Beste Idy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, fijn om terug te lezen! Veel zonnige uren gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens
Beste familie Cabbolet, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens
Beste Sharon, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over de werkzaamheden. Wij wensen u veel plezier toe met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over de installatie. Veel zonnige uurtjes toegewenst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens
Beste Edgar, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel fijn om dit terug te lezen. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens
Beste familie Janssen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens