Beste Roberto, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling. We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze diensten u zo goed bevallen zijn. Leuke foto ook met uw hond! Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Gé, Hartelijk dank voor de dikke 10 die u ons geeft! Wat fijn om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent over onze professionaliteit en service. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Peter, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling! We zijn heel blij om te lezen dat onze services u zo goed bevallen zijn. Graag bedanken we u voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen we u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Marcel, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! Het doet ons goed om terug te mogen lezen dat u heeft ervaren waar wij voor staan en naar zullen blijven streven. Deze mooie complimenten zijn in goede orde ontvangen door het hele team! We willen u graag bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Saskia, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze manier van werken en communiceren u zo goed zijn bevallen. We willen u danken voor het vertrouwen in ons bedrijf en nog vele jaren plezier wensen met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Sandra, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze diensten en klantvriendelijkheid u zo goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf! We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Natascha, Hartelijk dank voor deze lovende en uitgebreide review! Klantvriendelijkheid, deskundigheid en goede, open communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze services en manier van werken u zo goed bevallen zijn. We willen u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en de aanbeveling. Nog vele jaren plezier gewenst met uw zonnepanelen-installatie! Laat die zon maar komen inderdaad! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Paul, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling! Vakkundigheid en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het daarom erg fijn om terug te mogen lezen dat onze services u zo goed zijn bevallen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Ron, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! Goede, vriendelijke communicatie en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze diensten en manier van werken u zo goed bevallen zijn. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent met de diensten die we geleverd hebben. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Etienne, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling. We vinden het fijn om terug te lezen dat de gesprekken en werkzaamheden soepel zijn verlopen en u tevreden bent over het resultaat. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste H, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling. Goede communicatie, vriendelijke service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om dat terug te mogen lezen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens.
Beste Maurice, Ontzettend bedankt voor deze lovende en uitgebreide review! We zijn blij om te lezen dat onze werkwijze u van begin tot eind goed is bevallen. De complimenten zijn goed ontvangen door het hele team! Hartelijk dank voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Jan-Tjitte, Ontzettend bedankt voor deze lovende review en de aanbeveling! Professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel, we zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze diensten u zo goed zijn bevallen van het begin tot het eind. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en nog vele jaren plezier gewenst met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Linn, Ontzettend bedankt voor deze leuke review en de aanbeveling! Wat zijn we blij om te lezen dat onze mannen de klus goed geklaard hebben. Geen dak te steil voor hen! Deze complimenten zijn in goede orde ontvangen door onze monteurs. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste meneer S., Bedankt voor uw positieve review en de aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat de installatie zo prettig is verlopen voor u met onze monteurs. Graag bieden we onze excuses aan voor de vertraging bij de activering van de zonnepanelen en dat u niet meer bent teruggebeld door ons. Dit hebben we intern opgenomen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. We zijn blij dat alles is opgelost. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Michel, Bedankt voor uw positieve review en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent, dat onze prijzen u goed bevielen en dat de monteurs goed werk hebben geleverd. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Cor en Wilma, Bedankt voor deze positieve review en de mooie aanbeveling! Heel fijn dat de werkzaamheden naar uw tevredenheid zijn uitgevoerd. Vakkundigheid, nauwkeurigheid en goede, vriendelijke service staan bij ons hoog in het vaandel, we zijn daarom erg blij dit terug te mogen lezen. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Beste Rick, Bedankt voor de lovende review en de aanbeveling. We zijn blij dat uw ervaring zo goed bevallen is en wat leuk om te lezen dat u wederom gebruik wil maken van onze diensten! We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.