Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de attente begeleiding, duidelijke communicatie en oprechte betrokkenheid van Zielhuis Uitvaart. Klanten beschrijven een warm en professioneel team dat met aandacht en respect de wensen uitlegt en uitvoert. De dienstverlening wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, empathie en zorgvuldigheid gedurende het hele proces.
Vanaf de eerste ontmoeting was Wilma beschikbaar. Ik kon haar alles vragen en ze dacht heel goed met me mee. Gaf praktische en wijze adviezen. Ze stelde ons op ons gemak. De combinatie van professionaliteit en informaliteit was weldadig. Mede daardoor hebben we het afscheid op een (relatief) ontspannen manier kunnen vormgeven.
23 June 2026
Tannetje
Amsterdam
Wat moet je als je vrouw zo plotseling overlijdt? Je hebt geen flauw benul, je bent ontreddert, de weg kwijt. Ik herinnerde mij de uitvaart van mijn buurvrouw en een jaar later van haar partner. Een van mijn kinderen belde met het buurmeisje en zo kwam Robert die de leiding in handen nam. Hij luisterde, dat was belangrijk. En dan stuurde hij ons aan met deadlines, want zo gaat dat. Hij kwam met suggesties bv over de kleinkinderen, de bloemenkrans, het verloop van de uitvaart, ik was zo blij dat alles zo ging als we het wilden, met in ons achterhoofd: zo zou mijn vrouw het fijn gevonden hebben. En als ik doodga doet Robert het weer, voor mij.
21 June 2026
Otto
Amsterdam
Ik heb de service van Zielhuis als erg prettig ervaren. Ze waren zeer professioneel maar toch betrokken. Ze name een hoop zorgen en werk bij mij weg door goed mee te denken en in te schatten wat ik op dat moment nodig had. Ik ben het Zielhuis team erg dankbaar.
19 June 2026
Gert
Amsterdam
Hier geen ‘zwarte kraaien’ met standaardformules, maar twee bevlogen en empathische mensen die het vak van uitvaartverzorger met hart en ziel uitoefenen. Met Wilma den Uijl als geweldige gids, coach en steunpilaar heb ik samen met mijn bonusdochter en kleinkind een heel bijzonder afscheid en een prachtige levensviering voor mijn man kunnen organiseren. Een afscheid dat volledig bij hem en bij onze gevoelens paste, ons troost bood en een diepe indruk maakte op vrienden en familie. Ik waardeer het enorm dat Wilma ons de ruimte gaf om de juiste vorm te vinden, én de praktische ondersteuning bood om dit alles binnen slechts vijf dagen te realiseren. Daarnaast was zij een uitstekende spreker en begeleider tijdens het afscheid zelf. Deze uitzonderlijke dienstverlening werd geleverd voor een prijs die ik zeer redelijk vond, mede omdat Zielhuis Uitvaart de kist en andere ingekochte producten tegen kostprijs levert. Van harte aanbevolen.
17 June 2026
Andrea
Amsterdam
In een hele moeilijke tijd waarin we in een soort roes belanden was daar Wilma. Het overlijden van mijn vader was plotseling en we hadden geen idee wat er allemaal moest gebeuren en hoe het eruit moest zien. Maar Wilma nam ons mee in dit proces. Daardoor hebben we mijn vader de meest prachtige uitvaart gegeven die we ons konden wensen.
17 June 2026
Natascha Blok
Ouderkerk aan de Amstel
Robert Witlox heeft ons uitstekend geholpen met de uitvaart en alle voorbereidingen. Met voldoende tijd, goede adviezen en duidelijke afspraken hebben we een zo goed mogelijk afscheid genomen van onze dierbare.
16 June 2026
Steven
Weesp
Bij het overlijden van mijn moeder hebben we fijn samengewerkt met Robert. Hij heeft ons vastigheid geboden op een moeilijk moment en op een plezierige en betrokken manier geholpen een prachtig afscheid voor te bereiden. Nogmaals heel veel dank.
