Fout keuken ontwerp, keuken kan onmogelijk gemonteerd worden.

Begin 2020 een keuken gekocht bij Mandemakers Wateringen. De aankoop bij mevrouw Welter verliep vlot. Bij levering in december 2020 begon de ellende. Eindelijk in mei 2021 is de keuken volledig klaar. Wat er gebeurde: de keuken zoals geoffreerd door mevrouw Welter kon technisch niet geïnstalleerd worden (de vaatwasser steunde nergens op), de zijwand aan de linkerzijde was niet geleverd, de afzuigkap had een te lage afzuigkolom waardoor in het midden “lucht” was, 3 korflades waren niet geleverd, kastscharnieren konden niet openen op 155 graden. Dit bleek op de installatie datum. Mevrouw Welter was niet aanwezig en er was geen vervanging die beslissingen mocht nemen. De Keukenman heeft met een creatieve oplossing, voor zover mogelijk, de keuken geïnstalleerd. Echter door de wijziging van de opstelling was een hoogteverschil ontstaan. Begin februari werd een deel van de problemen opgelost. De korflades bleken überhaupt niet te leveren te zijn voor de kasten, omdat het binnen korflades moesten zijn. Uiteindelijk na 5 bezoeken door de Keukenman is de keuken nu eindelijk klaar. Wij hebben een kleine financiële vergoeding gekregen voor het ongemak. Dit is niet spontaan gebeurd, maar door hier zelf achter aan te gaan. Mevrouw Welter heeft geen enkel empathisch vermogen, na de verkoop van een keuken is het klaar voor haar. Wel is zij goed in het schuld afschuiven op anderen binnen de Mandemakers Groep. Ze heeft geen enkele interesse in de klant die maanden met een keuken zat die niet af was en iedere keer weer de Keukenman op bezoek moest krijgen. Kortom: zoek een andere vestiging van Mandemakers.

Alles naar wens opgelost!

Vriendelijk, hulpvaardig, praktisch en oplossend ingesteld. Samen met de afdeling klantenservice steeds naar een oplossing gezocht om de laatste puntjes op de i te zetten bij de geplaatste keueken. Eind goed al goed en alles naar tevredenheid opgelost

Verrassend ruim aanbod

Bestellen van keuken ging erg soepel

Goed en leuk geholpen, je voelt je echt welkom!

Wij kunnen niet anders zeggen dat we heel goed en leuk zijn geholpen. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Bij doorgeven van onze naam, wisten ze meteen wie wij waren en welke wensen wij hadden. Hierdoor voel je je echt welkom. Heel fijn dat je vooraf al een formulier invult, daardoor is de afspraak vanuit Mandenmakers ook goed voorbereid. De belofte koffie met appeltaart is zeker vervult. Bij binnenkomst ruik je de geur al. Verkoopster kwam zelf ook met praktische aanvullingen bij onze ideeën, heel fijn dat meedenken. Hun hebben meer ervaring dan ons. Onze keuken is besteld!

Professioneel

Plezierig en goed in de communicatie en flexibel in het proces.

Personeel is klantvriendelijk, wordt naar je klacht geluisterd en de afspraken worden nagekomen. Mandemakers Wateringen is een aanrader.

Top!

2x langs geweest om uiteindelijk tot aankoop over te gaan. 2x super geholpen door zeer vriendelijke en enthousiaste verkoop (Gary). Ondanks de vele uren dat we rond hebben gekeken, vergeleken en nogmaals vergeleken en tekeningen moesten worden aangepast bleef de verkoper allervriendelijkst en behulpzaam. Regelmatig een drankje aangeboden gekregen en zelfs iets te eten. Wat service betreft kan ik het iedereen aanraden. Nu nog even paar maanden wachten voordat de keuken ook daadwerkelijk komt. Dan kan ik ook de kwaliteit beoordelen. :)

ging allemaal te snel, s,zondags voor de lock down.

Maar alles is goed gekomen. Garry heeft ons goed geholpen.

Zijn goed, vriendelijk geholpen!!

Prima service, mooie keukens!

