Een verademing in de keukenbranche

Sinds het begin van dit jaar zijn wij ons gaan oriënteren op een andere keuken. We zijn bij diverse keukenaanbieders langs geweest. Bij Mandemakers Beuningen kregen wij het beste gevoel. Andere firma's was het er meer om te doen je een keuken te verkopen. Bij Mandemakers kregen wij een totaal ander gevoel. Dat begon al bij binnenkomst. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste (eigenlijk doet die benaming haar te kort, wij zien haar meer als gastvrouw). Een tweetal weken geleden was het dan zover. Onze "oude" keuken kreeg last van ouderdomsverschijnselen. Op onze vraag of er misschien iemand was die ons een keukenadvies zou kunnen geven (we hadden totaal geen afspraak), was er direct een adviseur voor ons beschikbaar. Zelf hadden wij al ongeveer uitgezocht wat voor soort keuken wij graag zouden willen hebben. En deze ook in de online 3D-planner gemodelleerd. Nu hebben wij een U-vormige keuken, met veel loze ruimte. Straks willen we een "normale" hoekkeuken met o.a. een apothekerskast en veel kastruimte. Zelf hadden wij gedacht de apothekerskast tegen de wand te plaatsen, maar we kregen het advies dezer van de wand af te plaatsen zodat je er van beide kanten bij kan. Iets waar wij helemaal niet aan gedacht hadden. Ook wat betreft de apparatuur werden wij van goed advies voorzien. Zowel over de kwaliteit, garantievoorwaarden en levertijden, maar zeker ook over het energieverbruik van de apparaten. Al met al denken wij strakjes een hele mooie, nieuwe en op onze eisen toegespitste keuken en bijkeuken te mogen ontvangen.

Installatie en levering super

Na het bekende voortraject, was de levering en Installatie perfect.

Heel blij met de keuken!

We zijn heel blij met de keuken die geleverd is, alles netjes volgens afspraak, goed geinformeerd over de voortgang en de levering en montage. Ook het inmeten en advies vooraf is uitstekend. Het enige minpunt is de 'ouderwetse' manier van verkopen waarbij er als het op de prijs aankomt zogenaamd gebeld moet worden met de baas en die moet weer iets gaan checken en overleggen. Dit is niet meer van deze tijd en heeft een organisatie van deze omvang en klasse niet nodig.

Prima qua verkoop. Maar wat een slechte afwikkeling

Geen misverstand ze hebben een mooie keuken ontworpen. Maar daarna, lees even mee: 1. De keuken werd verkeerd opgemeten. Daardoor bleven we met een gleuf van 4 cm. Zitten in de vloer. Daardoor moesten we zelf een parketeur inschakelen om de vloer aan te helen 2. Pas nadat we dreigden met een proces, zegde men betaling toe. 3. Omdat hun meerwerkbedrijf de vloer kennelijk scheef had opgeleverd weigerde hun eigen monteur de keuken te bouwen. 4. Pas 1 week later hadden ze een monteur gevonden die de keuken wel wilde plaatsen. 5. Het betekende nog een week extra in de troep. 6. Vergoeding daarvoor schuiven ze af. 7. Keukenkastje had de deur aan de verkeerde kant 8..Verkeerde hoge kast geleverd voor de koelkast die nu ineens een verdieping lager kwam te zitten 9. Verkeerde soort graniet geleverd. Dat bleek een 'onbehandelde' soort te zijn 10.Granieten strook boven het aanrecht bleek 1 cm te laag Ben je er nog? Lees rustig verder.. 11. Een andere granieten strook bleek 6 cm te kort te zijn. 12.Spotjes die knipperen zodra je ze aan doet 13. Van de vijf spotjes bleek een ervan niet te dimmen. 14. Een ander spotje had de verkeerde kleur 15. Een vierde spotje deed het helemaal niet. 16. De koof boven het aanrecht bleek scheef gemonteerd. De diverse panelen sluiten niet goed aan, met slagschaduw tot gevolg. 17. Het verder afwerken ervan (stucen en schilderen) mochten we zelf doen 18. Het blad van de eetbar was uitgevoerd in onderling niet passende stukken. Dat werd trouwens wel opgelost. Inmiddels zijn we bijna 4 maanden verder. En Mandemakers komt nog steeds niet verder dan 'te druk', 'het ligt niet aan ons' (aan wie wel dan?) En 'dit gaan we wel een keer inplannen' (wanneer? Dit jaar nog?) Dus wanneer je een keuken gaat bestellen denk dan wel goed na. Misschien moet je dan overwegen ergens anders een keuken te kopen. Wij hebben in ieder geval spijt als haren op ons hoofd dat we alles vooraf hebben betaald. En nu moet ik gaan procederen. BAH wat een bedrijf

Is goed verlopen

Is alleen jammer dat de keuken nadat alles is besproken niet via tv scherm in werkelijkheid te zien is

Mijn review is niet geplaats

Jammer. Een review geschreven, was niet gecharmeerd van het verloop van de keuken. De review die ik heb geschreven is niet geplaatst. De reden is me onbekend. We hebben een presentje gekregen, maar het is niet de bedoeling om mijn review niet te plaatsen tegenover het presentje.

We zijn blij

Wij zijn erg goed geholpen bij Mandemakers in Beuningen. In eerste instantie met een verkoper te maken gehad en in tweede instantie met een hele goede adviseur. Iemand die meedenkt, zelf met ideeën komt. Het eindresultaat mag er zijn, een prachtige keuken door een prima monteur geplaatst.

Snelle service

Goede uitleg gehad en de keuken is goed geplaatst.

Wij zijn tevreden, ondanks dat we de vaatwasser een week later kregen. Het is goed afgewerkt.

Waardeloos

3 x de verkeerde kastjes geleverd! Service telefonisch onbereikbaar. Vandaag 4 e poging, monteur zou hier om 8 uur zijn. Ondertussen 11.30 nog niemand gezien.

Wij zijn super geholpen

We zijn super geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en er is meegedacht met ons. Dat heeft geleid tot een keukenontwerp dat geheel aan onze wensen en mogelijkheden voldoet. De communicatie over de levering en het inmeten waren zeer duidelijk.

Super tevreden met de nieuwe keuken

Alles volgens afspraak met een heldere communicatie.

Goed gevoel, worden goed begrepen.

Goed gevoel, worden goed begrepen. In Kaatsheuvel is het voorbereidend werk gedaan, denk aan het vriendelijke ontvangst en bekijken van prachtige keuken opstellingen. In Beuningen een afspraak geplant, is namelijk dichterbij, en daar door Romy goed ontvangen en door Dave bijzonder goed laten adviseren. We namen niet gelijk dé beslissing maar 5 uur later was de kogel toch door de kerk……waarom? Omdat we alles uit handen konden geven aan het team mandemakers.

Goed en vakkundig geholpen

Goede indruk

Goed geholpen. Vriendelijke verkoper. Goed ontwerp geleverd en ideeën aangedragen. Vandaar de aankoop

we zijn goed geholpen en hebben een keuken waar we blij me zijn

Door ziekte ging de monteur naar huis. In zeer korte tijd is er een vervangende ploeg opgeroepen die alsnog de keuken in korte tijd plaatsten. Het resultaat van de keuken zijn we erg blij mee, erg mooi geworden. 1 plankje onder laat los, maar dat kunnen we zelf repareren. De man die tijdens de meetafspraak kwam was niet vriendelijk en gaf ons adviezen om alles te stucen. Dat bleek niet nodig. Hadden we zijn advies opgevolgd was het 1500 euro duurder geweest. Hij zei dat het moest, paste zijn maten niet aan. Later bleek inderdaad een te kort blad te zijn besteld, wat gelukkig weggewerkt kon worden met een plintje dat vooraf was besteld.

Leuke ideeën en geduldige adviseur.

Bijna alles is te zien en te voelen in de showroom. dat ervaren wij als bijzonder prettig.

Goed gevoel aan overgehouden

Prima geholpen door verkoper Ayyoub dacht mee en kwam met allerlei voorstellen om de keuken naar onze zin op te stellen. Maakte direct een bouwtekening en een overzichts tekening. Nog een uurtje nagepraat en de keuken besteld. Top!

Super!

Fijn geholpen door Kelly! Ze denk met de klant mee en geeft goede adviezen. Onze keuken is besteld! Benieuwd naar het resultaat!

Mooie showroom, zeer deskundige adviseur

Onze adviseur/verkoper (Harm van Brakel) was erg deskundig, geduldig, vriendelijk en nam alle tijd voor onze eisen en wensen.

Goede adviezen en veel geduld bij verkoper Ayyoud Slahmi.

We zijn heel goed geholpen met het samenstellen van de keuken.

zeer correcte afwikkeling

Alles is volgens plan verlopen. Afspraken zijn allemaal correct nagekomen. Medewerkers zijn klantvriendelijk.

Zeer professioneel

Medewerkers van Mandemakers waren zeer vriendelijk en zorgzaam. Harm heeft ons super goed geholpen. Wij kwamen met niet echt een voorbereiding en hadden alleen de maten van de keuken.Voor de rest heeft Harm alles voor ons gedaan, en konden we ook dingen veranderen als we toch nog ergens niet tevreden over waren.

Snel afspraak gekregen voor oplossen probleem

Monteurs waren keurig op tijd en belden van te voren om aan te geven hoe laat ze er zouden zijn

dik tevreden

super tevreden. meer kan ik er niet van maken. wij waren zo enthousiast, dat vrienden van ons ook bij jullie een keuken hebben gekocht. zelfs dezelfde als wij hebben. die wordt week 8 geplaatst.

Hadrianussingel 35

6642 AH Beuningen

Over Mandemakers Keukens Beuningen

Bij Mandemakers Beuningen vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!