Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Mandemakers. Het begon al in de showroom in Beuningen met verkoper Harm die we nog kende van een recente aankoop van een keuken. Ook deze keer was het weer zeer vertrouwd. Ook de levering gebeurde door rustige en aardige bezorgers. De montage gebeurde op een rustige en nette manier door John. Hij is een vakman puur sang en beveel ik aan iedereen aan.

Droomkeuken gevonden met een geweldige service!!

Alles was perfect:)

Vanaf koop tot inmeten duidelijk en vakbekwaam.

Als de ervaring tot heden zich doorzet naar het leveren en plaatsen dan hebben wij er zeker een heel goed gevoel bij.

fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Deskundige begeleiding en advies als je een keuken gaat kopen. wij hadden een afspraak in de Corona tijd toen je alleen met een afspraak binnen kon komen. De verkoper was er alleen voor ons, had veel tijd , rustig in de showroom, was prettig! Komen hun afspraken na, net personeel wat in je huis de keuken komen plaatsen.

Perfekt

Mooie keuken en perfekt gemonteerd.

Zeer goed, correct en vakkundig

Wij zijn correct en vakkundig geholpen door Dave van Veenendaal

Klantgericht, in alle rust, werd samen met onze een prachtige keuken samengesteld!

Een spontaan bezoek aan Mandemakers in Beuningen eindigde met de aanschaf van een prachtige Barletti keuken. Samen met ons werd gekeken naar de juiste ingrediënten en Ayoub heeft dat keurig afgemaakt. Nu waren we natuurlijk wel van plan om zoiets aan te schaffen maar de soepele omgang met ons maakte het gehele aankooptraject erg prettig. De volledige montage, het aanleggen van leidingen, doen van stucwerk, de bezorging en het aansluiten van leidingwerk verliep ook nog eens prima. Alles is in alle rust uitgevoerd en het was ook nog eens erg gezellig. Enorm bedankt!

behulpzaam en eerlijk

Onze ervaring is dat we bij Mandemakers zeer goed zijn ontvangen bij binnenkomst en de aangekochte producten van zeer goede kwaliteit zijn. En zeker niet onbelangrijk , de verkoper Ruben in Beuningen ,komt zeer ervaren over en en geeft goede uitleg. Niet opdringerig wat wij zeer waarderen. Kortom Mandemakers is zeker aan te bevelen en dat hebben we ook al gedaan. Vrienden van ons hebben ook bij M gekocht in Beuningen. Dus mond op mond reklame werkt absoluut. Gr Fam van Vonderen Gennep

Prima voorstel, een zeer gastvrije ontvangst

In goed overleg samen tot een definitief voorstel gekomen. Kosten van montage, en aansluiten zijn wel wat erg hoog ingeschat. Zou reëler zijn om dit op werkelijk gemaakte kosten (nacalculaties) af te rekenen.

Mooie keuken, waardeloze aftersales

Slecht bereikbaar als het gaat om service en afhandeling van vragen en klachten na het plaatsen van een hele dure keuken. We hebben een showroom keuken gekocht. Bij plaatsing bleek de keuken en ook de apparaten vies. Ook na ruim een maand nog steeds minder dan de helft van de apparaten werkend. We hebben wekelijks meerdere keren gebeld en verschillende e-mails verstuurd en nog steeds geen passende oplossing aangeboden door Mandenmakers. We hebben zelfs contact gehad met het hoofdkantoor en de regio manager die nog steeds een passende oplossing schuldig is. We zijn nog steeds in afwachting van reactie en een goede oplossing. Kortom boos, gefrustreerd en erg ontevreden. Heeft u plannen een exclusieve, dure keuken te kopen? We raden Mandenmakers heel sterk af!

Vakwerk

Alles is naar wens gegaan, ze waren met z´n 2, waarbij 1 vakman en 1 leerling, je kon aan de vakman zien dat hij er wel verstand van had. Naar mijn inziens werd de leerling daarbij ook goed begeleid. Dus hebben we het alleen maar positief ervaren!

