Heeft een totaal van 52 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment82%
Vijf reviews laten over het algemeen een positieve ervaring zien met de dealer. Meerdere berichten benadrukken goede service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Eén review geeft aan dat er problemen waren met een hybride en dat er kosten en terugnamebeslissingen werden besproken. De overige reviews noemen redelijke prijzen en betrouwbare service na aanschaf.
Sterke punten
uitstekende klantenservice
vriendelijk en behulpzaam personeel
duidelijke uitleg
Gebaseerd op 5 reviews
Eerlijk en goed bedrijf!
Bij aankomst kreeg ik rustig de tijd om me te oriënteren, zonder druk of haast.
Toen ik vragen had en naar het kantoor liep, werd alles onder het genot van een heerlijk bakje koffie rustig uitgelegd en laten zien. Er werd alle tijd voor mij genomen en je merkt dat hier met hart en ziel wordt gewerkt.
Na een proefrit hebben we de auto gekocht. Het voelde meteen goed en vertrouwd. We zijn blij dat er nog zulke bedrijven bestaan. Alle auto’s staan er netjes en verzorgd bij, zowel binnen als buiten.
Bedankt, Michel! Ga vooral zo door!
12 July 2026
Margriet Bakker
Apeldoorn
Zeer tevreden over mijn aankoop en ervaring
Op 3 juli een hele mooi Tweedehans Kia Picanto gekocht bij Van Gulik Auto's.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en ben ook zeer tevreden over Van Gulik auto's zelf.
Ten eerste vind ik dat zij zeer klant vriendelijk zijn. Er word netjes als eerst koffie aangeboden (Dit is goeie koffie overigens) en er is plek om even rustig te zitten en te praten over de auto. Ten tweede vind ik dat ze eerlijks een transparant zijn over de voorwaardes. Bijvoorbeeld geven ze ook aan dat je wettelijk gezien gewoon altijd garantie hebt en dat veel andere bedrijven je garantie willen verkopen wat eigenlijk gewoon onzin is. Daarnaast zijn ze duidelijk over hoe de auto onderhanden is en hoe zij deze afleveren. hoe en wanneer de auto is onderhouden hebben ze ook laten zien.
Betreft de auto waren er een aantal dingen die ik nog wel graag gefixed of aangepast wou hebben. Bijvoorbeeld was de rechter achter velg erg beschadigd en zatten er op een aantal plekken wat krasjes en lak schade. Ook had ik graag de versnelling aangepast zodat deze eerder pakt bij het op laten komen. De wensen waren niks te veel gevraagd en zijn ook helemaal opgelost en goed aangepast. De velg ziet er als nieuw uit! en de krasjes en lak schade zijn mooi weg gewerkt!
Naast de goeie voorwaardes en mijn wensen waren ze zelfs ook nog bereid om wat met de prijs te doen! dat vind ik goeie klanten service.
Wat wel een beetje jammer was is dat ik de dag voordat ik de auto kwam ophalen een bericht kreeg of dit een dag later kon zijn toewel we de ophaal dag hadden afgesproken. Dit had zijn redenen, maar na mijn teleurstelling hierin aangegeven te hebben heb ik als nog de auto kunne ophalen op de afgesproken dag!
Tot slot is de auto in zeer goeie staat opgeleverd! heeft een kleine beurt gehad en zowel binnen als van buiten is de auto helemaal netjes gemaakt! de auto is van buiten zo goed gepoetst dat de lak gewoon zijde zacht is!
Ik kende deze garage voorheen helemaal nog niet maar voor het kopen van een auto en het o
8 July 2026
Robin Wedema
Winssen
geen eerlijk bedrijf
onlangs een Mini hybride gekocht, achteraf bleek dat de accupakket kapot was, hiermee teruggegaan ,maar Michel bleef volhouden dat ie goed was, ook na een test van de Mini dealer
Michel wilde de auto wel terugnemen,maar tegen een vergoeding van ruim *** euro(wat niet wettelijk verplicht is)
deze auto afgelopen weekend teruggeven aan hem en stond binnen een paar uur weer gewoon te koop op zijn site
dus let op als u interesse heeft in deze auto want hybride kun je er niet mee rijden
Michel lijkt heel aardig en klantvriendelijk, maar doet alles voor geld
Beveelt niet aan
29 June 2026
ramon emons
Harskamp
Beste Ramon,
Jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Omdat deze review naar mijn mening een onvolledig beeld geeft van het verloop van deze kwestie, wil ik hier graag inhoudelijk op reageren.
