Laden reviews...
62 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken steeds vriendelijk personeel en betrouwbare service met duidelijke communicatie. Klanten waarderen snelle reacties, eerlijk advies en een prettige algehele ervaring. Er is herhaaldelijk lof voor transparante prijzen en meedenken. Samengevat komt de klantenervaring neer op betrouwbaarheid, vriendelijk personeel en kwaliteit in de service.
Ik kan er vaak snel terecht en ze hebben voor bijna alle problemen die ik heb gehad een oplossing!
20 July 2026
Roderick
Eindhoven
Het is een echt familiebedrijf met hart voor de zaak dat merk je aan alles daarom doen we graag met ze zaken en niet met grote ketens.
18 July 2026
Nicole
Eindhoven
Duidelijk, transparant, servicegericht en klantvriendelijk
17 July 2026
Kim
Eindhoven
Fijne mensen en top monteurs.
15 July 2026
Ron van Horrik
Aalst-Waalre
Hebben altijd voor je, leggen goed uit wat er moet gebeuren en waarrom
13 July 2026
Han
Nieuwstraten
Super vriendelijke medewerkers, betrouwbaar, snel, eerlijk.
10 July 2026
Marion
Waalre
Meer dan alleen een garage, in de loop der jaren uitgegroeid tot een hechte vriendschap.. Ik raad iedereen Auto Kempen aan om de geweldige service, absolute gastvrijheid en de altijd eerlijke diagnoses! Ik rij er graag voor om.. Toppers zijn het!
22 June 2026
Dennis
Tolkamer
ik ben al jaren klant bij Autokempen en heb altijd goede ervaringen met deze garage. Zowel qua onderhoud, afstemming met de klant, alsook vriendelijk en professioneel personeel, en dan bedoel ik iedereen bij Autokempen. Daarbij zijn de monteurs vakbekwaam!
19 June 2026
Ineke
Waalre
Mijn auto hier gekocht en in onderhoud. Duidelijke en betrouwbare communicatie. Nooit vervelende verrassingen.
14 June 2026
Madelon
Eindhoven
Goede monteurs die met je meedenken, en geen onnodig werk verrichten.
11 June 2026
John
Veldhoven
Onlangs een auto gekocht bij AutoKempen. Goed geholpen, goede service. Ik zou hier zeker weer terug gaan.
25 May 2026
Lonneke
Eindhoven
Zeer goed geholpen en geadviseerd, fijne auto gekocht
24 May 2026
Jack
Eindhoven
Uitstekend tevreden over de service van dit bedrijf
22 May 2026
Jan
Eindhoven
Kom hier al weer enkele jaren , een goed en fijn bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen
18 May 2026
Piet
Eindhoven
Zoals mijn titel al zegt; Top service, zeer betrouwbaar, eerlijke en kundige hulp, en zeer vriendelijk personeel!
18 May 2026
Jolijn
Eindhoven
Goed geholpen Fijn en gastvrij bedrijf
15 May 2026
Arno
Eindhoven
Alle verlichting rechtsvoor deed het niet meer. Dit moest worden opgelost; meteen ook een onderhoudsbeurt +APK afspraak gemaakt. Binnen 1 week uitgevoerd, en auto weer prima.
14 May 2026
Wilbert
Waalre
Zoals altijd, vriendelijk, gastvrij en klantgericht. Hoge service graad
9 May 2026
Roger
Waalre
Op zoek naar een nieuwe auto als vervanger voor mijn oude kwam ik een leuke occasion tegen bij Autokempen. Na inmiddels veel dealers te hebben bezocht was dit een verademing! Vakkundig geholpen, prettige service en ze maken direct tijd voor je. Dikke aanrader!
6 May 2026
Tjeerd
Helmond
Goede hulp +een vervangende auto
30 April 2026
Soerris
EINDHOVEN
Autokempen blinkt uit in betrouwbaarheid, vriendelijkheid en snelle service. Korte wachttijden en een uitstekende servicekwaliteit zijn altijd prettig. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een klantvriendelijke en betrouwbare autodealer!
16 April 2026
Rudolf
13 April 2026
Maurice
Eindhoven
Fantastische service en eerlijk advies. Wij komen hier al jaren en hebben meerdere auto’ naar tevredenheid aangeschaft. Ook voor onderhoud zit je hier goed en wordt alles altijd netjes opgeleverd. Heel blij met de jarenlange service en eerlijkheid.
5 April 2026
R sital
Tilburg
Fijn dat je eerst een prijs opgave krijgt.
26 March 2026
Jan