Mooie garage vriendelijke mensen

Gisteren geappt met Norbert voor een mooie Twingo voor mijn dochter vandaag een proefrit gemaakt en hij beviel haar omdat we niet uit de buurt kwamen hebben ze gelijk een grote beurt en een nieuwe APK er op gedaan en ze hebben mijn dochter alles heel fijn uitgelegd.Echt een aanrader!

informing and quick

it was not the most straightforward failure of my car. it took some time to diagnose properly. however, they informed me regularly about the situation and the cost. and after the root cause has been found, they repaired it within one day.

Hele goede service

Wij zijn vaste klant al jaren, om de goede service en het goede werk wat ze leveren bij Autokempen. Dat mag beloond worden met loyaliteit zo’n goede service!

Als een kritisch onderdeel veer goefkoper is dam fe montage altijd ern nieuw ondrtdeel nemen

Goede service, duidelijke communicatie

Vooraf en tijdens het onderhoud erg duidelijke communicatie, service goed bericht en geen vervelende/dure verrassingen. De auto was zelfs schoongemaakt! erg tevreden

Goede service zoal altijd

Prettig en kundig

Top service

Alleen maar top personeel. # Werken echt klant gericht. # Staan echt klaar voor de klant. # Komen de gemaakte afspraken na! # Denken met de klant mee. Helpen de klant netjes, ook als je als klant zijnde belt met een probleempje voor de garage, en eigenlijk door prive reden de auto niet kan missen! Ga zo door mannen! Dankjewel voor al jullie hulp!

Waardeloos

Telefonisch contact gehad over een Volvo V60. We moesten foto's mailen van de twee auto's welke we wilden inruilen. Na de mail hoorden we niks. Nog een mail gestuurd waarna hij de inruilwaardes van de twee auto's doorgaf. Hij had een berekening gemaakt wat wij dan moesten bijbetalen voor de Volvo V60. Hier bleek een rekenfout in te zitten van €3000,- teveel. Dit kan gebeuren! Mailtje terug gestuurd om een afspraak te maken voor een proefrit. Ook de rekenfout hierin vermeld. Nooit meer iets van Norbert gehoord. Ook niet na nog een mailtje. Dat geeft te denken.....was de rekenfout een bewuste fout?? Helaas voor hem zijn we er niet ingetrapt. We hebben nu een fantastische Volvo V60 in Reusel gekocht.

Netjes

Weer netjes behandeld. Afspraken worden goed nagekomen. En er wordt goed meegedacht met de klant.

Goede service en gastvrij., voor ieder wat wils.

Gastvrij, en goede service.

Heel goed

Fijne mensen Duidelijk Goede leenauto Kortom prima!

Goed geholpen

Fijn bedrijf, duidelijke communicatie

Top en super service

Aardig, behulpzaam gastvrij en een op en top servcie

Al jarenlang superservice en betrouwbaarheid

Ben als klant begonnen toen het nog De Wert heette. Altijd zeer goede en vriendelijke service voor de auto gehad. Daarna bleef mijn auto voor de onderhoudsbeurten en APK bij Auto Kempen. Uitstekende service, duidelijk en transparant over afspraken. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen en dat op een gemoedelijke manier. Precies zoals ik al gewend was. Erg tevreden, en kom er graag voor vanuit Eindhoven. Vriendelijke groet, Charlotte Wouters

Ze denken met je mee wanneer iets gerepareerd of vervangen moet worden. Werken op afspraak. Mogelijkheid voor leenauto of leenfiets. Ben zeer tevreden.

Altijd goede service

Goede service en reëel advies

Zeer tevrede over autokempen! Seat ibiza gekocht ivm uitbreiding gezin. Auto rijd geweldig, een keer een probleem gehad met de accu, maar dat is netjes opgelost! Kortom, zeer tevrede klant

Zéér klantvriendelijk!

Zoals altijd was ook deze week mijn ervaring met Norbert en de medewerkers TOP.

Superservice bij spoedgeval

Ik woon in een plaatsje op de grens van Drenthe en Groningen en moest voor mijn dochter naar het maxima mc in Veldhoven (wat ongeveer 2,5 - 3 uur rijden is). Net voor het ziekenhuis ging onze uitlaat stuk. Terwijl mijn vrouw en dochter naar binnen gingen voor de behandeling zocht ik snel naar een garage in de buurt, waardoor ik bij Autokempen uit kwam. Nadat ik heb aangegeven dat de auto met spoed moest worden gerepareerd hebben ze hun best gedaan om dit mogelijk te maken, en een half uurtje na de behandeling in het ziekenhuis kregen we bericht dat we de auto weer konden ophalen. Verder is het personeel heel vriendelijk en kreeg ik voorafgaand aan de reparatie nog bericht over de potentiële kosten en opties.

Vriendelijk en bekwaam

We zijn al meerdere jaren klant en worden steeds zeer goed geholpen

Lampenkap wisselen

Netjes geholpen en heel snel Super tevreden

Geweldige service

Zeer goed er eerlijk bedrijf.staan altijd voor je klaar.garage zeer netjes Problemen snel opgelost Zou dit bedrijf aanbevelen!!

Ik ben al jaren vaste klant bij Auto kempen. Voor mij een vast punt om eerlijk en goed geholpen te worden en met een erg goed tarief ! Kwaliteit en goede prijs gaan dus wel goed samen.

Goed service

Goede service. Zeer vriendelijk. Bellen het bedrag door vóór de reparatie.

De Run 4301

5503LP Veldhoven