Bedankt voor mijn rijbewijs!

Ik heb lessen genomen bij Bosch Veenstra en ben ontzettend tevreden met de hulp die ik heb ontvangen van Wouter Molenaar bij het leren beheersen van de auto. Zijn geduld, duidelijke uitleg en motiverende aanpak hebben me enorm geholpen om mijn rijvaardigheden te verbeteren. Door zijn begeleiding voel ik me nu een stuk zelfverzekerder achter het stuur. Ik kan Wouter zeker aanbevelen aan iedereen die ook van plan is autorijlessen te nemen. Bedankt, Wouter, met jou begeleiding in één keer geslaagd!

Rijles op maat

Ik heb de afgelopen 5 maanden rijles gehad bij Wouter. Mijn ervaring is als volgt: Wouter biedt rijlessen op maat aan. Hij past het tempo van de lessen aan op de leerling, is snel in staat om de aandachtspunten van de leerling te identificeren, en aarzelt niet om het tempo te versnellen indien nodig. Bovendien is Wouter een erg sociale kerel die de lessen plezierig weet te maken. Ik zou de rijlessen van Wouter aan iedereen aanbevelen!

Duidelijk er door heen coachend

Wouter is duidelijk in wat hij verwacht. Hierdoor mocht ik ook zelfstandig snel te werk gaan, dit werkte erg goed voor mij

fijne lange rijlessen waar je veel doet!

ik vond het heel fijn dat de rijlessen anderhalf uur waren. je gaat naar veel locaties om dingen mee te maken, ik ben bijvoorbeeld ook naar Amsterdam en Utrecht geweest om andere situaties mee te maken, wat ik heel fijn vond.

Een geweldige rijervaring gehad, met heldere instructies en vriendelijke begeleiding.

Mijn rijervaring was buitengewoon positief; de instructies waren niet alleen duidelijk, maar werden ook op een zeer begrijpelijke manier overgebracht. De vriendelijke begeleiding voegde een extra dimensie toe aan het leerproces, waardoor het niet alleen efficiënt maar ook uiterst plezierig verliep.

Erg aan te raden!

Wouter was altijd enthousiast en geduldig. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig in de auto. Ik beveel Wouter zeker aan!

Prettige rijlessen in een aangename leeromgeving

Ik heb mij altijd erg prettig gevoeld tijdens mijn rijlessen doordat ik op een rustige en begripvolle manier les heb gehad. Als ik een fout maakte in de rijlessen werd deze rustig en goed besproken en werd daar ook op een fijne (niet geïrriteerde) manier op gereageerd. Daarnaast voelde ik mij altijd vrij om vragen te stellen en werden deze ook goed besproken, zodat ik de hieruit voortkomende tips in de nodige situaties zou kunnen toepassen. Ook aanvullende dingen die handig zijn om te weten (bijvoorbeeld waar bij bladeren op de weg op gelet moet worden) werden besproken, wat ook voor later nuttig is om te weten en goed om rekening mee te houden. Na afloop van de les werden er goede tips gegeven om de volgende les aan te kunnen werken. Elke rijles heb ik dus veel geleerd. Ook werd er geluisterd naar mijn voorstellen, bijvoorbeeld "bijzondere verrichtingen" of routes die ik graag nog een keer wilde rijden. Al met al heb ik hele prettige rijlessen gehad in een aangename leeromgeving!

Alleen maar lof voor Wouter!

Ik stelde het echt jaren lang uit. Maar met de geweldige hulp en coaching van Wouter overwon ik op mijn 40e eindelijk rijangst en faalangst. Wouter is rustig, duidelijk en heel kalm in zijn communicatie en wist mij door alle spannende momenten heen te coachen in de auto. Alleen maar lof voor deze man en ik wens echt iedereen een rijinstructeur als Wouter toe.

Top !

Fijne rij instructeur, goeie lessen gehad en in 1 x geslaagd beter kan niet !

Altijd hele duidelijke en fijne uitleg over het verkeer en de auto zelf.

Tijdens de lessen hebben we veel geoefend met zowel de bijzondere verrichtingen als het rijden zelf. Bij moeilijkere onderwerpen kreeg ik het eerst rustig uitgelegd aan de hand van voorbeelden en soms een PowerPoint presentatie.

Veel plezier gehad van de rijlessen van Wouter!

Mijn tocht naar een rijbewijs begon met een andere instructeur, echter klikte dit niet echt. Toen ben ik de rijlessen weer gaan oppakken en met succes! In een keer geslaagd dus dat spreekt voor zich! Zeker een aanrader.

