Filters

10

Great communication, great delivery.

From the first meeting up until the installation day, everything super clear. Easy communication and helpful people.

 • Would you recommend us? Yes
10

Vriendelijke en vakkundige monteurs

Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Montage ging netjes en snel. Alles netjes achter gelaten. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit in alle opzichten!

Elk detail van de installatie van de zonnepanelen werd vooraf met de voorman besproken en om mijn akkoord gevraagd. De werkzaamheden werden daarna tot volle tevredenheid nauwkeurig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld, fijn personeel, professionele montage

Van begin tot eind een top ervaring met de Duurzame Jongens. Wij werden goed geholpen door de adviseur Wilco. Ook de oplevering is goed verlopen en erg professioneel. De dames op kantoor zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. De oplevering werd netjes gedaan. Ze denken goed met je mee zodat er zo min mogelijk kabels te zien zijn. Wij zijn zeer tevreden met de service en installatie! Zeer zekere aanrader! :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie én alles conform afspraak.

Prettige en directe communicatie. Snel antwoord op vragen. Plaatsen van de panelen, verliep mooi conform de gemaakte afspraken. Kundige installateurs, die netjes werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service van de duurzame jongens, ben tot nu toe erg tevreden!

Vanaf de eerste afspraak vond ik dat ze professioneel overkwamen en zeer kundig. Hebben goed geadviseerd en uiteindelijk alle afspraken netjes nagekomen. Ik ben erg tevreden over de hele gang van zaken en zou ze ook zeer aanbevelen aan nieuwe klanten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top jongens!

Wat een top bedrijf! Alle afspraken werden stipt op tijd uitgevoerd. De jongens die de zonnepanelen geïnstalleerd hebben, werkten snel en waren heel sociaal. De offerte was helder. Achteraf bleek dat ze toch geen lift nodig zouden hebben, dit werd direct aangepast in de offerte zodat dit niet in rekening gebracht zou worden. Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Een van de weinige bedrijven waar je niet in een wachtrij komt te staan als je even iemand persoonlijk wilt spreken, toppers!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit materiaal, prima gelegd, aardige jongens

Duurzame jongens zijn niet de goedkoopste maar leveren wel kwaliteit en doen de installatie uiterst zorgvuldig. Ben heel tevreden met hoe het gelopen is.

 • Aanbevelen? Ja
7

De voorbereiding verliepgoed, maar de plaatsing verliep niet prettig

Zoaanloop ,de kennismaking, de schouwen de administratieve afhandeling verliep keurig. De plaatsing en en afsluiting leverde veel irritaties. Bij de plaatsing wer dit mn veroorzaakt doordat er op geen enkele maniet gecommuniceerd kon worden met de Poolse werkers

 • Aanbevelen? Ja
10

heel fijne medewerkers/monteurs:vader met 2 zonen.Prima.

vlotte,kundige werkers met oog voor detail.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Idy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, fijn om terug te lezen! Veel zonnige uren gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

10

Vriendelijke medewerkers goed werk geleeverd

goede vak mensen en goede info. Ben zeer tevreden over het geleverde werk. Is een aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste familie Cabbolet, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

8

Vriendelijk en volledig

Duidelijke offerte. De installatie wordt correct gedaan door vriendelijke en rustige monteurs. Na montage lopen ze alles met je na en geven nog de nodige uitleg. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Erg tevreden over de communicatie rondom en plaatsing van onze zonnepanelen. De Duurzame Jongens zijn zeker een aanrader wanneer u op zoek bent naar een zonnepanelen-specialist.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote klasse!

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Prima uitleg vooraf, tijdens en na installatie. Deze jongens weten waar zij over praten en werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden

Goede / fijne uitleg van te voren . Duidelijk en behulpzaam met vragen tussendoor. De uitvoering op de dag zelf ook echt heel goed, netjes en snel ! Vriendelijke mensen. Echt een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
8

Kundige en snelle plaatsing van panelen, goede uitleg.

monteurs waren mooi op tijd, ondanks het slechte weer toch doorgewerkt. goede uitleg over de installatie, ook alles netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sharon, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over de werkzaamheden. Wij wensen u veel plezier toe met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

10

Prima werk geleverd en ook de mensen op kantoor.

Een prima ervaring. Duidelijke thuisgesprekken met een fijn persoon. Goede en eerlijke schouw. Sowieso werden afspraken correct nageleefd. En problematieken die naderhand nog opdoken, werden direct in samenspraak aangepakt. Gekeken, naar wat mogelijk anders kon. De dag van installatie goed georganiseerd met genoeg man, een goed team dat adequaat en netjes overkwamen en werkte. Afronding van traject werd ook samen doorlopen. Ook een plus naar kantoor. In alle belletjes werden we goed te woord gestaan. Heel fijn! Een goede ervaring. Op naar een volgende samenwerking. Fam. REINARTZ

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige en vriendelijke monteurs.

Prima werk afgeleverd waarbij ze niet bang zijn om een stap extra te zetten. Ook heel prettig communiceren. Flinke klus met zonnepanelen en airco, die heel netjes is afgehandeld zelfs met alle uitdagingen die ze tegenkwamen.

 • Aanbevelen? Ja
9

supper werk geleverd!

zeker aan tebevelen voor nieuwe klanten

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte, prettige manier van communicatie en snelle installatie.

Vanaf het eerste contact snelle en prettig communicatie. Afspraken worden snel gemaakt en nagekomen. Duidelijke uitleg en advies, waarna alles goed strak verloopt. Offerte overzichtelijk en fijn dat men van tevoren nog een technische schouw doet om te checken of ook alles op installatie dag zal verlopen zoals verwacht. Installatie dag netjes en vlot verlopen. De communicatie springt er echt uit, gewoon heel goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben super tevreden

Alles super

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eugen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over de installatie. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

9

alle afspraken nagekomen , vakkundig , vriendelijke monteurs

snelle vakkundige, vriendelijke montage

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over de installatie. Veel zonnige uurtjes toegewenst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

10

Harde werkers door weer en wind

Ondanks het slechte weer waarin ze moesten werken, bleven de monteurs vrolijk hun werkzaamheden voortzetten. Zeer tevreden over het eind resultaat Chapeau!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Harde werkers

Het zijn vakmensen en ondanks regen hebben zij doorgewerkt. En een heel mooi resultaat

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Edgar, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel fijn om dit terug te lezen. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

10

Prima werk geleverd.

Ondanks het slechte weer constant doorgewerkt.Monteurs waren netjes en correct.Firma zijn alle afspraken na gekomen.We zijn dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste familie Janssen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd