perfect, vakkundig, meteen geholpen!!

Zie hierboven

Gaan vakkundig te werk en staan zo mogelijk direct voor je klaar.

Gaan vakkundig te werk en staan zo mogelijk direct voor je klaar.

Zoals altijd snel en netjes!!

Afspraak gemaakt en snel en netjes geregeld! Je word daar nog gewoon netjes geholpen en de service is top!!

De liefde voor de auto spat er vanaf!

Als je binnenstapt voel je direct, ik ben hier goed met mijn auto. Zelfs bij de eerste ontmoeting is er vertrouwen. Van hen naar mij en van mij naar hen. Hier kan ik mijn wagen wel even achterlaten voor een beurt, apk of anderszins. Ik heb dit contact als zeer plezierig ervaren. Ga zo door.

De liefde voor de auto spat er vanaf!

Aantal weken geleden een auto gekocht bij van Dreven. Vriendelijk personeel, goed geholpen. We ontdekten een klein dingetje aan de auto dit hebben ze gemaakt voor we hem op kwamen halen. We zouden er zo weer een auto kopen.

APK Keuring. Eerst gebeld wat als extra erbij kwam ivm de kosten.

Super.

Goede service en eerlijk advies

Goede service en goed en vriendelijk personeel

Goede ervaring

Vriendelijke sfeer en vakmanschap

Gewoon GOED!!

Vriendelijk, correct en ter zake kundig!!

Vriendelijk en kundig

Klantvriendelijk

Eerlijk en net bedrijf.

Goed geholpen en geen verrassingen achteraf, wordt netjes eerst op de hoogte gebracht van eventuele onvoorziene mankementen.

Snel en deskundig geholpen.

Onverwacht startproblemen met de auto en in korte tijd deskundig geholpen.

Gewoon top !!!

Ales zoals ik gewend ben van jullie .

Lekke band met mijn Honda Civic. Binnen de kortste keren gerepareerd. :-)

Fijn en eerlijk zaken doen!

Prettig en goed contact met Johan. Heb een prachtige Discovery 3 gekocht. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom, een aanrader!

Al 52 jaar klant dat zeg genoeg

Wij zijn nu bij de derde generatie en is altijd plezierig .

Goede, snelle service, goede prijs / Kwaliteit verhouding

Ook na werktijd vanuit het buitenland advies gekregen. Nogmaals dank! Verder snelle service, 2 dagen gratis leenauto. Voor mijn Jaguar ideale garage!

Ik kom binnenkort even langs

Er zijn momenten dat hij nog iets inhoud

Uitstekend geholpen!

Auto gebracht voor onderhoud en nieuwe APK. Uitstekend geholpen en vooraf geïnformeerd over de kosten! Prima!

Open, transparant en persoonlijk

Een open en transparante communicatie over de auto en een realistisch inruil bod. Maakt realistische afspraken en komt deze na. Hopelijk hebben we veel plezier van onze gekochte auto.

Wormshoefweg 25

6741ZG Lunteren