wij zijn dik tevreden

super, dat zegt genoeg

Grandioos

Supermooie keuken, precies wat wij voor ogen hadden.levering en plaatsing was uitstekend. Medewerkers denken goed mee en geven waardevolle tips. Wij krijgen veel complimenten over de keuken. De keuken is niet allen mooi maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk . Wij zijn superblij.

Deskundigheid, goed luisteren en duidelijk advies.

Ze nemen voldoende tijd en luisteren wat je wensen zijn en gaan daar mee aan de slag. Altijd bereikbaar.

Ontzettend fijn geholpen

Vriendelijke medewerkers. Deskundig advies

De keukenmonteur maakt het verschil!

Wij hebben na 20 jaar onze keuken vervangen en zijn daarbij goed geadviseerd in Beuningen. Met oog voor details is uiteindelijk ook de de laatste fijn-afstemming goed gekomen. Maar het verschil werd gemaakt door de keukenmonteur Martijn Somers. Wat een vakman, die met een scherp oog voor het kleinste detail een mooi plan wist te transformeren naar een perfecte prachtige keuken. Alle investeringen in tijd, moeite, planning en geld meer dan waard!

Goede afhandeling van defect

Aangezien AEG pas over een maand langs kon komen voor inductie kookplaat die het niet meer deed, heeft Mandemakers zelf monteurs gestuurd om probleem op te lossen.

Ruben, onze verkoper heeft ons perfect geholpen. Hij begreep meteen wat wij wilden en wij konden altijd een beroep op hem doen voor vragen. Wij zijn super tevreden echt een fantastische ervaring.

Top!!

Zeer goed geholpen!!

prima service en aardige benadering door medewerker .

goede service

super

Zaterdag 13 maart hebben wij voor de 2e keer een keuken gekocht bij Mandemakers. We zijn zeer goed geholpen door Dave Veenendaal en hij had goede ideeen en alle tijd en natuurlijk weer leuk onderhandelen over de prijs. Super bedankt Fam. Vedder

Vragen worden adequaat beantwoord en afspraken worden nagekomen.n.

Prettig samengewerkt met Mandemakersmedewerkers. Ben zeer tevreden met mijn keuken. Vragen worden adequaat beantwoord en afspraken worden nagekomen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Goede communicatie en snelle service

Aanvankelijk twijfelden wij om naar Mandemakers te gaan. We waren bang een nummer te zijn bij zo'n grote organisatie. Binnen 1 uur waren we ervan overtuigd dat dit niet het geval was. Het advies, de prijs, de levering de service is uitstekend geweest.

Goeie service en vriendelijk

Goeie klantvriendelijk service. De monteur is zeer kundig en netjes

Gewoon goed !!

Betrokken en professioneel, klantvriendelijk en correct

uitstekende service

Altijd meedenken om een droom keuken te kunnen maken. ook tijdens deze moeilijke corona periode hebben ze veel gedaan om ons droom keuken te kunnen tekenen !. voordeel en nadelen van alle veranderingen wordt toegelicht. Allen tijden metingen van keuken moet men weten of alles en alle leidingen en schakelaars op juiste plaats zijn dat er straks geen verassing meer zijn tijden monteren van keuken.

Er is veel in een keer goed gegaan.

Prima monteur. In timing alles in orde. Nu nog de finishing touch. We hopen dat dit snel wordt afgewerkt.

alles is naar wens verlopen

Zeer maar dan ook echt zeer slechte service

ontwerp en verkoopfout van mandemakers al 2 jaar bezig maar ze reageren nergens op, klantenservice zegt meldingen te maken waar geen actie wordt ondernomen, vervolgens telefoon ophangen omdat ze er zelf niet uitkomen.

De samenwerking met Mandemakers was op alle fronten top.

Zowel de advisering als de begeleiding en vooral de service, inclusief het bezorgen van de keuken en de montage was allemaal naar volle tevredenheid.

Professioneel, maar toch aardig

Meedenkers die goede suggesties dien im het eindresultaat helemaal naar wens te maken.

Mijn ervaring was goed

Zeer vriendelijk, open en deskundig

Geen poespas, gewoon erg goed !

Zeer tevreden een 10 voor Wilma en de monteur.

Ik beveel Mandemakers bij iedereen aan.

Hadrianussingel 35

6642 AH Beuningen

Over Mandemakers Keukens Beuningen

Bij Mandemakers Beuningen vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!