Erg blij mee. Aanrader !

uitstekende service

nogmaals een uitstekende service

Prima advies

Wij zijn prima geholpen door Mona. Praktische insteek en goed meedenkend voor ons budget waarin we geen concessies hoefden te doen omdat ze tijdens het gesprek aangaf wat wel en niet mogelijk was qua materialen. Verbeterpunt is het computersysteem. Bij ons was er in eerste instantie geen verbinding en tijdens het gesprek viel de computer twee keer uit. Hierdoor was het niet goed mogelijk om de juiste apparaten (artikelnummers) op te zoeken waardoor 2 apparaten niet juist zijn. Toegezegd dat dit bij een volgend gesprek wordt gecorrigeerd. Ander punt is dat ze graag je handtekening willen hebben en als je dat 'spelletje' niet erg vindt dan is dat prima. 12 jaar geleden ook bij Mandemakers gekocht en vooralsnog zijn we erg tevreden. We zien uit naar de plaatsing van onze keuken (eind 2021).

Hele goede service en klantgericht

Hele goede service en je wordt super goed geholpen. Klant is Koning zoals je dat tegenwoordig niet meer tegenkomt. Ga daar zeker terug als wij weer een keuken nodig hebben, en raad iedereen aan hier ook dat te gaan doen. Top winkel! En top werknemers!!

Klant is koning

Mijn ervaring met Mandemakers is zeer positief! Klantenservice doet uiterste best om ook antwoorden te krijgen van derde partij en belt ook netjes terug volgens afspraak. Maar ze bellen ook als ze nog niets weten om je daar ook weer van op de hoogte te stellen. Klant staat bij Mandemakers zeer hoog en eerlijk gezegd heb ik me wel een beetje koning gevoeld zoals dat tegenwoordig niet bij veel bedrijven meer zo is. Ik beveel Mandemakers zeker aan bij iedereen waar toevallig een praatje over een keuken komt.

Snel en goed geholpen

Mijn keuken is twee jaar oud en de koelkastdeur ging los. Direct contact en afspraak om te komen repareren. Monteurs waren netjes binnen de gestelde tijd en het euvel werd snel verholpen. Tot nu toe alleen maar positieve houding van Mandemakers

zeer goede en correcte service

Alles is nettjes en correct verlopen. correspondentie is wat technisch voor oudere mensen maar ja kom je wel met vrienden uit

Het verkooptraject is uitstekend gelopen met deskundig advies

Van begin tot einde van het verkoop traject is de service en aandacht uitstekend geweest. Deskundig advies en goede communicatie. Niets op aan te merken.

Super service

Bleek na twee weken na installatie van onze nieuwe keuken schade te zijn aan een ladefront, onbekend hoe dit was gebeurd. Uit coulance wordt het front kosteloos vervangen. Ik noem dat een super service en heel klantgericht!! Onze dank is groot.

Service gericht

Druk bezette verkoper maar welwillend om mee te denken. ! Zaken gaan in goede harmonie en met ondersteuning van de filiaalmanager komen we een eind. tot zover prettig... hopelijk een mooi eindresultaat wat komen gaat.

Goed, volledig en meedenkend

Er is meegedacht met onze wensen en er zijn suggesties gedaan die ons geholpen hebben bij het maken van onze keuzes.

Uitstekende Service.

Reparatie aan IJskast en Vrieskast , inmiddels 5 jaar oud, uitstekend werk en service geleverd door een Mandemaker monteur. Vriendelijk en begrijpend te woord gestaan door receptie/ telefoniste. De kasten werken weer als nieuw. Dank U. Vr.gr. J.H.

Alles top verzorgd en uitgevoerd, kwaliteit.

Alles tot in de puntjes verzorgd, vanaf het moment van uitzoeken en samenstellen tot levering en montage!! Super tevreden met onze nieuwe geweldige keuken.

prima service

de service was prima, echter het probleem is NIET opgelost. Keuken is nog geen 2 jaar oud, en de rand rond de spoelbak heeft zwarte strepen. Antwoord van Mandemakers was dat dit inherent aan dit blad is, dit is ons echter NOOIT verteld, anders hadden we wel even kunnen denken of we het blad zouden moeten nemen of niet !!!!

professional and reliable service

in general, experienced professional and reliable service, esp. the installation and delivery. improvement area is delivery speed.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijk en correct.

Snel geholpen.

s-Gravenzandseweg 23

2291 PE Wateringen

Over Mandemakers Keukens Wateringen

In onze prachtige vestiging in Wateringen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!