16 June 2026
Emmy
Weesp
We werden bij de hand genomen zodat we vrij snel controle kregen over de uitvaart. Heel fijn, ook omdat de uitvaart werd geregeld door een goede vriend ter plaatse, samen met mijn zuster wonende in de VS en ik, wonende in Portugal. De communicatie was efficient maar ook met veel tact en respect. Zeer goede suggesties die het allemaal veel makkelijker maakte. De uitvaartbegeleider was 24/7 bereikbaar en werkte zelfs 's avonds laat en in het weekend. Grote betrokkenheid en liefde voor zijn beroep.
24 May 2026
Rob De Boer
Marinha Grande
Robert hielp met alle taken en maakte het makkelijk voor ons. Door hem was de hele ceremonie heel apart en hebben wij allemaal een bijzondere herinnering eraan
15 May 2026
Ineke
Seattle
Wilma voelt als thuis aan. Ze schuift gewoon aan. Helpt je je wensen en gedachten te verhelderen en materialiseren. Denkt mee, door en verder en neemt alles uit handen wat jij wilt. Ze weet van de hoed en de rand. Heeft alle contacten die je je kunt wensen. Is een warm mens en altijd daar. Hele proces super geregeld. Alles helemaal transparant. Leuke warme collega’s ook. Dankzij haar heb ik ondertussen heel passend, warm en respectvol afscheid kunnen nemen van drie van mijn dierbaren.
13 May 2026
Fred
Amsterdam
Vanaf het begin heeft Zielhuis Uitvaart ons geholpen met uitstekend advies bij de organisatie van de uitvaart. En veel werk uit handen genomen. Het initiatief lag altijd bij ons, de nabestaanden. Zielhuis stelde zich daarbij dienstbaar op aan onze wensen en aan de wensen van de overledene. Zij kwamen met nuttige tips vanuit hun jarenlange ervaring waar wij niet aan gedacht hadden. Van harte aanbevolen!
13 May 2026
Erik Hochheimer
Amsterdam
Robert heb ik ervaren als een toegankelijk, meelevende uitvaartleider. Hij schroomt ook niet om af te stemmen op ons voor een ironisch grapje en brengt daarbij wat luchtigheid in een wat lastige periode. Bij tijden ook serieus afstemmend op zijn" klanten". Dank voor de begeleiding tijdens de voorbereiding en de uitvaartdienst. Misschien dat de afstand Amsterdam - Zeist voor eventuele toekomstige klanten een hindernis zou kunnen zijn. Dank voor je geboden zorg......
22 April 2026
Joost
Nederveen
Robert leeft mee, denkt mee en is heel goed in staat vorm te geven aan het afscheid in de stijl van mijn moeder. Ook heeft hij oog voor details. Heel tevreden
22 April 2026
Arda
Amsterdam
Robert was zeer prettig in de omgang en heeft gezorgd voor een prachtige en vlekkeloze uitvaart.
21 April 2026
Christiaan
Amsterdam
Zielhuis Uitvaart is een begrafenisonderneming met een hart en denkt mee. Dat is zo belangrijk bij het regelen van de begrafenis en het helpen om invulling te geven aan de afscheidsdienst.
30 March 2026
Annette
Amsterdam
Mijn partner was ongeneeslijk ziek en het onvermijdelijke zou gaan komen. Om goed voorbereid te zijn hebben we online gezocht en gevonden. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden. Wilma is hartelijk, innemend betrouwbaar en heeft liefdevol gehandeld met oog voor detail. Een aanrader als u er ooit voor komt te staan. Wilma heeft gezorgd voor een zachte uitvaart.
