Prettige ervaring

Vriendelijke, behulpzame en kundige medewerkers

door de verkoper een zeer goede ervaring gekregen

Toen wij binnen kwamen dachten wij eerst, dit is niet onze winkel. Alles zag er zo strak uit, niet helemaal onze smaak. Maar door verkoper Mike hebben wij een geweldige ervaring gehad en tot aanschaf van een keuken gekomen. Hij luistert goed naar je wensen, nam ruimschoots de tijd voor ons en door zijn ervaring en advies kwamen wij tot een prima aankoop.

Supergoede en betrouwbare organisatie

Vanaf advies bij aankoop tot en met installatie : vakbekwame mensen. Super goed , zeker voor een bedrijf van deze omvang. Perfect georganiseerd.

Perfect geholpen, ervaren mensen, goede inzichten

De verkoopstaf is uitstekend. De monteurs zijn vakmensen, maar zij moeten er wel opletten dat de klanten de serienummers van de apparaten krijgen.

Professioneel, zeer vriendelijk, veel keus in opstellingen

Wij hebben bijna een dag doorgebracht in filiaal Wateringen, maar hebben niet 1x het gevoel gehad dat we snel moesten beslissen. Er was alle tijd om alles goed door te rekenen en meten, we werden zelfs tussen de middag nog verwend met heerlijke verse broodjes, niets was te veel, al het personeel was zeer vriendelijk. We zeer zeer goed geslaagd en bevelen dit filiaal het ten zeerste aan, helemaal top!!!

Super!!!

Ik ben super goed geholpen door meneer Mike. Ik heb een super leuke keuken gekozen. Waar ik twijfelde ben ik gerust gesteld. Echt een top keuken center, vooral de service en de klant vriendelijkheid.

Keurig expeditie en plaatsing monteurs

Wacht nog vol vertrouwen op een oplossing voor het niet passend granieten aanrechtblad en Aqua Hot+ 3 in 1 heet water kraan.

Deskundig, Eerlijk en uiterst vriendelijk

Gisteren onze derde keuken van SIEMATIC gekocht bij Mandemakers in Wateringen. Ons contact met Tessa Welter (tevens vestigingsmanager) was ontzettend fijn. Deskundig, vriendelijk en uiterst correct. We hebben bijna de hele dag in de vestiging doorgebracht. Wanneer je geld gaat uitgeven moet het gevoel ook goed zijn. Ik kan niets anders zeggen dan dat we hier zeker nog gaan terugkomen. We willen ook onze kasten van de woning bij Mandemakers gaan aanschaffen. Tot slot ontzettend klantvriendelijke medewerkers in het filiaal . We hebben zelf onze lunch genoten bij Mandemakers. Van ons een dikke 10 voor de service

Wij zijn zeer tevreden en kunnen Mandemakers Keukens aanbevelen.

Vanaf de aankoop in de showroom Wateringen, de montage, het contact met de serviceafdeling Mandemakers en de uitvoerde werkzaamheden door de servicemonteurs is alles uitstekend verlopen, helemaal top!! Inmiddels hebben wij de keuken 5 jaar in gebruik, alle werkzaamheden (o.a. afstellen deuren/lades e.d., vervanging van een deurtje en een paar scharnieren enz.) zijn zonder probleem onder garantie uitgevoerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen Mandemakers Keukens aanbevelen. Met vriendelijke groet, Een zeer tevreden klant uit Den Haag

Super service

Goede service ontvangen bij de showroom in Wateringen. Ik kwam onverwacht binnenvallen op een vrijdagmiddag. Ik kreeg een lekker kopje koffie en de adviseur nam alle tijd om me alle opties uit te leggen. Ik kreeg meteen een prijs mee. De showroom is groot en er staat een aantal representatieve keukens uitgestald, wat helpt bij het maken van een keuze. Ook waren er voldoende stalen om het blad uit te zoeken, de kastjes, de binnenkant, de kleuren, etc etc. Dik tevreden en het resultaat is inmiddels geinstalleerd en is ook prachtig.

Zeer te vrede!!!

Wij zijn door tessa geholpen wat een heerlijk mens ten eerste Ze heeft ons echt goed geholpen bij het zoeken naar onze droomkeuken Wij zijn geen makkelijke klanten ivm te precies, maar ze weet er echt goed mee om te gaan. Tessa laat je echt rustig zoeken en denkt mee waar ze mee kan denken. Onze ervaring met Mandemakers is eigenlijk alleen Maar positief en zeker een aanrader…

Een groot drama.

