Alles is volgens afspraak verlopen Van Hunen maakt waar wat ze afspreken Alles netjes op tijd Bedankt voor de goede SERVICE
Prima.
Keurig, vriendelijk, correct personeel. Vlotte verhuizing.
De mannen waren op de ochtend van de verhuizing keurig op tijd. En snel en correct gewerkt. Ook op de plek van inbuigingen. Ging het goed Stonden open voor vragen. Top mannen
Vakkundige verhuizers. Alles met beleid overgezet zonder iets te raken. Echt een aanrader
The gentlemen that moved our house, both at pickup and dropoff on a Saturday, did so with exceptional service. Well worth the price.
Van Hunen is een prima partner voor verhuizen. Geweldige medewerkers die alles tot in de puntjes verzorgen. In één woord geweldig.
Eerlijk bedrijf, no-nonsense. Reageert snel op mail, komen afspraken na.
Ik zou jullie ook aan mijn familie en vrienden voorstellen
Keurig op tijd. Deskundige medewerkers. Welwillend. Voorzichtig. Verantwoordelijkheid. Harde werkers. Humor.
Goede overall ervaring met Van Hunen. De verhuizing ging echt supersnel en het personeel was correct, aardig en pakten goed door. Ook het offertetraject was vlot en duidelijk. We bevelen Van Hunen van harte aan.
Prima verhuizing zoals ik verwacht had.
Van het eerste adviesgesprek tot de verhuisdagen zelf, zijn we erg tevreden over deze ervaren verhuizers. Er wordt goed meegedacht, geadviseerd en je kunt altijd terecht met vragen. Tijdens de verhuisdagen kun je zelf deels de regie houden en tegelijkertijd leunen op een schat aan ervaring. Heel fijn, dit neemt een hoop onrust weg. Onze spullen zijn netjes overgebracht naar het nieuwe adres.
Goed!
Wij zijn zeer tevreden over van Hunen en Zn. De verhuizers werkten heel netjes en snel, waren heel zuinig op onze meubels. Ook waren de mannen zeer vriendelijk en beleefd.
Professioneel afgehandeld. Kreeg een leuk boekje voor kinderen voor te bereiden op de verhuizing. Jammer dat de beloofde extra dozen niet allemaal mee konden.
Hele fijne mensen..... Alles ging prima
Goed verhuisbedrijf en goede samenwerking onderling en met de klant.
Goede en snelle service, 9 dagen na ons 1e contact konden wij met spoed verhuisd worden. Erg vriendelijk en vakkundig. Harde werkers.
Na een prettig telefoongesprek, nog dezelfde dag een opname en concept offerte. Vervolgens de verhuizing uiterst soepel en in goed overleg uitgevoerd. Een zorg minder, precies zoals het bedoeld is.... Zowel 'het kantoor' als de uitvoering werkten perfect mee aan dit resultaat. Ook de kosten zijn prima in verhouding tot de dienstverlening. Van Hunen was een uitkomst en een goede keus.
Ze doen wat ze beloven en hebben plezier in hun werk.
Snel inpakken en wegwezen en ook weer snel uitpakken en weg wezen fijn om met jullie samen te werken op en top,
Leuke hard werkende verhuizers
Het maken van de afspraak mbt offerte is snel gedaan, daarna zijn de dozen prima geleverd. De verhuizing ging helemaal volgens afspraak, vlot en professioneel (zonder zorgen).
Plezierige verhuizers, alles vlot verlopen. Aanrader