Ik ben zeer tevreden over het aankoopproces, voorbereiding, montage en eindresultaat.

Door het geduld van de verkoper is het ons gelukt de juiste keuzes te maken. En dankzij het voorbereidingsteam, Jeroen en zijn vader, heb ik het volste vertrouwen dat de keukenapparatuur technisch perfect is aangesloten en Martin heeft zijn sporen ook verdiend als meubelmaker en dat kwam tot goed van pas bij de lastige hoekjes en door z'n timmermans oog staat de keuken zo strak als een huis!

Netjes geholpen bij het kiezen van de juiste keuken!

Eerlijk en open gesproken over bepaalde keuzes waardoor we op een goede keuken uitgekomen zijn

Goede ervaringen en service

Goede ervaringen en service. Men komt afspraken na.

Uitstekend geholpen, al voor de verkoop extra service gekregen

Mandemakers komt over als een professioneel bedrijf met uiteraard prachtige keukens, maar ook met no-nonsense attitude. De verkopers lijken echt passie voor hun vak te hebben en een keuken samen te willen stellen die bij je leefwijze past. Zo ook Albert, wie voor ons een prettig aanspreekpunt bleek en bleef na de eerste ontmoeting. Ik heb nooit het gevoel gehad iets aangesmeerd te krijgen, maar weet dat de uiteindelijke prijs dik de winstmarge zit, dus ga niet te snel akkoord. Als je uiteindelijk wel een deal sluit, weet dan dat je met een goede partij in zee bent gegaan. Ik zal mijn review herzien als de keuken er ook daadwerkelijk staat!

Van oriëntatie naar keuken

Super fijn geholpen, eerlijk en goed advies. Heel ander ontwerp als we eerst hadden bedacht. Super blij mee.

UITSTEKEND BEDRIJF

ALLES IS GOED GEREGELD BIJ MANDEMAKERS KEUKENS, ZOWEL OP DE LOKATIE GRONINGEN ALS IN WAALWIJK. PRETIGE OM DAAR ALS KLANT GEHOLPEN TEWORDEN!!!!!!!!

Verrassend

Prima ervaring, ook een probleem werd direct opgepakt. Heel fijn superblij met onze prachtige keuken

Zeer positieve ervaring qua personeel en deskundigheid

Zeer positieve ervaring qua personeel en deskundigheid

proffesioneel

Er wordt goed met je meegedacht, veel creatieve ideeën en kennis van zaken.

Er werd geweldig meegedacht in de ontwerpfase!

Dit was vanwege een verhuizing de tweede keer binnen 5 jaar dat we een nieuwe keuken kochten. De eerste keer zijn we in de ontwerpfase geweldig geholpen door onze adviseur, Albert Bugter. Voor ons reden om weer contact met Mandemakers en hem te zoeken voor een nieuwe keuken! Het resultaat is weer een mooi nieuw ontwerp! We kunnen niet wachten tot de plaatsing.

Super goed

We kwamen zeer sceptisch binnen bij mandenmakers door een eerdere slechte ervaring. Maar Remy (onze adviseur) kwam erg rustig over , dacht met ons mee , nam echt de tijd voor ons ,legde dingen ook goed uit en liet ons ook verschillende dingen zien . Onderhandeling over de prijs verliep ook goed en totaal geen agressieve verkoop

Fijne verkoper, wel lastig om in te zien of je niet teveel betaald.

Hele fijne verkoper gehad die echt meedacht naar wat er mogelijk was binnen ons budget. Lastige is wel dat aan de eindstreep er een duurdere keuken prijs staat waar dan eerst al een hele lading korting af gaat. Daarna kan er nog een cadeautje bij en nog wel wat af. Dit gaat bij elke grote keukenzaak die wij hebben bezocht. De verkoper zou qua behulpzaamheid en het niet duwen tot verkoop 5 sterren verdienen. Maar de enige schaduw over prijzen, marges, etc maken toch een wat lagere beoordeling.

Zeer correct!!

