Wouter is geduldig, rustig en legt goed uit.

Wouter is zeer geduldig en zal niet snel zijn kalmte verliezen. Hij is rustig en legt alles goed uit, dit maakte ook dat ik mijn praktijkexamen in 1 keer heb gehaald.

Zeer positief

Bij Bosch Veenstra ben ik begonnen bij een instructeur en lesauto waar ik geen klik mee had, maar na 1 belletje met een bijzonder vriendelijk contactpersoon kon ik snel en gemakkelijk van leraar wisselen. Toen uitgekomen bij Wouter Molenaar. Hij heeft talent voor lesgeven, en passie voor zijn werk. Luistert ook goed naar jouw behoeften, en past zijn lessen daarop aan. Hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven voor het examen, waardoor ik in één keer geslaagd ben.

Ik voelde me altijd op mijn gemak.

Ik heb hele fijne tijd gehad met jou in de auto en je hebt mij altijd goed geholpen. Ik ga nu goed voorbereid de weg op en ben je hier heel dankbaar voor.

Fijne lessen, rustige communicatie en veel extra tips. Super bedankt!

Prettige manier van lesgeven met een rijbewijs als resultaat!

Fijne lessen, rustige communicatie en veel extra tips. Super bedankt!

Ik vond mijn rijles docent Wouter uitstekend

Ik heb mijn rijbewijs gehaald met Wouter als rijlesdocent. Wouter geeft goeie uitleg en is relaxed. Ik kan je Wouter zeker aanraden! Veel rijplezier bij karmen rijles!

Aanrader!

Wouter is geduldig, geeft duidelijke uitleg en is écht begaan met je als leerling. Hij heeft goed zicht op wat jij nodig hebt om te groeien en past zijn begeleiding daarop aan. Ik heb erg genoten van de lessen, en dankzij Karman Rijles kruip ik weer met een glimlach achter het stuur. Dit is een toprijschool!

Super fijn!

Zowel ik als mijn broer hebben les gehad van Wouter, en beide ons rijbewijs in een keer gehaald! Ik voelde me altijd super fijn en op mijn gemak in de auto. En denk dat dit ook zeker een oorzaak is voor het zo snel behalen van mijn rijbewijs. Dankjewel Wouter!

Wouter is een goede coach!

Wouter heeft mij goed gecoacht bij mijn rijangst op de snelweg. Hij is rustig, begripvol en geeft goede tips/aanwijzingen.

Leerzaam, gezellig en fijne sfeer!

De rijlessen bij Wouter waren ontzettend leerzaam. Ik heb de rijlessen altijd als fijn en gezellig ervaren. De sfeer in de auto is relaxed. Wouter legt de situaties op de weg goed uit en de feedback tijdens en na de lessen is erg handig! Ik raad iedereen, die op zoek is naar een betrouwbare en fijne rij instructeur op zoek is, Wouter aan. Bedankt voor de leerzame en gezellige periode!

Top rijinstructeur

Wouter is een motiverende rijinstructeur die duidelijk en rustig uitlegt wat je gaat doen en wat je kan verwachten. De lessen waren erg leerzaam en hadden een fijne sfeer. Hij kan zich goed inleven in de leerling. Hij gaf mij vertrouwen in het autorijden waardoor mijn spanning voor het examen af nam. Ik ben in 1 keer geslaagd!

Hele fijne rijschool en veel geleerd.

In de lessen die ik hier heb gehad, heb ik veel meer geleerd in alle lessen die ik bij mijn oude rijschool had. Zeker een aanrader!

Goede instructeur en lessen

De lessen die ik heb gehad van Wouter waren van goede kwaliteit. Hij legde goed uit wat er van mij verwacht werd en als ik iets verkeerd dit werd dit goed uitgelegd. De lessen waren ook gezellig wat erg helpt als je last hebt van spanning. Al met al goede lessen en een goede instructeur

Top!

Ik had les van Wouter, een goede, rustige rij instructeur. Als er iets fout ging, dan hielp hij rustig om het op te lossen, na het oplossen legde hij uit wat er fout ging. Zo weet je de volgende keer bij een soort gelijke situatie hoe je moet handelen. Als je iets goed doet dan geeft hij complimenten daardoor krijg je meer zelfvertrouwen. Bij de examen stelt hij je gerust en zorgt ervoor dat je bijna geen spanning hebt.

Top!

Ik heb les gehad van Wouter - een enorme autofreak met gevoel voor humor en een hoop geduld die zich goed kan verplaatsen in de student. Zwakke punten worden extra geoefend en de examenvoorbereiding is super, waardoor er geen (vervelende) verrassingen tijdens het examen zijn. Ergens vind ik het jammer dat ik m'n examen gehaald heb, want het was toch altijd fijn rijden samen.

goed stapsgewijs leren rijden!

Wouter is een fijne instructeur die je: rustig, behulpzaam, kalm en positief de weg laat leren kennen. Hij leert je meer dan alleen rijden, de auto kennen en echt beheersen is waar hij heel goed in is. Ik heb in een keer alles gehaald!

Goede en gestructureerde rijles waardoor je goed voorbereid bent.

De lessen worden goed opgebouwd en sluiten op elkaar aan zodat je de vaardigheden goed beheerst. Ook wordt duidelijk uitgelegd wat je kan verwachten van het examen en daar word je goed op voorbereid. Er wordt goed gereageerd op fouten waardoor je er van kan leren en de sfeer in de auto is prettig.

Ik heb les gehad van Wouter, de sfeer in de auto is altijd goed. Hij neemt de tijd om rustig uit te leggen wat je gaat doen en geeft complimenten als het goed gaat. Als je bepaalde dingen wil oefenen in de les kan je dat altijd aangeven. Kortom, erg goede instructeur!

Hele fijne ervaring

Ik heb al mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. Wouter zorgt voor een fijne sfeer tijdens de lessen. Er worden goede aanwijzingen gegeven en je krijgt ook complimenten wanneer je iets goed doet. Ik heb dit als zeer prettig ervaren omdat je zo ook weet wat er goed gaat en wat er eventueel beter kan. Buiten de goede aanwijzingen was het ook altijd gezellig in de auto met Wouter.

Wouter neemt de tijd om uit te leggen en geeft hierbij goede voorbeelden. Naast de gezellige gesprekken kan je ook serieuze gesprekken met hem houden wat af en toe ook fijn is. Hij is altijd optijd en geeft veranderingen optijd aan. Hij is vriendelijk en geduldig.

Fijne en rustige instructeur

Ik heb les gehad van Wouter en was erg tevreden. Hij heeft geduld en ziet goed in wat er mis gaat en waar je als leerling op moet letten. Zijn enthousiasme in auto's is aanstekelijk. Naast dat hij uiteraard een zeer ervaren bestuurder is, heeft hij ook veel kennis van de voertuigen zelf en weet hij alle vragen die je hebt goed en uitgebreid te beantwoorden. De focus tijdens de lessen ligt allereerst op veilig leren rijden, wat ik erg fijn vond. Ik kan Wouter zeker aanraden als instructeur!

Vriendelijk en gezellig

Alle rijlessen met super veel plezier gereden. Wouter helpt heel goed en kan op een duidelijke maar ook makkelijke manier uitleggen wat je goed doet maar ook waar je nog in kan verbeteren. Kortom, super!