Prima bedrijf met ervaren werknemers

Plaatsing zonnepanelen is prima verlopen. Netjes alles gemonteerd in een halve dag (22 panelen). Mannen zijn correct en werken door. Een klein puntje van aandacht is de communicatie. We zouden op de hoogte worden gehouden wanneer ze terugkwamen omdat enkele panelen niet functioneerden, wat een klein euvel was. Hier hebben we zelf achteraan moeten bellen. Daarna is alles snel opgelost. Dus we zijn zeer tevreden.

Super goed, beleefd en netjes werk geleverd

We kunnen de duurzame jongens alleen maar heel erg aanbevelen. Van het orientatie gesprek tot en met de oplevering erg vriendelijk, duidelijk en goed geholpen. Oa de goot werd nog extra schoongemaakt en een storing in onze bedrading (niet door hun veroorzaakt natuurlijk) opgelost. Dit alles als extra service. Boy, Rick en Rick, dank jullie wel voor jullie geweldige service! Ook Wayne bedankt voor het eerlijke orientatiegesprek (waarin je aangaf dat de meterkast vervangen een veilige en slimme actie zou zijn op dit moment ivm BTW teruggave)

Super service complimenten!

Wij willen de duurzame jongens bedanken voor het advies en de installatie van onze zonnepanelen en omvormer. Vanaf begin tot einde goed en professioneel geholpen. De jongens waren allemaal behulpzaam, kundig en vriendelijk. Ik zou iedereen de duurzame jongens kunnen aanbevelen. Laat de zon maar schijnen!

Servicegericht en vriendelijk

Nauwkeurig werk, no nonsens instelling, heel tevreden

Goede en duidelijke manier van werken.

Een zeer fijne manier van communiceren en werken door de duurzame jongens. Tijdige en duidelijke communicatie, gepaard met een goede kwaliteit van werken.

Correct en zeer vakbekwaam met duidelijke goede uitleg over het systeem; een aanrader!!!

Van begin tot einde zeer goed

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was het gewoon zeer goed. Duidelijke offerte, de vragen werden snel en correct afgehandeld, zowel door de dames op kantoor alsook de vragen betreffende de offerte. Tot slot de montage. Keurig werk opgeleverd tot volle tevredenheid.

Goed, snel en mooi werk geleverf

Leuke vrolijke jongens

Snel en secuur

Top werken flink door en werken heel secuur

Prima werk geleverd

De Duurzame Jongens onderscheiden zich meteen al door een eerlijk verhaal, met een reële inschatting van de installatie. Bij de (niet zo doorsnee) installatie goed werk afgeleverd, netjes en vakkundig gemonteerd en 100% werkend en schoon opgeleverd. Ook alle elektra volgens alle normen veilig en netjes afgewerkt. Laat nu de zon maar schijnen, dan hebben wij ook die glimlach!

heel goed

afspraken goed nagekomen en een zeer goede aflevering netjes en zorgvuldig gewerkt.

Goede backup van kantoor

Na verschillende offertes bij dit bedrijf te hebben opgevraagd over zonnepanelen op ons dak kregen we iedere x keurig een nieuwe offerte met alle nieuwe gegevens, de uitvoering is degelijk en het personeel weet waar ze mee bezig zijn, na montage kregen we een digitale map met onder andere foto's wat er op het dak gedaan was

Super !!

Na het eerste contact een super vertrouwd gevoel bij De Duurzame Jongens niet lang hoeven wachten op de offerte en plaatsen en het plaatsen van de zonnepanelen ging ook erg zorgvuldig en netjes de mannen weten wat ze doen super !! en ook nog de meterkast vernieuwd top service !! heel vriendelijk personeel zowel de mannen als de dames op kantoor !!! echt een aanrader De Duurzame Jongens !!!!

Kom superlatieven tekort om te beschrijven hoe goed de installateurs van De Duurzame Jongens zijn. Verstand van zaken en laten dus ook merken dat ze van een technisch ingewikkelde uitleg een simpele kunnen maken, zodat het voor de gebruiker te begrijpen is. Tussen definitieve offerte en installatie zaten welgeteld 24 uur. De Duurzame, Fijne, relaxte, Kundige en Snelle Jongens thankxxss

Binnen 4 uur een prima lopend systeem geinstalleerd.

Jordy en Diego hebben deskundig de zonnepanelen en alles wat daarbij hoort geinstalleerd. Op een bijzondere prettige manier hebben zij met ons gecommuniceerd. Wij zijn goed geinformeerd tijdens en na hun werk. Ook met Wayne hebben wij vooraf goede afspraken kunnen maken en de administratieve ondersteuning van Romy is top. Wij zijn zeer tevreden over de Duurzame Jongens!

Professioneel amateurisme.

Drie leuke duurzame jongens die met plezier werken en meer doen dan dat wat moet.

Zeer correct en betrokken.

Prima werkwijze en contact met de klant was respectvol en netjes. Compliment aan de jongens gegeven. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Echt geweldig. Met vriendelijke groet, Caroline Cuijpers

Niks dan lof voor De Duurzame Jongens

De info-verstrekking van offerte t/m installatie van de zonnepanelen is goed. Ook tijdens de installatie wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd. Op de dag van de installatie was het nogal warm. Geen enkel probleem. De medewerkers bleven vriendelijk en gingen door tot de klus geklaard was.

Professioneel geïnstalleerd, Deskundig personeel

Vandaag hebben de Duurzame Jongens ons dak voorzien van 20 zonnepanelen (in naam van Volta). Super tevreden. De jongens werken veilig en secuur en hebben verstand van zaken. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Tevens goede uitleg gekregen. Er is netjes gewerkt geworden en brandschoon opgeleverd. Top team met top service. Boy en collega's hartelijk dank.

Van begin tot het einde, gewoon weg lof voor dit bedrijf

Zowel communicatie , offerte opmaak, afspraken, als de eigenlijke montage, heb ik ervaren als zeer prettig. Top bedrijf ! Een Echte aanrader !

Uitstekend werk geleverd

De jongens zijn zeer correct en hebben uitstekend werk verricht.

Super tevreden over de service met altijd een vriendelijke glimlach!

Met grote waardering kijk ik terug op de wijze waarop Boy en Nigel de zonnepanelen op beide kanten van het dak gelegd hebben op 1 dag. Dat betekende hard doorwerken en niet eerder weg gaan voordat alles klaar en schoon opgeleverd was. Zodra ze de straat uitrijden, kun je enkel aan de zonnepanelen op het dak zien dat ze geweest zijn. Alles is brandschoon achter gelaten. Ook de zolder waar de verdeler geplaatst is. Ik heb groot respect voor hun volharding en vriendelijkheid. Die glimlach verdwijnt inderdaad niet van hun gezicht. Complimenten en zeer aan te bevelen!!

Hartstikke goed!!!

Personeel was zeer kundig en vriendelijk. Zal jullie zeker bij andere aanbevelen.

Goed werk en behulpzaam

Een fijne ervaring

Personeel werkt uitstekend en volgens afspraak. Alles zo uitgevoerd als afgesproken.

Industriestraat 10

6135KH Sittard