Filters

8

Netheid, stiptheid

Vanaf het eerste contact zijn de afspraken netjes nagekomen. Snelle levering. Heel netjes gewerkt. Vriendelijk personeel. Let op eigen veiligheid tijdens montage.

 • Aanbevelen? Ja
10

gewoon geweldig

geweldig werk geleverd goed en deskundig

 • Aanbevelen? Ja
8

Service en klantvriendelijk

Probleempje met bekabeling en Enphase module werden na mailtje opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Trotz Schwierigkeiten sehr zufrieden

Freundlicher und hilfsbereiter Service, fachmännische Installation und flexibel bei unvorhergesehenen Schwierigkeiten

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Probleemloos

Ik heb sinds 22 juni zonnepanelen. tot vandaag 5 oktober bijna 3.5 maanden later al 2100 kwh opgeleverd van de beloofde 4400 op jaarbasis. m.a.w ruim de beloofde opbrengst. Ik zou zeggen doen. I

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel geregeld, goed bereikbaar (mail en telefoon)

Ik heb in maart een offerte opgevraagd. Dit was via de website zo geregeld. Was eigenlijk op zoek naar een leverancier van solarwatt panelen. Helaas geen levertijd bekend dus ander goed alternatief aangeboden. Geïnformeerd over de drukte en pas verwachte levertijd in september. Na akkoord offerte, schouwing ter plaatste gedaan om te bespreken hoe we de installatie zal worden gedaan. Installatie zoals gepland in september gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind geweldige service

Vanaf het 1e gesprek tot oplevering alleen maar tevreden. Vriendelijk, heel goed telefonisch te bereiken, fijne en correcte mailcorrespondentie. Team Benjamin dank voor jullie installatie en oplevering!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste familie Moenen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

9

Vakwerk geleverd tot en met de puntjes op de i !!

De mannen van De Duurzame Jongens hebben zich vanaf de opname tot en met de oplevering van de zonnepaneleninstallatie stipt aan de gemaakte afspraken gehouden, en hebben zeer keurig vakwerk afgeleverd! Dit fantastische bedrijf is zeker een aanrader! Dames & Heren, allen nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Kort en bondig: plaatsing zonnepanelen klasse

Kort en bondig: plaatsing bij mij/ons van de zonnepanelen door De Duurzame Jongens uitsluitend als top aan te geven door vakkundig, vriendelijk en accuraat personeel. Klasse.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Callie, Bedankt voor uw positieve reactie, heel fijn om terug te lezen! Heel veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

9

service gericht, vriendelijke medewerkers

Komen in het hele traject hun afspraken na. Vertegenwoordiger, het kantoor personeel en de installateurs. Kabels allemaal netjes weggewerkt en ons dak is nogal gecompliceerd. Waar vele andere aanbieders alleen problemen zagen. De Duurzame Jongens zagen deze totaal niet omdat ze vakbekwaam zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zonnepanelen netjes geïnstalleerd en snel

2 mannen hebben mijn zonnepanelen geïnstalleerd. In 4 uurtjes waren ze klaar. Toen de panelen waren aangesloten was ik meteen al aan het sparen

 • Aanbevelen? Ja
8

formidabel

alles was perfect geregeld heb mijn dochter erop gewezen endie gaat ook denkeljk bij U een offerte aanvragen en ik ben door mijn zoon dusty gerits die de zonnenpanelen van U al heeft aanbevolen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect !!

Gisteren zijn op onze woning de zonnepanelen geplaatst. Ben zeer te spreken over de manier hoe de Duurzame jongens dit project voor ons van a tot z hebben afgehandeld. Zeer bekwame monteurs die alles netjes hebben geplaatst en uitgelegd. Echt super geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord: fantastisch!

Na gesprekken met meerdere aanbieders, stak er toch wel 1 met kop en schouders boven uit: De Duurzame Jongens. Een hele fijne club mensen, waar alles heel prettig mee verlopen is. De communicatie is helder, transparant, eerlijk en de monteurs zijn stuk voor stuk erg kundig, vriendelijk en werken erg netjes. Er wordt met je mee gedacht en goede ideeën en alternatieven worden zeker meegegeven. Zodoende tot de juiste producten en toepassingen gekomen. Wij vonden in De Duurzame Jongens een sparringspartner, eerlijk en correct. Uiteraard waren er bij ons ook nog enkele schoonheidsfoutjes, maar alles wordt opgelost. Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen en aircosysteem en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk inclusief goede voorlichting en klantvriendelijkheid

Al in ons eerste contact kregen we vertrouwen in de firma "de Duurzame Jongens" Offerte was duidelijk, daarna de schouw, (wat we ook al professioneel vonden overkomen) en tenslotte de plaatsing van de zonnepanelen. Klantvriendelijk en zeer beleefd al hebben we het woordje U niet kunnen verbeteren naar jullie ! Daarnaast mooi werk geleverd en alles netjes opgeruimd en goede uitleg gekregen. Personeel wilde alleen maar werken, want aangeboden koffie en/of frisdrank was niet nodig. Zelfs de extra gehaalde koekjes werden niet afgenomen, omdat men graag alles keurig wilde afwerken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service en super Team

Fijne, professionele afhandeling van het proces. Hopelijk is de toekomstige service ook zo, mocht dit nodig zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima installatie van 2 airco's

Vanaf advies t/m installatie van de airco's om mijn benedenverdieping te verwarmen (en indien nodig verkoelen) is het gehele traject soepel verlopen. De mannen die de installatie voor hun rekening namen waren vriendelijke en deskundig en goed voorbereid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk afgeleverd

Zeer goed leuke jongens goe werk afgeleverd Ook als je vragen hebt word je goed en vriendelijk geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en super klantvriendelijk

Gisteren onze offerte bevestigd. Niet alleen complimenten voor de jongens, maar zeker ook aan de dames die achter de schermen alles regelen. Super klantvriendelijk, snelle reactie, en erg meedenkend. We kunnen niet wachten tot onze panelen geleverd worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam

Hartstikke tevreden over de werkzaamheden, hun professionaliteit en wat een vriendelijke jongens. Ze werken zeer netjes en je ziet dat ze er plezier in hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Prima jongens goed overleg snel en super tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Randy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hier is ons team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

10

Goede service

Jongens zijn beleef en doen goed hun werk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Herman, Bedankt voor uw positieve review; dit waarderen wij enorm! Veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

9

Prima zonnepanelen installatie inclusief voor- en nazorg

Na aanvraag werd er zeer snel met mij contact opgenomen i.v.m. intake. Daarna is het gehele traject goed en soepel doorlopen en werd ik grotendeels ontzorgd (BTW teruggave, aanmelding energieleverancier, enz.). De installatie van de 10 zonnepanelen was binnen een halve dag gebeurd. Over een maand krijg ik ook airco's via De Duurzame Jongens. Ik kan niet wachten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn om zaken mee te doen.

Vorige week maandag hebben ze mij 12 panelen geplaatst. Van het begin tot het eind traject is het uitstekend gelopen. Vooral ook prettige en duidelijke communicatie ook met de mensen op kantoor. De 2 heren die het kwamen plaatsen waren uiterst vriendelijk en hebben heel secuur gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot einde van de oplevering - zeer goed!

Zeer vriendelijk en kundig personeel !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sjraar, Dank voor uw positieve reactie! Wij zijn erg blij om dit terug te lezen en wordt gewaardeerd. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd