Komt zijn afspraken na, Eerlijk, Betrouwbaar, met zeer veel ervaring!

We hebben het hele proces van de verbouwing als zeer prettig ervaren. Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering was het een zeer plezierig contact. Er kon snel gebouwd worden en er werd zeer netjes en degelijk gewerkt. Weinig overlast in en rondom het huis. Natuurlijk zijn er altijd een paar puntjes die niet helemaal goed uitgevoerd kon worden, maar ook dit is zeer adequaat en snel opgelost!! Kortom: deze aannemer zouden we zeker aanbevelen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbaar en loyaal contact en door korte lijnen kan er snel gehandeld worden

Voor een rebranding klus op meerdere locaties zijn veel werkzaamheden inpandig uitgevoerd. Naar tevredenheid, al waren er in detail wat kleine onvolkomenheden. Die zijn echter ook weer zonder problemen netjes opgelost.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Leuk en gemoedelijk in omgang

Voor de verbouw van 20 appartementen te Deventer, wat geen makkelijk project was is alles goed verlopen en zijn we binnen het gestelde budget gebleven.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Oude Vlierweg 55

7731 SL Ommen