Kort na de aankoop gaf u aan niet tevreden te zijn over de elektrische actieradius van de hoogvoltaccu. Uw wens was 40km terwijl deze auto’s bij nieuw maar 30km kunnen. Vanaf dat moment heb ik uw melding serieus genomen en direct met u meegedacht over een passende oplossing.
Op uw verzoek zijn zowel een AVILOO-accutest als een diagnose door MINI/BMW Ekris uitgevoerd. Daarnaast heb ik zelf contact opgenomen met de MINI-dealer én meerdere gespecialiseerde bedrijven op het gebied van hoogvoltaccu’s om de technische bevindingen en mogelijke herstelopties te bespreken. Ik heb dus niet afgewacht, maar juist actief geprobeerd een passende oplossing te vinden.
Tussen ons bestond uiteindelijk een verschil van inzicht over de interpretatie van de onderzoeksresultaten. Waar u sprak over een defecte hoogvoltaccu, was mijn standpunt dat sprake was van accudegradatie, een verschijnsel dat bij gebruikte plug-in hybrides voorkomt. Ook uit de informatie die ik heb ingewonnen bleek dat zelfs vervanging van de hoogvoltaccu geen garantie zou geven op de door u gewenste elektrische actieradius, omdat deze afhankelijk blijft van onder andere temperatuur, rijstijl en het gebruik van verwarming, airconditioning en andere elektrische verbruikers.
Ondanks dit verschil van inzicht heb ik ervoor gekozen om de koopovereenkomst in goed overleg te ontbinden. Daarbij heb ik de auto teruggenomen, een groot deel van de aankoopsom direct terugbetaald én bovendien de volledige kosten van zowel de AVILOO-test als de diagnose bij de MINI-dealer aan u vergoed. Dit heb ik gedaan om de kwestie op een nette manier af te ronden en een langdurige juridische procedure voor beide partijen te voorkomen.
Dat de auto na terugname opnieuw te koop is aangeboden, is vanzelfsprekend. Na de ontbinding is de auto weer eigendom van ons bedrijf. Iedere auto die bij ons wordt ingekocht of terugkomt, wordt opnieuw gecontroleerd, beoordeeld en waar nodig hersteld voordat deze opnieuw wordt aangeboden.
Bij de inname hebben wij overigens geconstateerd dat het voertuig niet in dezelfde staat verkeerde als bij aflevering. De auto werd onder andere ingeleverd met beschadigingen aan twee velgen en verkeerde niet in verzorgde staat. Desondanks heb ik ervoor gekozen de gemaakte afspraken volledig na te komen en de financiële afwikkeling zonder verdere discussie direct uit te voeren.
Ik betreur het dat u ondanks deze uiteindelijke oplossing toch met een negatief gevoel terugkijkt op het verloop van deze kwestie. Ik wens u desondanks veel veilige kilometers toe met uw toekomstige auto.
Gr. Team van Gulik!
Fantastische service
Qashqai gekocht, maar dezelfde dag bleken er al problemen met sleutels en contactslot. Garage Van Gulik heeft de zorgen weggenomen en heel adeqaat zonder problemen de problemen opgelost. Nieuw contactslot en nieuwe sleutels. We zijn hierover heel tevreden.
6 December 2025
Gert en Alice vd Beek
Lunteren
Reactie van Garage van Gulik
Beste Gert en Alice, dank voor de leuke review! Fijn dat het probleem weer snel opgelost was en jullie snel weer op weg zijn. Veel veilige kilometers en plezier met jullie mooie Nissan Qashqai gewenst! Gr. Team van Gulik.
Fijne garage
We hebben een auto gekocht bij van Gullik in Vaassen Michel is een fijne verkoper alles ging heel relaxed
Bij een kopje koffie alles overeen gekomen
Nu een mooie toyota yaris cross met alles erop en eraan hij nam alle tijd om alles uit te leggen
Bedankt Michel
21 October 2025
Anja
Bruchem
Reactie van Garage van Gulik
Hi Anja, bedankt voor de leuke review! Wij wensen jullie veilige kilometers met de mooie nieuwe Toyota Yaris Cross! Gr. Team van Gulik.
