Prima service.bellen direct als er iets extra 's gedaan moet worden.
Goede service.
Apk en onderhoud vakkundig uitgevoerd. Telefonisch contact gehad over reparaties die uitgevoerd moesten worden en die later gedaan konden worden met prijsopgave.
Betrouwbaar komt afspraken na.
Vriendelijk en klantgericht.
Zeer vakkundige medewerkers/monteurs met persoonlijke en duidelijke benadering. Al vele jaren zijn onze auto's bij Vakgarage vd Have in onderhoud. Altijd zijn de adviezen eerlijk en het werk top uitgevoerd! Zeer betrouwbaar!
Auto een kleine beurt gehad en APK gekeurd .
Dankzij klantvriendelijkheid en deskundigheid
Prima communicatie
Vriendelijk en snel
In de garage beeld en informatie gekregen over een olielekkage. Deze info werd vriendelijk, begrijpelijk en deskundig gebracht.
Ik vertouw deze mensen volkomen, ze helpen je direct en zijn eerlijk als het over kwaliteit en kosten gaat.
Altijd goede ervaringen met Van der Have. Zeer vakbekwaam.
daar kun je afspraken maken goede service prma
super
volgens afspraak en tijd
Ik kwam voor een ongeplande reparatie en ben uitstekend geholpen.
Gewoon een vakgarage! Jarenlang prima service voor kleine en grote reparaties, apk en bij plotselinge pech gevallen.
goed en volgens afspraak geregeld
goed en snel bedrijf
Zeer kundige monteurs, staan altijd klaar voor je.
vriendelijk en vakbekwaam
Manteling 2