Nooit, nooit meer! Het is dat het niet mogelijk is om 0 sterren te geven.. Wat een dramatische zaak is dit. Sinds 15 februari zit mijn moeder al zonder afgeronde keuken. Inmiddels ruim 7 maanden. Gezien de overige reviews hier is dit zeker geen uitzondering. De verantwoordelijke verkoopster wijst constant naar de klantenservice, de monteur, de manager. Maar vergeet dat zij het aanspreekpunt is bij aanschaf van de keuken. Maar het zijn allemaal mooie praatjes, zoals altijd bij deze categorie verkopers, tot dat het daadwerkelijk geleverd gaat worden en zeker wanneer er zaken niet goed gaan. Dan geven ze ineens niet meer thuis en begint het afschuiven van de verantwoordelijkheden. Korte opsomming van de problemen; - Verkeerd ingemeten - een dramatische onkundige monteur (beunhaas). Gaat een discussie (maakt ruzie) aan met de aannemer over het feit dat de keuken niet netjes geplaatst is en teveel wijkt van de muren. Gebruikt een botte zaag waardoor delen zichtbaar beschadigd zijn. - scheef afgezaagd werkblad - op zichtkant dramatische afwerking - binnenwerk keuken zichtbaar - beschadigde keukenkastjes - lekkage sifon waardoor de complete kruidenvoorraad verloren is - beschadigde sierlijsten - verkeerd binnenwerk waardoor maanden een lade ontbrak. - komen constant afspraken niet na, verplaatsen last minute afspraken - slecht bereikbaar. - Monteurs om het probleem op te lossen zeggen langs geweest te zijn, leveren vervolgens naar hun idee bewijs aan, staan op een compleet verkeerd adres. Ook hier weer flinke discussies over met klantenservice. Uiteindelijk wederom wachten op een oplossing. Uiteindelijk willen ze het dan af doen met €250 compensatie op een keuken van ongeveer 15k. Te triest voor woorden. Mijn advies, loop met een grote boog om deze tent heen en ga naar een lokale ‘keukenboer’ die de klanten écht wil helpen. Mandemakers, schaam je kapot!

goede service

Mooie keuken, netjes geplaatst, goede na service.

Mandemakers een bedrijf met oog en hart voor hun klant.

De verkoper heeft goed geluisterd en meegedacht bij het ontwerpen van onze keuken. Met de keuken zijn we super blij. Helaas hadden we na een jaar al pech met onze heet water kraan, na heel veel bellen met de klantenservice van de kraan en Mandenmakers is dit sinds kort opgelost. Dat noemen we service van de bovenste plank!

Onwijs tevreden

Wij zijn hartelijk ontvangen en tot in de puntjes goed geholpen door Gary van der Linden van Mandemakers Wateringen. Er werd alle tijd voor ons genomen, de keuken werd een aantal keer opnieuw getekend als er een wijziging kwam. Wanneer je belt voor een vraag staan ze je gelijk te woord. Geen slappe verkooppraatjes maar eerlijke en passende meningen en adviezen. Als enige verbeterpunt zou ik het fijn hebben gevonden om een 3D tekening te hebben ontvangen.

Netjes, en duidelijk.

Zeer tevreden.

Prima, zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Allard is een zeer deskundige adviseur die meedenkt met de klant en is zeer flexibel.

Geweldig geholpen!!

Prachtige keuken, mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit, dat zie je echt niet overal! En een goede prijs kwaliteit verhouding! Precies de keuken samengesteld zoals wij hem graag willen hebben. Zeer professioneel personeel, ze komen zelf met oplossingen en briljante ideeën. Zeer vriendelijke en vakkundige mensen. Ze verdienen een 10!

Alles was bespreekbaar.

Tijdens de bestelling werd er nog enkele malen contact met ons opgenomen i.v.m maat voering, en plintmateriaal.

Wij werden door onze contactperso(o)n(en) deskundig en integer benaderd

Keukenbedrijven hebben geen goede naam en worden nogal eens vergeleken met autoverkopers. Bij Mandemakers hebben wij in geen enkel opzicht die vergelijking zien opgaan. Wij werden deskundig, bescheiden en integer benaderd, zonder dat getracht werd ons onder druk te zetten enz.

Prachtige luxe Siematic keuken, resultaat was boven verwachting!

Zowel het proces als het resultaat verliep uitstekend, ik ben zeer tevreden. Compliment aan Martin en Maarten voor de montage.

Geweldig goed geholpen na mijn vraag hoe ik aan een nieuwe afstandsbediening kon komen voor de inbouw spots in de keuken. Binnen enkele dagen antwoord dat ze voor me zouden navragen en binnen 14 dagen een nieuwe in de bus. Chapeau !!

Geleverd naar verwachting,

Goed overleg omtrent lever- en plaatsingsdatum. Alles keurig geinstalleerd en er een nette werkomgeving van gehouden.

Goed en vakkundig geholpen

Jammer alleen dat er geen 3D tekening gemaakt wordt van de toekomstige keuken. Pas dan kun je je er een voorstelling van maken. In de andere keukenzeven, die wij bezocht hebben, gebeurde dat wel! Hoop dat de service in de toekomst zoals belooft, ook goed is

s-Gravenzandseweg 23

2291 PE Wateringen

Over Mandemakers Keukens Wateringen

In onze prachtige vestiging in Wateringen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!