17 March 2026
Edith
Amsterdam
Wij willen graag onze grote waardering uitspreken voor de uitvaartverzorging bij het afscheid van onze moeder. Vanaf het eerste contact voelden wij ons gehoord, begrepen en gesteund in een moeilijke periode. Alles werd met veel zorg, respect en professionaliteit geregeld. Daardoor konden wij ons volledig richten op het afscheid en het verwerken van ons verlies. Een speciale dank gaat uit naar Wilma en haar team. Haar warme betrokkenheid, deskundigheid en rust hebben voor ons enorm veel betekend. Ze dacht met ons mee, gaf waardevol advies en zorgde ervoor dat alles tot in de kleinste details perfect was geregeld. Dankzij haar begeleiding is het afscheid van onze moeder precies geworden zoals wij het ons hadden gewenst: persoonlijk, waardig en liefdevol. Wij kijken met veel dankbaarheid terug op de manier waarop alles is verzorgd. Wij kunnen deze uitvaartdienst en in het bijzonder Wilma van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrokken begeleiding bij een afscheid. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
15 March 2026
Shiva
Amsterdam
Het afscheid was waardig, stijlvol, met veel gevoel voor detail en toch informeel vormgegeven. Compleet zoals we het bedacht hadden.
26 February 2026
Laurens
Amsterdam
Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en duidelijk. Het verwachtingspatroon kwam precies overeen met wat wij als nabestaande voor ogen hadden. Er werd snel geschakeld tussen onze wensen en de mogelijkheden die er waren. Er werden mooie ideeen aangedragen om eea goed te laten verlopen. De uitvaarbegeleider was warm, sociaalvoelend en van alle markten thuis. Heel prettig als je met een andere culturen en gewoontes te maken hebt. Niets was te gek. Ook de nazorg was warm, vriendelijk, ontzorgend en meewerkend. Bedankt!
12 February 2026
Ingrid van Wijngaarden
Duivendrecht
We zijn ontzettend blij dat de Zielhuis Uitvaart ons heeft begeleid bij het overlijden van onze moeder en echtgenote. Robert biedt veel empathie en aandacht. Altijd bereikbaar, houdt een vinger aan de pols zonder opdringerig te woorden. Hij nam ons mee in alle stappen, gaf ruimte voor onze emoties en kwam met ideeën als wij die zelf niet hadden. We hadden volledig vertrouwen dat al onze wensen helemaal begrepen werden, en dat bleek ook zo te zijn. In een heel roerige tijd bracht dit heel veel rust. Tijdens de uitvaart zelf was Wilma ook aanwezig. Eveneens ontzettend warm en betrokken. Ik kan Zielhuis Uitvaart zeer aanbevelen.
3 February 2026
Wessel Haanstra
Diemen
Chapeau voor de zeer attente, creatieve en complete begeleiding
30 January 2026
paul van poppel
den bosch
De betrokkenheid en zorgzaamheid hebben wij als zeer positief ervaren. Je kan altijd bellen en of mailen en je krijgt dan supersnel antwoord. De gehele uitvaart van mijn moeder was zeer goed geregeld. alle complimenten
29 January 2026
J Nieuweboer
Purmerend
Onze ideeen en wensen werden heel goed opgepakt en omgezet in een prima viering van het leven van onze overledene.
28 January 2026
Han
Amsterdam
Vanaf het moment van overlijden was Robert in het hospice. We waren in de gelegenheid om rustig met elkaar de belangrijkste zaken door te spreken. Als heel fijn heb ik het ervaren dat er goede aandacht werd besteed aan hoe mijn zusje mooi opgebaard kon worden. Mijn andere zus vertelde hoe goed de communicatie met Robert was. Snel en efficiënt reageren in een beladen sfeer, ook na het overlijden, is belangrijk. Het afscheid en de begrafenis verliepen in grote harmonie dankzij Robert en zijn medewerkers. De onconventionele, maar toch professionele manier van handelen deed me goed. Niet de zwarte raven die plichtsgetrouw hun medeleven uiten. Daarom hierbij mijn grote blijk van waardering. Balsem voor de ziel. Dank!
21 January 2026
Margriet Kramer
Leiden
Dit was onze 2e ervaring met Zielhuis-uitvaart. De 1e keer was 3 jaar geleden. Uit tevredenheid hebben wij weer contact met hen gezocht. Beide keren zijn wij getroffen door de professionele en betrokken nabijheid van Robert. In alles alert, zorgvuldig, rustig positef en dírect klaarstaan. Ongelooflijk! Zelf ben ik je heel erkentelijk hier voor. Het was een práchtig afscheid. Dankjwel
15 January 2026
Kramer