Supper goed

Goede afspraak ,goed aan gehouden !! En geweldig meegedacht.

Door accuraat optreden van sr. en jr. van Dreven in enkele uren weer mobiel!

Door het feit dat ik problemen had met mijn Jaguar XF hebben de heren van Dreven senior en junior ervoor gezorgd dat ik in zeer korte tijd weer mobiel ben!

uitstekende service

Al 50 jaar klant dus dat zegt genoeg

prima service

op tijd attenderen dat er wat aan de auto gedaan moet worden zodat verdere slijtage of vervanging van onderdelen wordt voorkomen.

Aandacht voor je auto.

Ben hier voor een grote beurt en een paar reparaties geweest, dan merk je dat hun specialisme in Land Rover het verschil maakt. Ze weten precies wat de specifieke punten zijn voor mijn Velar waar je naar moet kijken.

Klant vriendelijk

Goeie service Werd ook telefonisch op de hoogte gehouden

Goed en behulpzaam

wordt altijd netjes en goed geholpen

Zeer goede ervaring

Gewoon weer TOP !!!!!

Vriendelijk geholpen

Ik was met mijn gezin wezen kijken naar een Opel insignia. Wij zijn vriendelijk in ontvangst gekomen. Van Johan mochten we gelijk een testrit doen. De benodigde informatie over het voertuig werd gelijk voor mij uitgeprint. Een fijne en betrouwbare adres!

Zoals altijd uitstekende service en de koffie staat klaar! Al bijna 30 jaar klant!

Snel, deskundig en professioneel!

Volgens afspraak is mijn auto deskundig gekeurd. Afspraak en afhandeling verliep uiterst prettig. Ik heb veel waardering voor het werk van Autobedrijf J. van Dreven.

Top bedrijf

Top service

Uitstekende service.

Ben weer goed geholpen.

Staan altijd klaar als er een probleem met de auto is.

Staan altijd klaar als er een probleem met de auto is. Ook een leen auto beschikbaar tijdens de reparatie.

toppie

zie boven

betrouwbaar en snel

super goed en snel gewerkt, betrouwbaar bedrijf

Persoonlijke aanpak

Eerlijke en snelle beoordeling van mijn auto en goede service

Eerlijk advies en top service

Fantastische service, kennis van Jaguar en Land River en eerlijk advies

Goed en persoonlijk

Mooi klein bedrijf met persoonlijk contact. Nuchter geholpen en deskundig advies gekregen.

geweldige en snelle service

Altijd krijg je een snelle reactie. Je wordt vakkundig geholpen en zij zijn erg flexibel. Kortom een top bedrijf die wij iedereen kunnen aanbevelen!

***

Het ene verhaal vertellen en uiteindelijk heel iets anders herstellen. Het probleem die wij hebben aangegeven is niet opgelost, ze wilden een extra slaatje slaan uit onze opdracht. Heel erg jammer.....

uitstekende service

Motor storing goed en snel opgelost

in eerste instantie prima

parkeersensoren doen het niet zoals beloofd, centrale portiervergendeling doet het ook niet.

duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen

duidelijke afspraken gemaakt en keurig geholpen

al jaren ervaar ik ze als zeer prettig en professioneel. Komt afspraken na

Dit autobedrijf komt zijn afspraken na en overlegd vooraf wat er mankeert en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Na opdracht gaan ze aan de slag en doen ze wat ze gezegd hebben. Erg prettig. Ook de flexibiliteit in het plannen van een afspraak.

Wormshoefweg 25

6741ZG Lunteren