Slechte auto

Auto gekocht voor een prima prijs. Hij was pas ingevoerd uit Duitsland. Ik ben geen autokenner, wel gevraagd om te f de auto zijn onderhoud had gehad en er niet bijvoorbeeld hoge kosten aan zouden zijn zoals bijvoorbeeld remschijven. Monteur van onze eigen garage bekijkt de auto tijdens een praatje. Blijkt een motorsteun olie te lekken. Dit is onder garantie vervangen. Korte tijd later blijken vier remschijven en klauwen helemaal versleten. Hier was Van Gulik €254 voor kwijt dus dat wilde hij vergoeden. Moest ik wel twee uur met de auto voor rijden. Na lang overleg €100meer gekregen. Mijn vrouw en ik hadden geen vertrouwen meer in de auto. Op weg naar een inruilgarage gaat het lampje Motorservice nu branden. Kortom zsm ingeruild bij een dealer voor wel een betrouwbare auto.

Reactie van het bedrijf

Beste B (u wilt anoniem blijven), Bedankt voor de review, zoals u zelf geschreven heeft waren er inderdaad helaas wat mankementen aan de door u aangekochte auto. Er was inderdaad olielekkage na verkoop, dit hebben wij volledig voor u vergoed. "korte" tijd later waren de remmen en schijven zoals u aangeeft versleten, wel hebben wij de auto aan u afgeleverd met een nieuwe APK die onafhankelijk was uitgevoerd maar goed remblokken en schijven slijten nu eenmaal, op slijtage delen zit geen garantie alsnog hebben wij u hiervoor een vergoeding overgemaakt van €354,- u kon met dat geld de auto in eigen woonplaats laten repareren en hoefde niet naar ons af te reizen, hierin zijn wij samen overeen gekomen. Jammer dat ik geen foto kan uploaden, de bewijzen zijn er nog! Als u over het brandende motorservice lampje contact met ons op had genomen hadden we hier samen zeker een oplossing in gevonden. Dat u hem dan hiermee inruilt bij een andere garage zegt meer over u dan over ons bedrijf. Jammer dat het zo gelopen is maar wij wensen u alsnog veel veilige kilometers in uw nieuwe auto! Gr, Garage van Gulik Team.

goede ervaring

eerlijke mensen geen opdringende verkoop. ga zo door!

Goede service van Roberto.

Hier inmiddels mijn tweede auto gekocht. Wordt altijd goed geholpen door Roberto.

Tweede auto gekocht.

Via de mail een afspraak gemaakt voor een proefrit. Toen ik kwam aanrijden stond de auto al helemaal klaar en heb ik een uitgebreide rit gemaakt. Na de proefrit super ontvangen en een gezellig gesprek gehad en de auto ook mogen kopen, na een mooi inruil bod voor mijn eigen auto te hebben gekregen. Auto is geleverd met een nieuwe apk en de nodig Onderhoudspunten zijn gelijk aangepakt. Top service, zelfs nog nadat ik de auto al een tijd in eigen gebruik heb.

Denken graag met je mee.

Al zoekende naar een station bij Garage van Gulik terecht gekomen. Vanaf het eerste contact tot aan aflevering (een week later) alles netjes en goed verlopen. Als extra optie een trekhaak laten monteren voor de fietsendrager, dit is netjes gedaan. Denken graag met je mee. Wat mij betreft een aanrader!

Top garage!

Twee keer geweest bij deze garage. Beiden keren heel fijn geholpen. Eerste keer proefrit gemaakt, tweede keer de auto opgehaald. Verkoper is relaxed en totaal niet opdringerig.

Goede afhandeling van de gemaakte kosten.

Bij de montage van de trekhaak was lekkage ontstaan in de kofferbak. Dit heb ik laten repareren bij een andere garage. Er bleek een fout gemaakt te zijn bij montage. De kosten voor herstel zijn volledig vergoed door garage van Gulik.

Netjes geholpen en goed te woord gestaan.

Netjes geholpen en goed te woord gestaan. Laten je in alle rust de auto bekijken (zonder het meekijken van een verkoper) en proefrit kon gemaakt worden (zonder verkoper erbij). Auto stond buiten dus proefrit kon snel gemaakt worden. Verkoop snel afgehandeld duidelijke afspraken. Inruil ook overeen kunnen komen. Auto geleverd met nieuwe APK. En AFNeembare trekhaak naar eigen wens.

