heel netjes gewerkt en de montage liep vlekkeloos. Ik zou het zo weer doen, heel erg te spreken over Brugman. Vakkundig en gedurende het hele proces wordt gelet op de kwaliteit van de montage en de spullen. Bijzonder goed geregeld! TOP
12 April 2026
Wouter
Beste Wouter,
Wat een fantastische review om te mogen ontvangen! Er is voor ons geen groter compliment dan een klant die voor de tweede keer het vertrouwen in Brugman Keukens & Badkamers uitspreekt. We zijn ontzettend blij dat ook de renovatie van je badkamer en toilet zo soepel is verlopen, van het advies van Martijn tot de vakkundige montage in slechts 12 dagen. Ontzettend bedankt voor je trouwe vertrouwen en heel veel plezier met het prachtige resultaat!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Brugman! Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering is alles perfect verlopen. Het contact met Martijn was heel prettig. Deskundig, vriendelijk en hij dacht echt met ons mee. De adviezen die we kregen waren waardevol en hebben ervoor gezorgd dat de keuken uiteindelijk zelfs boven verwachting is geworden. Ook de werkzaamheden vooraf verliepen uitstekend. Aannemer De Bruijn heeft alles strak en volgens planning uitgevoerd en de stukadoor heeft echt perfect werk geleverd. Dit zorgde voor een geweldige basis voor de plaatsing van de keuken. De montage zelf verliep vervolgens soepel en professioneel. Jan heeft alles netjes en vakkundig geplaatst, wat een vakman! Kortom: een top ervaring van begin tot eind. Absoluut een aanrader!
27 March 2026
Josta Vree
Beste Josta,
Wauw, wat een fantastisch compliment voor ons hele team en onze partners! Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide review. We zijn supertrots dat het proces van het eerste gesprek met Martijn tot de vakkundige montage zo perfect is verlopen. Dat ook aannemer en de stukadoor zulk strak werk hebben geleverd, is de basis van dit succes. We geven de grote pluim direct aan Martijn, Jan en de rest van het team door. Heel veel plezier met jullie droomkeuken!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Vriendelijk ontvangst en zonder verkoop druk rondkijken. Bij vragen stond onze verkoper ons volledig te woord en begeleide ons waar nodig was zonder enkele tijdsdruk.
26 March 2026
Wil en Myleney
Beste Wil en Myleney,
Fijn om te lezen dat jullie helemaal naar wens zijn ontvangen en geadviseerd. Met meer dan 50 jaar ervaring is dat wat je ook zeker mag verwachten van Brugman.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Van levering tot montage perfect
9 March 2026
Beste Peter,
Tevreden over de levering en montage van jouw Brugman keuken, dat is altijd goed om te horen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wij hebben een uitbreiding op de keuken aangeschaft en zijn zeer te spreken over de ontvangst en de deskundigheid en gastvrijheid van het personeel in de vestiging Almere Buiten..
27 January 2026
Beste Peter,
Super fijn dat wij jou konden helpen met de uitbreiding van jouw Brugman keuken. Dank je voor de waardering die je ons geeft.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Door Martijn Vonk zijn wij prima geholpen waarvoor dank , was erg vriendelijk en behulpzaam een aanrader om met hem samen een badkamer uit te zoeken.
16 December 2025
Beste Peter,
Wat leuk dat wij je nieuwe badkamer mogen verzorgen en dat je zo tevreden bent over de geboden service!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Vanaf start zijn we steeds perfect en proactief meegenomen in een proces van idee naar ontwerp naar realisatie en oplevering. Veel dank aan de adviseurs en monteurs. De keuken is geplaatst door Richard en Mohammed, beide uitermate deskundig die de lat zeer hoog leggen en wat niet perfect is wordt nog aangepast. Gaven ook goede voorlichting over ingebruikname. Tot en met ophalen van afval was alles strak georganiseerd. Van ons krijgt iedereen met wie we contact hebben gehad een dikke tien en genieten wij inmiddels van een werkelijk prachtige keuken.
