Is hele fijne garage. Betrouwbaar alles is bespreekbaar. Een garage die nog kwaliteit levert
Zeer prettige , zakelijke ,professionele keuring van mijn auto. Ik ben er zeer tevreden over en kom voor de volgende keuring of eventuele reparatie graag weer bij deze garage terug Een vertrouwd adres
Al vele jaren een positieve ervaring je weet waar je aan toe bent en bij meerwerk overleg. Als er een probleem is wordt dit snel opgelost. Geen verbeter punten voor mij te vinden.
Vakkundig en attent personeel
Een garage waar je met vertrouwen heen gaat
Hier wordt je goed geholpen, zijn klantvriendelijk.
Netjes alles doen volgens afspraken en over andere zaken die men tegenkomt wordt netjes gebeld en overlegd.
Al jaren klant en altijd zeer tevreden. Een eerlijke & betrouwbare garage.
Super goed, klantvriendelijk en altijd mee denken en adviseren..
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Keurige ontvangst. Vlotte afwikkeling
Altijd klantvriendelijk
Ik kom al 17 jaar bij deze garage, dat zegt genoeg lijkt mij.
Zie hier boven. Zeer tevreden klanten
Geachte Lezer , alles weer prima in orde
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snel en vakkundig geholpen. Niets dan lof voor deze garage!!
Goede vriendelijke service. Geen banden op voorraad.
Bedankt, Gerry.
Altijd goed
Goede snelle service vriendelijke medewerkers
Super service!!!
altijd vriendelijk en deskundig en snel geholpen.
Eerlijke, vlotte en meedenkende mensen hebben ze in dienst. De communicatie was direct en het afhandelen ging snel.
Duidelijke afspraken. Contact bij meerwerk
Manteling 2