Betrouwbaar en klantgericht garagebedrijf dat afspraken nakomt
Garagebedrijf Van Gulik onderscheidt zich door vakbekwaamheid en uitstekende service. Ze komen hun afspraken na en bieden passende garantie, zelfs bij een 14 jaar oude auto. Toen we kort na aankoop een probleem met een voorlicht ontdekten, werd dit direct opgepakt. Hoewel het probleem bleef terugkeren, hebben ze het na drie maanden kosteloos definitief verholpen. Wij kopen hier de volgende keer zeker weer een auto en kunnen Van Gulik aan iedereen aanbevelen!
25 March 2025
Raymon
APELDOORN
Reactie van Garage van Gulik
Hi Raymon, bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en jullie auto. Veilige kilometers gewenst. Gr. Team van Gulik.
Heel goed!
Hele leuke en aardige verkopers....Voelde meteen goed. Had een paar mankementen aan mijn autootje maar super geholpen zonder problemen. Nemen de tijd voor je en in goed overleg. Echt een aanrader hoor! Top bedrijf!!!!
14 October 2024
Desiree
Meppel
klein maar betrouwbaar
Het is een bedrijf waar ik al jarenlang kom voor onderhoud, keuring en poetsen. Nu een prachtige Kia gekocht. Bij afleveren rustig de tijd genomen voor uitleg van al die moderne apparatuur. Fijn bedrijf waarbij ik me goed voel.
21 July 2024
ina
velsen noord
Geeft een betrouwbaar gevoel
Een gevoel die je niet veel meer krijgt bij eerste contact, van vertrouwen. Duidelijk in hun afspraken. Denken mee, klantvriendelijk.
Met een goed gevoel schaf je hier wat aan.
2 April 2024
Hendrik jan
Harderwijk
Fantastisch!
Deze week een prachtige Peugeot 5008 bij ze gekocht. Wat een super service. Aardige mannen, meerdere keren gebeld met vragen en netjes antwoord gekregen. Bedankt!
24 February 2024
Fam
Bovenkarspel
Vetrouwd
Ik heb hier een leuke Citroën Xsara Picasso gekocht. Een fijne auto van een fijne garage met leuk personeel! Goed contact vooraf en achteraf en de klant staat voorop. Zeer tevreden!
14 October 2023
Mieanda Burema-Gijsen
Raalte
Een mooie auto garage met super mooie auto’s. Wij kwamen voor de Opel Astra, we zijn goed geholpen en mochten een proefrit maken. Na een lekker bakje koffie hebben wij een deal gesloten.
Het voelde goed en vertrouwd en zoals belooft zijn alle afspraken na gekomen. Bedankt michel! Heel veel succes met jou bedrijf en we komen zeker nog eens een bakje koffie drinken.
21 September 2023
David bakker
Loenen
Zeer mooie auto gekocht
Zeer mooie auto gekocht en hele nette service
van garage van Gulik.
21 July 2023
Lammert
Bakker
Redelijke auto, uitstekend autobedrijf!
Oktober 2022 heb ik mijn eerste auto gekocht bij Michel en heb ik de autotrust garantie afgesloten. Bij de eerste beurt in Februari bleek de waterpomp lek en de koppeling versleten. Beide vielen gelukkig onder de garantie van autotrust en Michel is mij toen tegemoet gekomen in het eigen risico. Direct na deze reparatie bleek ook de versnellingsbak niet goed. Autotrust deed moeilijk om dit te vergoeden, Michel heeft toen met autotrust overlegd en voor mij geregeld dat ik kosteloos een andere tweedehands versnellingsbak onder mijn auto heb gekregen. Zijn zin: "Ik had ook graag liever een goede auto verkocht en jou niet weer gezien" komt hij wat mij betreft zeker na.
21 July 2023
Rens
Wageningen
Slechte auto
Auto gekocht voor een prima prijs. Hij was pas ingevoerd uit Duitsland. Ik ben geen autokenner, wel gevraagd om te f de auto zijn onderhoud had gehad en er niet bijvoorbeeld hoge kosten aan zouden zijn zoals bijvoorbeeld remschijven.
Monteur van onze eigen garage bekijkt de auto tijdens een praatje. Blijkt een motorsteun olie te lekken. Dit is onder garantie vervangen. Korte tijd later blijken vier remschijven en klauwen helemaal versleten. Hier was Van Gulik €254 voor kwijt dus dat wilde hij vergoeden. Moest ik wel twee uur met de auto voor rijden. Na lang overleg €100meer gekregen. Mijn vrouw en ik hadden geen vertrouwen meer in de auto. Op weg naar een inruilgarage gaat het lampje Motorservice nu branden. Kortom zsm ingeruild bij een dealer voor wel een betrouwbare auto.