Zeer kundige verkopers.

De verkopers zijn echt deskundig. Ze weten alles van materialen, kleuren en apparatuur. Ze weten alles van krasbestendigheid, kleurvastheid en levensduur. En met de software die ze gebruiken om van onze nieuwe keuken een prachtige 3-d-tekening te maken wordt het kiezen gelijk al een heel stuk makkelijker. Kortom, ze denken echt goed mee.

Efficient

Goede verkoop gesprekken met waardering voor onze inbreng. Nakomen van afspraken

Goede verkoper.

Hele fijne verkoper. (Harm) Dit is de tweede keuken die we bij hem hebben gekocht.

Helemaal Top

Ruben heeft ons zeer kundig en hulpvaardig geholpen.

Super keuken

In de 2e lockdown hebben we vanuit huis onze keuken kunnen uitkiezen. Het was spannend maar we erg blij met het resultaat! De service was ook top! Het naar boven dragen van de spullen kon iets minder lomp naar mijn idee. Maar over het geheel genomen heel tevreden!

Goed geholpen met duidelijk advies bij het uitzoeken van de Keuken.

Voldoende voorbeelden van keukenopstellingen in Showroom. Goed en helder advies en hulp bij uitzoeken van keuken, rekening houdend met onze wensen. We konden tussentijds tot definitieve bestelling nog wijzigen en/of aanpassen. Wel mochten we niet zomaar de winkel binnen lopen voor het bespreken/bekijken van wijzigingen en ook een afspraak maken hiervoor ging in 1e instantie niet zo soepeltjes, dit kwam in 2e instantie wel weer goed via de sealsmanager van de winkel (misschien kwam dat ook wel door de coronatijd en de enorme drukte die men had bij het weer open mogen van de winkel).

TOP

We zijn voor onze 2e keuken bij jullie vriendelijk en netjes behandeld in zowel de showroom door Dave, door de klantenservice, informatie via de mail, telefoontjes en de monteur. Maar helaas is het aanrechtblad niet netjes afgewerkt en hebben we een klacht ingediend.

Kelly Mom is een professionele en zeer klantvriendelijke adviseur!

Het ontwerpen van een nieuwe keuken is een intensief en tijdrovend proces. Met de adviezen van Kelly Mom zijn wij er in geslaagd om een fantastische keuken te kiezen.

Mandemakers Beuningen is een echte aanrader

Mandemakers Beuningen is een echte aanrader! Voor onze nog aan te bouwen ruimte waren wij opzoek naar een fijne, luxe keuken. We hadden enkele opties uitgedacht en wisten redelijk goed wat we anders wilde m.b.t. onze huidige keuken. Kelly Mom heeft ons in dit proces perfect geholpen. Fijn contact. Eerlijk en oprecht advies. Goede alternatieve opties en uitleg, maar met respect voor de keuzes die wij wilde maken. In ons tweede gesprek konden we dan ook niet anders meer dan "Ja" zeggen tegen onze droomkeuken. Nu helaas nog een tijdje wachten totdat de aannemer tijd heeft om de aanbouw te realiseren en we onze droomkeuken kunnen gebruiken :)

Tevreden

Vakkundig geholpen!!

Kwaliteit en keuzemogelijkheden

Zeer prettig geholpen in een goed uitziende toonzaal met heel veel keuze en ook de inwendige mens werd niet vergeten.

Was goed

Ze nemen alle tijd en ze zijn kundig

Fantastisch bedrijf dat afspraken goed nakomt

Wij zijn vanaf het eerste contact vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer goed geadviseerd en mee gedacht door de werknemers van Mandemakers.

Hadrianussingel 35

6642 AH Beuningen

Over Mandemakers Keukens Beuningen

Bij Mandemakers Beuningen vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!