Heel positief, Goed advies en goede begeleiding.

Heel positief, Goed advies en goede begeleiding.

Professioneel advies

Onze wensen en ideeen zijn perfect vertaald naar een opstelling

Een goed product.

Daar wij nog bezig zijn met de verbouwing van onze badkamer, kan ik nog niet een goede beoordeling geven op de afloop.

Complex maar verhelderd.

Een badkamer aanschaffen is een lastig karwei met heel erg veel beslismomenten. Brugman Alkmaar heeft ons prettig en deskundig geholpen alleen het ontbreken van een 3D programma was bijna de ‘dealbreaker’. Dit en het ontbreken van de prijzen bij de produkten vonden wij op zijn minst opmerkelijk.

Er is veel assortiment.

Ik wilde naar een keuken kijken, niet precies wetende wat ik wil. Er was heel veel om van te kiezen, wat op het eerste moment moeilijk was. Maar na een paar keer rond gelopen te hebben, kwam ik tot de juiste keuze. De dag er op ben ik terug gegaan om voor een badkamer te kijken. En precies hetzelfde. Een paar keer rond gelopen, en vond de badkamer die bij mij en mijn huis paste. De adviseur had nog een paar goede tips en kon in de nieuwe badkamer verwerkt worden. Wat ook heel fijn is, alles wordt gedaan. Het oude er uit gesloopt en het nieuwe geplaatst.

Alles prima, duidelijk en prettig geregeld.

Het contact is vriendelijk en goed verlopen. Het afleveren van de goederen was tijdig en duidelijk van tevoren aangekondigd. De bezorging is ook helemaal goed volgens gepland verlopen. De bezorgers waren erg vriendelijk en hebben duidelijk aangegeven wat de bedoeling is .

Geweldig geholpen bij aanschaf badkamer en keuken.

Met de adviseurs van Brugman Alkmaar voor badkamer & keuken heb ik ongeveer 4 uur om de tafel gezeten. Rick (badkamer) en Jeffrey (keuken) denken met je mee, nemen de tijd voor je, zijn deskundig, zijn vriendelijk en zoeken naar indien nodig naar oplossingen. De brochure is duidelijk en fraai, een mooie, ruime showroom met fraaie opstellingen, lekkere koffie en lunch, het mail verkeer verliep prima, de korting (50 jaar bestaan Brugman keukens & badkamers) is aantrekkelijk en de handtekeningen zijn gezet. Een zeer tevreden klant.

Prima advies, en goede en nette levering

Binnen een week een nieuwe badkamer dat hadden niet kunnen bedenken

Elke dag op tijd aan de gang binnen een dag de oude badkamer eruit alle sloopmateriaal direct afgevoerd binnen 3,5 dag opbouwen het verpakkingsmateriaal direct opgeruimd een grote pluim en goed verteld wat er gaat gebeuren grote klasse

Fijne verkoper die weet wat hij verkoopt

Storing keurig netjes afgehandeld

Ik had vorig jaar maart een complete badkamer gekocht bij Brugman inclusief de spotjes in de badkamer. 1 daarvan had het in mei begeven en een andere begon ook raar te doen. Na contact te hebben gehad met klantenservice met de melding werden alle spotjes vervangen na een week! keurige en nette oplossing en prima service!

Wat een uitstekende service

Bij het komen van de badkamer zijn wij al uitstekend geholpen door Timo van het filiaal Alkmaar. Deze service zet zich door! Ook de aflevering van alle spullen verliep zeer klantvriendelijk. Bovendien wordt er een contactpersoon aangewezen voor als er nog problemen zouden komen met de aannemer. Super geregeld allemaal!

Zijn ontvangen in Alkmaar door Ben Plomp, een heel aimabele en door zijn jarenlange ervaring uiterst deskundige verkoper, die goed met je meedenkt. Wij zijn momenteel heel tevreden klanten en blij met de keuken die we onlangs uitgezocht hebben.

Prima geholpen

Prima geholpen

Goed geholpen door een adviseur met verstand van zaken en creativiteit.

Op zoek naar een nieuwe keuken in onze kleine vakantiewoning kwamen we terug bij Brugman. Vorig jaar 2 badkamers gekocht en naar tevredenheid geleverd en geinstalleerd. De ervaring was weer goed. Een vertrouwd adres.

Heel behulpzaam en creatief en verfrissend ontwerp!

Ik heb mijn wensen kenbaar gemaakt en heb een moeilijke ruimte om in te delen door onder andere een deur en raam. Toch is het de verkoper gelijke om al mijn wensen in de ruimte te plaatsen. Een heel verrassend en verfrissend ontwerp waar ik helemaal weg van ben!

Van begin tot eind tevreden

Fijne adviesgesprekken en goed meegedacht met onze wensen. Monteur was erg kundig, netjes en vriendelijk!

Professionele en goed verder geholpen

Het was een goede ervaring ons bezoek aan Brugman fijn verder geholpen en goed geluisterd naar eigen wensen.

Fijn contact met de adviseur

Zeer correcte advies en begeleiding

zeer positief

We kregen een jonge, vriendelijke en zeer behulpzame monteur over de vloer die goed luisterde en mee dacht .

meedenken.

We wilden een paar keukenwinkels bekijken, maar we waren verkocht.

Over het algemeen goed!

In de winkel zijn we goed geholpen en gehoord. Er is meegedacht met de keuzes die gemaakt moesten worden.

Timo is heel vriendelijk, denkt met je mee en is zeer behulpzaam en aardig

een zeer fijne ervaring met Timo als medewerker van Brugman hij si zeer aardig, denkt met je mee en houdt zich aan de gemaakte afspraken

Ongedwongen en kundig

Ben is n fijne verkoper die weet waar hij over praat. Zegt het ook meteen als iets niet kan of als iets duurder uitvalt dan wat je te besteden hebt. Laat dan alternatieven zien. We zijn heel goed geholpen.

Vakkundig en correct

Zowel met de levering als de plaatsing geen problemen. Soms even samen overleggen om het beste resultaat te behalen. Zeer tevreden

Noorderstraat 7

1823 CS Alkmaar

Over Brugman Keukens & Badkamers Alkmaar

Bij Brugman Alkmaar vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.