Beveelt niet aan
15 November 2022
B
Zundert
Beste B (u wilt anoniem blijven),
Bedankt voor de review, zoals u zelf geschreven heeft waren er inderdaad helaas wat mankementen aan de door u aangekochte auto. Er was inderdaad olielekkage na verkoop, dit hebben wij volledig voor u vergoed. "korte" tijd later waren de remmen en schijven zoals u aangeeft versleten, wel hebben wij de auto aan u afgeleverd met een nieuwe APK die onafhankelijk was uitgevoerd maar goed remblokken en schijven slijten nu eenmaal, op slijtage delen zit geen garantie alsnog hebben wij u hiervoor een vergoeding overgemaakt van €354,- u kon met dat geld de auto in eigen woonplaats laten repareren en hoefde niet naar ons af te reizen, hierin zijn wij samen overeen gekomen. Jammer dat ik geen foto kan uploaden, de bewijzen zijn er nog! Als u over het brandende motorservice lampje contact met ons op had genomen hadden we hier samen zeker een oplossing in gevonden. Dat u hem dan hiermee inruilt bij een andere garage zegt meer over u dan over ons bedrijf. Jammer dat het zo gelopen is maar wij wensen u alsnog veel veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Gr, Garage van Gulik Team.
goede ervaring
eerlijke mensen geen opdringende verkoop. ga zo door!
29 June 2022
gerard
zwolle
Goede service van Roberto.
Hier inmiddels mijn tweede auto gekocht. Wordt altijd goed geholpen door Roberto.
10 May 2022
Liesbet
Tweede auto gekocht.
4 April 2022
Liesbet
Den Bosch
Via de mail een afspraak gemaakt voor een proefrit. Toen ik kwam aanrijden stond de auto al helemaal klaar en heb ik een uitgebreide rit gemaakt. Na de proefrit super ontvangen en een gezellig gesprek gehad en de auto ook mogen kopen, na een mooi inruil bod voor mijn eigen auto te hebben gekregen. Auto is geleverd met een nieuwe apk en de nodig
Onderhoudspunten zijn gelijk aangepakt.
Top service, zelfs nog nadat ik de auto al een tijd in eigen gebruik heb.
22 March 2022
Rafael
Oud Beijerland
Denken graag met je mee.
Al zoekende naar een station bij Garage van Gulik terecht gekomen. Vanaf het eerste contact tot aan aflevering (een week later) alles netjes en goed verlopen. Als extra optie een trekhaak laten monteren voor de fietsendrager, dit is netjes gedaan. Denken graag met je mee. Wat mij betreft een aanrader!
19 March 2022
Joost
Nieuw Vennep
Top garage!
Twee keer geweest bij deze garage. Beiden keren heel fijn geholpen. Eerste keer proefrit gemaakt, tweede keer de auto opgehaald.
Verkoper is relaxed en totaal niet opdringerig.
5 March 2022
Ray
Apeldoorn
Goede afhandeling van de gemaakte kosten.
Bij de montage van de trekhaak was lekkage ontstaan in de kofferbak.
Dit heb ik laten repareren bij een andere garage. Er bleek een fout gemaakt te zijn bij montage. De kosten voor herstel zijn volledig vergoed door garage van Gulik.
2 March 2022
Aalt Brokkelkamp
Elburg
Netjes geholpen en goed te woord gestaan.
Netjes geholpen en goed te woord gestaan. Laten je in alle rust de auto bekijken (zonder het meekijken van een verkoper) en proefrit kon gemaakt worden (zonder verkoper erbij). Auto stond buiten dus proefrit kon snel gemaakt worden. Verkoop snel afgehandeld duidelijke afspraken. Inruil ook overeen kunnen komen. Auto geleverd met nieuwe APK. En AFNeembare trekhaak naar eigen wens.
2 February 2022
Derk
Rotterdam
Mooie selectie aan autos.
1 February 2022
Ronald
Groningen
Auto gekocht
Ik heb hier mijn auto gekocht bij verkoper Roberto Bedankt voor de goede service
16 January 2022
Hans beker