Remy, Wat mij betreft de Mandemakers keukenverkoper van 2021. Bij hem een keuken aanschaffen, is echt een FEEST!! Hoop dat ie bij Ben en Stefan blijft, en niet naar Thielemans verkast.... He is still the BEST! Mvg Jans.

Prima ervaring!

Van het begin tot het moment dat de keuken er stond zijn wij prima voorgelicht. De verkoper dacht goed mee en kwam met goede ideeën. Ook de montage verliep prima. Wij werden ook goed op de hoogte gehouden door de dames van de klantenservice in Waalwijk.

Met volle aandacht en geduld

Zeer vriendelijk geholpen en met alle tijd en aandacht. Je bent hier geen nummer en denken goed met je mee. Waar de ervaren verkoper handig tekent en adviseert dacht het jonge/ nieuwe personeel goed mee over kleur advies.

Goed en eerlijk advies

Vooraf wisten we goed wat we wilden. Dit hebben we bespreekbaar gemaakt en op basis daarvan goed advies gekregen. Uiteindelijk na 2 afspraken/bezoekjes de keuken gekocht. Nu nog een kleine aanpassing voor het werkblad. Dit was geen enkel probleem. Fijne ervaring en absoluut een aanbeveling.

Fijne ervaring, maar ook ruimte voor verbetering

We hebben meerdere keren gesprekken gehad bij Mandenmakers om onze keuken samen te stellen. Het was geen probleem om qua apparatuur of kleur te switchen. En alle gesprekken hebben we als prettig ervaren! Bestellen, levering en montage gingen zeer soepel. Alleen jammer dat ons niet verteld was dat het verpakkingsmateriaal (piepschuim, hout, karton) niet meegenomen zou worden erna. Van te monteur kregen we te horen dat dit wel een optie was als we dit vooraf hadden afgesproken (tegen een meerprijs). Helaas is dit niet met ons besproken. Voor het tevredenheidsgevoel na het plaatsen van de keuken wel een beetje een domper! Dus een tip: zorg dat de troep meegenomen wordt, dan kan de klant gelijk genieten!

Prima geholpen

zeer goeie ervaring. Proffesioneel, netjes en goed mee denkend.

wij hebben een een goeie ervaring met Mandemakers keukens vesteging Groningen. Er wordt goed mee gedacht en veel goeie tips worden gegeven. ook wordt er gedurende het gesprek geluisterd naar kleine details die later terug komen in het ontwerp. ook is er begrip voor het niet meteen kopen en tekenen maar er eerst over na te denken. prijs was na onderhandeling goed, ik zou Mandemakers keukens zeker aanraden bij anderen.

Klantvriendelijk

Klant wordt naar tevredenheid geholpen door de verkoper. Verkoper neemt alle tijd die de klant nodig heeft om een goede keuze te maken. Wordt alles goed en duidelijk uitgelegd.

Mandemakers keuken zijn gegarandeerd goed, in gebruik en service.

5 jaar geleden hebben we een nieuwe keuken aangeschaft bij Mandemakers. Het aanschaffen was een unieke en zeer prettige ervaring. De installatie spannend. Nu na 5 jaar toch een aantal kleine problemen aan de frontjes. deze bij de service desk gemeld. Tot mijn verrassing krijgen we nieuwe frontjes. Na installatie hebben we weer een nieuwe keuken. Prettige medewerkers, prettige en gedegen service. Een top bedrijf.

Op tijd, flexibel toen het een week moest worden verschoven

Prima geholpen van verkoop tot levering.

prima geholpen

prima geholpen

Uitstekend!

Ondanks de lockdown goed geholpen door Remy. Snelle reacties en op vragen en goede tips.

Zeer goede ervaring

We zijn zeer goed geholpen door Albert van Mandemakers Groningen. Voorafgaand aan de lockdown in het filiaal in Groningen en later online. Hij was meedenkend en gaf goede adviezen. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Je bent als klant inderdaad koning! We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Nu natuurlijk nog afwachten hoe hij staat in ons nieuwe huis maar met de 3D impressies hebben we al een goede indruk kunnen krijgen.

Roskildeweg 3

9723 BZ Groningen

Over Mandemakers Keukens Groningen

In onze prachtige vestiging in Groningen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!