29 November 2025
Niek
Alphen aan den Rijn
Beste Niek,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Het personeel weet waar ze het over hebben, geven deskundig advies en helpen constructief mee denken zonder iets op te dringen
9 November 2025
Hetty
Beste Hetty,
Dat is wat je ook mag verwachten van Brugman. Dank je voor de mooie waardering en fijn dat je zo tevreden bent over ons.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Alles netjes uitgevoerd, duidelijke afspraken en het afval ook weer netjes opgehaald op de afgesproken tijd. Dat is erg prettig!
23 October 2025
Theo De Haan
Beste Theo,
Wat super om te horen!
Fijn dat alles netjes is uitgevoerd en dat de duidelijke afspraken en het keurige ophalen van het afval zo gewaardeerd worden. Dat is inderdaad erg prettig! Bedankt voor dit mooie compliment.
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Van winkel tot en met aannemer: je hebt te maken met vakmensen. Afspraak is afspraak en het werk ziet er perfect uit!
1 October 2025
Jos
Beste Jos,
Dank je voor de mooie complimenten, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!
Speciale vermelding voor Martijn en Burak. Vriendelijk, behulpzaam en empatisch
13 July 2025
Rick
Beste Rick,
Dank je wel voor jouw complimenten, die gaan we zeker ook aan onze collega's doorgeven!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
T ging zoals je zou willen dat t zou gaan!
6 May 2025
Jfem
Beste heer/mevrouw,
Dat horen wij graag, dank je voor de top beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Geweldig geholpen in de winkel door Martijn Vonk! Hij dacht met ons mee en had leuke ideeën. Erg aardige man en leuk gesproken met elkaar! Een aanrader om met hem een badkamer uit te zoeken
2 May 2025
Ary
Beste Ary,
Hartelijk dank voor de mooie review en complimenten. Fijn dat Martijn jullie naar tevredenheid heeft kunnen adviseren. Dat wordt straks heerlijk genieten in een mooie Brugman badkamer.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goed advies, stipte levering, uitstekende montage en goede begeleiding. Heel tevreden over de geleverde badkamer en toilet. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeer goede montage door Klusbedrijf Jas uit Almere.
12 November 2024
Teo
Laren
Beste Teo,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over het totale plaatje. Dank je voor het delen van jouw ervaring en waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Een prettig binnenkomen, tijd om rond te kijken eerst en daarna alle tijd voor advies en keuzes maken
3 August 2024
Hetty
Beste Hetty,
Dank je voor het delen van jouw ervaring. Fijn dat je zo tevreden bent over jouw bezoek aan Brugman Almere.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Ik werd gebeld een half uur van tevoren, dat men onderweg waren. Vond ik fijn. Op deze wijze,kon ik op het bezoek goed voorbereiden.
9 March 2024
Marva
Beste Marva,
Wat fijn om te horen dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Tot nu toe professioneel, vriendelijk en correct
8 March 2024
Bryan
Beste Bryan,
Goed om te horen dat tot nu toe alles professioneel, vriendelijk en correct is verlopen. Dat gaan we uiteraard proberen vol te houden!
Xxx
24 February 2024
Ron van wijk
Beste Ron,
Dank je wel voor het plaatsen van deze vier sterren review!
Geweldige service!
23 February 2024
Hans
Beste Hans,
Een korte maar krachtige en positieve beoordeling voor Brugman, hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Ik geef Brugman Almere een voldoende. Alles mbt de badkamer was goed geregeld echter miste ik een tussentijds contact vanuit de winkel of alles goed verliep.
3 February 2024
Bart
Beste Bart,
Dankjewel voor je review met je fijne feedback. Deze ga ik intern bespreken. Ik wil je veel plezier wensen met je nieuwe badkamer.
Zie vorige
9 January 2024
Biddinghuizen
Beste Peter,
Dank je voor de mooie waardering en compliment.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Met het uitgebreide assortiment van Brugman Almere vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Almere helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice.
Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat
we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
Miamistraat 72
1334 KX Almere