Mooie selectie aan autos.

Auto gekocht

Ik heb hier mijn auto gekocht bij verkoper Roberto Bedankt voor de goede service

Goede service.

Goede service ervaren bij Garage van Gulik. Telefonisch en mail snel contact, aangegeven werd dat ze het liefst op afspraak werken ivm planning. Na aankoop goed op de hoogte gehouden mbt de aflevering. (Wij hebben de auto niet direct mee kunnen nemen omdat er nog een nieuwe APK op kwam.)

Bedankt Garage van Gulik voor de goede hulp en afhandeling.

2 weken geleden ben ik bij Garage van Gulik geweest en heb ik een Nissan Micra gekocht. Michel heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste auto, hij geeft goed advies en is erg vriendelijk. Bedankt Garage van Gulik voor de goede hulp en afhandeling. Ik heb enorm veel plezier van mijn nieuwe auto!

Bedankt voor de goede hulp, de goede afhandeling en mijn fijne nieuwe auto.

Vorige week een Volkswagen Tiguan gekocht bij Garage van Gulik. Met de keuze en aankoop van mijn nieuwe auto, ben ik goed geadviseerd en geholpen door Michel. Bedankt voor de goede hulp, de goede afhandeling en mijn fijne nieuwe auto.

Open en eerlijk

Vanuit Klazienaveen vertrokken naar Vaassen. Niets vermoedend terecht gekomen bij deze leuke garage waar ik mijn nieuwe tweedehands auto heb uitgezocht. Uiteraard een OPEL. Garage voldoet naar verwachting, spreken open en eerlijk over afhandeling van de aankoop. Auto nu 1.5 maand in bezit, 09-09-2021.

Vorige week heb ik bij Garage van Gulik in Vaassen een Renault Captur gekocht

Vorige week heb ik bij Garage van Gulik in Vaassen een Renault Captur gekocht. Ik was op zoek naar een auto met meerdere opties, waaronder een trekhaak. Bij Garage van Gulik heb ik goed advies gekregen en heb ik de keuze gemaakt deze auto te kopen. Bedankt heren voor het goede en fijne advies en de goede afhandeling. Ik raad jullie zeker aan bij anderen!

Professionele service en goede auto’s!

Bij Garage van Gulik van de week een Suzuki Swift gekocht uit 2010. Na een proefrit een leuk gesprek gehad en de aankoop bevestigd. Binnen een week was de auto helemaal tip-top in orde en klaar om af te halen. Verderop de week merkte ik dat de airco net niet aan sloeg, dit heb ik mogen bijvullen en dit werd netjes geregeld! Alles bij elkaar een top aankoop en erg tevreden. Een tweedehands auto kopen is moeilijk. Garage van Gulik gaf mij de handvaten hiervoor. Een vertrouwd gevoel, een helder verhaal en een top auto.

Mazda gekocht

Hier een Mazda gekocht omdat we een 7 zitter zochten. Hele nette deal kunnen sluiten. Service die je mag verwachten.

Klantvriendelijkheid staat hier zeker bovenaan.

Vorige week een Toyota Aygo gekocht bij Garage Van Gulik. Michel heeft mij goed geholpen en heeft alles netjes afgehandeld. Klantvriendelijkheid staat hier zeker bovenaan. Bedankt heren voor de hulp en deze leuke auto!

Dikke 10

Ik heb een mooie rode Toyota Aygo voor mijn dochter gekocht, dit wilde ik als verrassing voor haar houden. Bij aflevering werd er heel leuk mee gespeeld om mijn plannetje waar te maken. Na aankoop was de auto binnen 5 dagen klaar om opgehaald te worden. Mijn dochter wist niet wat haar overkwam dit zag ze helemaal niet aankomen want wij gingen voor auto's “kijken”. De hele gang van zaken bij Garage van Gulik verdienen een dikke pluim. Zeker een ritje naar Vaassen waard. Garage van Gulik beschrijf ik als een autobedrijf met een hart, fijne mensen, sociaal gedreven en eerlijk “zaken” doen. De auto rijdt top bedankt voor alles!!

