Prima Service! Top!

Vriendelijke ontvangst. Auto op tijd klaar en binnen vooraf afgesproken budget!

Super klantvriendelijk

Fijne ervaring met jullie.

Zwaar te leur gesteld

Mijn auto gebracht voor apk en een lamp die het niet deed. Ik werd gebeld veel onderdelen moesten vervangen worden en 3 banden. Meer dan 1600 euro zou dat kosten en ik vond dit zo veel dat ik eigenlijk mijn auto wilde weg doen. Nagedacht kosten betaald en dat was toch nog 64 euro wat nog veel was omdat ze eigenlijk niks gedaan hebben. Uiteindelijk reed ik daar weg deden beide lampen het niet. Uiteindelijk toch ergens anders heen gebracht. En wat denk je een paar rubbertjes en een stekker vervangen. Mijn banden waren gewoon goed. Uiteindelijk iets meer als 10% kwijt van die 1600 euro. Ik heb er geen verstand van maar dat hebben hun waarschijnlijk ook door gehad. Enorm teleur gesteld en enorm blij dat ik het liet checken.

Al vele jaren vaste klant, zeer tevreden.

Norbert En Esther Ganzeboom zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Al verschillende auto,s gekocht, altijd zeer betrouwbare auto s. De monteurs zijn vakbekwame mensen die goede adviezen geven.

Eerlijk en vakkundig

Transparant over de kosten van reparatie, mogelijkheid tot vervangend vervoer (gratis fiets of auto tegen betaling). Ook is het telefonisch contact met de garage erg makkelijk.

Vriendelijk goede monteurs

Goede service om klanten ook na werktijd te helpen en klant is hier nog koning!,

Je wordt geïnformeerd over de te verrichte werkzaamheden. Duidelijk factuur.

Deskundig en zeer klantvriendelijk

Goed overleg over reparatie en kosten. Komen afspraken keurig na.

Uiterst positief

Zeer goede garage, denkt altijd mee bij en staan snel paraat bij problemen. Persoonlijke service wordt enorm gewaardeerd.

Geweldige service van binnenkomst tot vertrek.

In ons gezin rijden inmiddels 3 auto's van Autokempen naar volle tevredenheid. Wij zijn al jaren zéér tevreden klant. Bij Autokempen staat klanttevredenheid bovenaan. Afspraken worden nagekomen, betrouwbaar eerlijk advies, goed overleg etc. Kortom: een dikke 10 waard!

Gastvrij en heel vriendelijk

Zeer vertrouwd. Staan duidelijk voor de klant opgesteld.

Team probeert altijd te helpen

Als er weer eens iets is met mijn auto dan probeert het Autokempen team altijd om me te helpen . Ondanks dat de planning vol zit wordt er altijd voor gezorgd dat ik weer de weg op kan. Bedankt

De klant is hier koning.

Meedenkers! Je kunt vrijwel altijd snel geholpen worden, kapotte lamp vervangen of ruitenwissers. Als je belt voor een afspraak word je meteen of de volgende dag geholpen. Zes jaar klant, altijd tevreden.

Fijne, betrouwbare zaak

Hele goede ervaring met AutoKempen, zowel van de koop van onze auto als het onderhoud. Fijn contact met Norbert en Esther en ook goede ervaringen met de communicatie van Lars.

Geweldige service weer!

Storing werd snel opgelost, fijn dat er zo meegedacht wordt!

Alles wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd en gecommuniceerd.

Keuringen en reparaties worden goed gecommuniceerd en uitgevoerd. Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. De laatste keer werd mijn auto zelfs van binnen en buiten gereinigd: mooie sevice!!!!

Super snelle service

Goede uitstekende service. Met de kennis en bereidheid om je snel en veilig weer de weg op te sturen. Ik blijf bij deze garage om mijn apk en kleine beurten uit te laten voeren. Super Service+ Gr, Shanta Hulsen

Super snelle service

Daar kun je best een tweedehands auto kopen

Auto gekocht met 3 maanden BOVAG. Na 3 maanden en paar dagen gaat startmotor kapot. Werder verder geen woorden aan vuil gemaakt.. Nieuwe erin en hier is de sleutel..

Daar kun je best een tweedehans auto kopen

Auto gekocht met 3 maanden BOVAG. Na 3 maanden en paar dagen toch probleem met startmotor. Werd zonder verder woorden aan vuil te maken opgelost. Nieuwe erin en hier is de sleutel...

De Run 4301

5503LP Veldhoven