Uitdagend en gezellig.

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij meneer Molenaar en deze lessen ervaar ik als heel positief. Meneer Molenaar kwam altijd met een goede uitleg en kwam ook met goede tips waar ik veel aan heb gehad. Ook vond ik het fijn om gewoon een babbeltje te maken met meneer Molenaar. Of het nu om muziek, recent nieuws of levenservaringen ging. Het was altijd gezellig.

Super gezellige en leerzame lessen

Mijn ervaring met Wouter als instructeur is echt alleen maar positief. Hij neemt de tijd om dingen op JOUW tempo uit te leggen en is altijd in voor een leuk gesprek :) Dingen die je persoonlijk lastig vindt worden vaak genoeg geoefend zodat je je voorbereid voelt voor het examen!

Je kan niet veel meer vragen van een rijlesinstructeur

Echt bedankt voor deze rijlessen! Wouter had goed voor zich wat voor traject ik nodig had en werkt flexibel. Heel motiverend en pakte mijn paniekmomenten goed op.

Uitstekend!

Ik heb mijn tijd in de auto naast Wouter als zeer positief ervaren. Dingen die je nog niet weet worden rustig en met voorbeelden uitgelegd of uitgebeeld. Je merkt echt dat Wouter je als een zo goed mogelijke chauffeur de weg op wilt sturen. Al met al een begripvolle instructeur die ruimte laat voor een grap en een leuk gesprek die niet ten koste gaan van de les.

Een hele rustige, geduldige en leerzame ervaring.

Wouter is een rustige en kundige instructeur. Hij heeft me altijd goed begeleid en met geduld lesgegeven. Hij heeft me goed voorbereid op het examen en ik wist door de lessen wat ik kon verwachten. Ik ben dan ook in één keer geslaagd en had dit zonder Wouter niet gekund!

Perfecte tijd gehad en genoten van de lessen

Ik heb het heel erg naar me zin gehad tijdens de lessen wouter legt alles goed en duidelijk uit. Je kan echt met hem lachen vooral al begin je over auto's voornamelijk porsche. Verder praktijk in een keer gedaan met goeie voorbereiding daar naar toe dus top.

Mijn ervaring was zeer goed

Ik vond het altijd super gezellig, gastvrij en allemaal rustig op je eigen tempo alles leren stap voor stap en dat heeft mij heel erg geholpen voor de rest altijd veel gezelligheid en ondertussen alles goed leren

Heeel erg fijn

Ik heb er wat aan de lange kan over gedaan maar Wouter was heel geduldig. Hij legt alles goed en rustig uit. Hij houd ook rekening met je als je stress hebt of hoofdpijn. Ik heb heel veel aan hem gehad met het leren van rijden en de auto zelf. Heel erg bedankt.

Fijne instructeur en auto, het waren erg goede lessen met duidelijke uitleg.

Ik had een erg fijne en rustige instructeur (Wouter), hij gaf goed les en hij was erg vriendelijk. Hij legde alles rustig uit waardoor het goed te begrijpen was. Uiteindelijk heb ik door de goede lessen het praktijkexamen in 1 keer gehaald wat erg fijn was, ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Fijne uitleg en ook gezellig

Erg fijne rijlessen gehad. Wouter is geduldig en legt fijn uit. Duidelijke instructies en flexibel in het plannen van de lessen!

Fijne rijlessen gehad

Ik heb rijles gekregen van Wouter en hij was heel fijn om les van te krijgen. Hij was heel rustig en geduldig met mij, dat was heel fijn. Mede daardoor ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen.

GEWELDIG, zeker met wouter als instructeur

Met Wouter had ik het bij de eerste les al naar mijn zin, mede omdat wij allebeij auto-liefhebbers zijn. We konden wel urenlang praten. Wouter heeft mij perfect geholpen naar mijn examen toe.

Betrouwbaar, gezellig, goede lessen!

Dankzij Wouter ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Zijn gezellige, geduldige en duidelijke manier van lesgeven heeft me geholpen om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. Ik raad hem iedereen aan die zelfverzekerd zijn rijbewijs wil halen!

Thanks!

Wouter was een hele fijne instructeur. Hij was geduldig en dacht met me mee wanneer het nodig was. Hij kijkt ook niet op van een traantje! Uiteindelijk de 2e keer geslaagd voor mijn praktijk en super dankbaar!