Betrouwbare garage

Heel blij met mijn nieuwe Volkswagen Polo! Dank jullie wel Garage Van Gulik. Vanaf het moment van binnenkomst tot aan de aflevering van de auto hebben jullie me prima geholpen. Alleen maar lof. Tot over een aantal jaar, als ik weer aan een nieuwe auto toe ben, want ik kom zeker terug en ik kan jullie aan iedereen die een andere auto zoekt aanbevelen! Hier is de klant echt nog koning.

Vakkundig en vriendelijk.

Vakkundig en vriendelijk geadviseerd wat betreft de aankoop, brede uitleg en opties mbt garantie en apk keuring. Bedankt voor de service, inmiddels 4 maanden veel plezier onderweg met mijn auto. Terug komen en aanraden zal ik zeker doen. (Koffie smaakt ook goed! :D)

een keer maar nooit meer.

Bij dit bedrijf een Toyota Aygo aan geschaft zonder inruil of garantie. na aanschaf was de airco defect, werkte het rechter portierruit niet en zat er niet eens een APK keuring op. Verder een Aygo met veel gebruikssporen die niet vermeld waren. Al met al een slechte ervaring.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Naar aanleiding van uw review op klantevertellen.nl berichten wij u als volgt.   Conform uw verzoek hebben wij de nodige vragen van u telefonisch beantwoord voor aankoop en ons inziens ook op de manier zoals u (u bent immers ook auto dealer) de communicatie tussen twee bedrijven mag en kunt verwachten. U vroeg ons of de auto een nette is, ons inziens verkeert de auto in een goede en nette staat. Vaak hebben wij dit soort auto’s op voorraad en gezien de leeftijd van de auto (10 jaar oud) kan er niet verwacht worden dat er een auto wordt aangetroffen die altijd in de garage heeft gestaan en uitermate goed is onderhouden. Deze stadsauto’s zijn eigenlijk niet te vinden in complete nieuwstaat. Het kan gebeuren dat er een ruitschakelaar of een airconditioning niet volledig en optimaal functioneert.   Het bevreemdt ons daarnaast ten zeerste dat u aangeeft de auto zonder APK te hebben gekocht en dat dat u verbaast terwijl wij dit voor de koop met elkaar hebben besproken. Wij zijn van mening dat als twee autobedrijven onderling tot een verkoop komen het kopende autobedrijf niet de service mag en hoeft te verwachten die wij voor een particulier hanteren. Wij hebben hiervoor immers een handelsprijs afgesproken, op basis van zo mee.   U stelt daarnaast dat u de auto niet zou hebben gekocht indien u deze zelf had bekeken. Dit raakt voor ons dan ook kant noch wal aangezien u de auto zelf bij ons heeft opgehaald. (weliswaar twee werknemers, maar wij gaan er vanuit dat als zij werkzaam zijn bij een autobedrijf ook de kunde hebben om de auto te dubbelchecken voordat deze daadwerkelijk mee wordt genomen). Hieraan is geenszins voldaan en ons treft dan ook geen enkele blaam.  Wel zijn wij een autobedrijf dat zich erg focust op het afleveren van een goede auto. U had mij, voordat u deze review schreef, ook even kunnen bellen over dit misverstand. Dat hadden we dit op een normale en respectvolle manier met elkaar kunnen uitspreken. Indien u ons de kans niet gunt om dit als volwassen personen op te lossen dan zegt dat meer over u dan over ons. Als u mij op vrijdag direct had teruggebeld dan had u wat ons betreft de auto direct terug kunnen brengen en had u uw geld terug gekregen. Met vriendelijke groet, Garage van Gulik Team.

Topservice!!

Ik heb een prachtige Scoda Yeti gekocht, ook een trekhaak laten plaatsen. Nadat ik met de paardentrailer onderweg was bleek dat de turbo niet goed werkte. Dit werd keurig verholpen ondanks dat ik de auto zonder garantie had gekocht. Dus heel blij met deze topservice!

Ik raad jullie zeker aan bij anderen!

Vorige week een Renault Clio Estate gekocht bij Garage van Gulik. Ik ben super goed geholpen en ik ben super blij met mijn nieuwe auto! Garage van Gulik handelt alles netjes af. Ik raad jullie zeker aan bij anderen!