Vroeger was een bezoek aan de tandarts niet echt het hoogtepunt van het jaar. Nu begint het een beetje een formaliteit te worden.
Ik kom vaak voor de hygiene, altijd goed afgehandeld
goede afspraken ,juiste behandelingen en een fijne manier van benadering.
prettig geholpen
Goed, vriendelijk en bekwaam
Met veel geduld mijn zoon van 6 ontspannen gekregen zodat hij zijn mond opende en er een check kon plaatsvinden.
De ontvangst is heel vriendelijk. Goed advies over de mondverzorging.
zie boven
Geweldige behandeling. Zeer tevreden
Er word goed naar je geluisterd en nemen de tijd voor je.
Prettige ervaring erg lief voor mijn zoontje.
Zeer plezierige en uitstekende behandeling gekregen
Alles in 1 afspraak alle alle handelingen. Tandarts en mondhygiëniste. Vind alleen de desinfectie paal en daarna de deur openen niet handig in het halletje zo ook de buiten deur.
De behandelingen en adviezen zijn goed.
vriendelijke tandarts die netjes werkt
Goede ervaring en de drempel om bij een tandarts oid te komen is zo goed als verdwenen.
Zeer klantvriendelijk, meedenkend, zorgvuldig...
Ik moest een aantal gaatjes laten vullen en Milan communiceert duidelijk wat hij gaat doen en hoe ik erop kan reageren. Uiteindelijk toch wat verdoving gekregen en toen ging het perfect
Zeer goede ervaring. Lekker rustig en duidelijk. Kort wachten en prettige omgang.
Geen problemen
Vriendelijk en kundig geholpen.
Fijn om controle door tandarts te combineren met mondhygienste
gewoon prima
Vriendelijk,duidelijk en meedenkend