Een geweldige ploeg, goed op elkaar ingespeeld ,sterk en vrolijk,beveel ik echt aan ,netjes
Netjes op tijd, keurig in houding, perfecte service en afronding.
I had a pleasant and fast forward experience with them.
Op tijd, snel, vriendelijk
Het inpakken ging vlot en deskundig met respect voor kostbaarheden.
Prettig contact met goede service. Zou zo nog een keer middels van hunen verhuizen!
Verhuizers kwamen keurig op de afgesproken tijd en waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Alles is vlot en soepel verlopen.
Schade aan porselein; servies, bloempotten, beeldjes en ladenkast.
geachte mevrouw , het is altijd goed om feedback te krijgen en dan kun je als bedrijf ook zien of je goed of fout zit , maar het zou ook fijn zijn als dan alles word verteld. deze verhuizing moest met spoed gebeuren , vandaag kijken en morgen verhuizen en daar hebben we u mee geholpen waar anderen NEE zeiden heb ik geschoven in de planning met u , er zijn inderdaad 3 bordjes met inpakken gevallen en dat is ook netjes gemeld en met u afgehandeld door wat extra zaken te doen die niet waren afgesproken . de ladekast was al kapot en dat weet u en we zouden kijken of we dit voor u konden herstellen als service voor uw moeder ( 100 jaar ) dit is niet gelukt en u wist daarvan. dus zo zie je maar dat wij ook fouten maken en dat we die meteen willen oplossen . maar dat er zaken niet worden vermeld maakt het verhaal ineens zo anders en lijkt het of we een stelletje studenten hebben gestuurd en dat is echt niet zo . als service gaan we zelfs de ladekast nog een keer extra ophalen om te kijken of we er iets van kunnen maken , en wie doet er nu zoiets tegenwoordig . dus toch even ook mijn kant belicht en bent u toch fijn binnen 24 uur geholpen . groetjes Rob van Hunen.
Op tijd gekomen, doorgepakt, duidelijk in de communicatie, en mooi op tijd klaar.
Afspraken nagekomen, kleine schade wordt opgelost.
Zie boven
Alles verliep naar wens en verwachting
Zeer prettig al jaren lang
alles ging zeer goed de verhuizers vlotte jongens die weten waar ze mee bezig zijn niets kapot of ruuw bezig niets van dit alles wij zullen in de tokomst van Hunen overal aanbevelen.
De verhuizers hebben geweldig werk geleverd, snel ingeladen en correct. Daarna naar het nieuwe huis alles keurig op zijn plek gezet en wat electrice lampen, pc en tv etc aangesloten. Alles is perfect verlopen. Ben van Hunen&Zn heel dankbaar voor hun dienstverlening en kan hen bij ieder aanraden.
Slechte afhandeling en erg duur. Helaas had het andere verhuisbedrijf geen tijd beschikbaar op de verhuisdag.
geachte heer Anneveld, bedankt voor de 1 , want dan kan ik tenminste uitleggen hoe het echt zit. om alle facetten door te lichten. de prijs zijn wij met de concurrent meegegaan dus niks duurder. taxateur ( ik dus ) de afspraken zijn allemaal nagekomen , van dozen leveren , verhuisdatums en tijden en volume klopte want het paste in de container zoals opgenomen. vriendelijkheid en kwaliteit van de ploeg waar mijn broer in zat was goed volgens u en dat zegt al genoeg waar het probleem echt zit. de klacht is een vaas waar onderin een barst zit die je met het blote oog niet kunt zien en waar bij het lossen u meteen al zei tegen mijn broer toen hij uit de speciale doos kwam dat hij kapot was. nu gaan wij als Erkende Verhuizer geen discussie aan en heb ik die avond meteen een mail naar u gedaan dat we 2 manieren hebben , of een kleine financiele vergoeding van ons of verzekering en dan moet je dus aantonen wat de waarde is en leeftijd van een item ( dat geld in alle verzekeringen waar wij allemaal mee te maken hebben ) ik heb uw aangifte formulier naar de verzekeraar gedaan en die kwam op een 50 euro en dat ligt niet ver van de door u gevraagde 75 euro, maar weer niet goed genoeg en u dreigde dan met een slechte review om het toch geregeld te krijgen , en dreigen helpt niet want de verzekeraar heeft zich uitgesproken en daar hebben we ons in te vinden. en dan is plots de vaas 250 euro waard en zo kom je dus in een onredelijke oneerlijke review waarin mensen proberen dit middel te gebruiken om iets wat wij eigenlijk niet hebben gedaan , toch vergoed te krijgen. en daar pas ik voor , ik doe dit al meer als 35 jaar en heb heel veel zaken zien veranderen dus dit soort dingen ook en we leren hier van om nog scherper te zijn maar het over mij heen laten gaan dat doe ik niet. ik heb de goede opvoeding van mijn ouders meegekregen en als iets niet eerlijk is dan kom ik daar voor onze mensen op , want die worden er na hard werken ook op aangekeken . met vriendelijke groeten , Rob van Hunen
Afspraken nagekomen. Zeer vriendelijk personeel. Snel gewerkt en zorvuldig met de spullen omgegaan. Geen schade en geen klachten.
Wat zijn we enorm blij dat we ze ingeschakeld hebben. Top team
Werk goed uitgevoerd. Telefonisch contact prima vriendelijk personeel. Respons op mail geen.
Verhuizing ging vlot, wel de muur licht beschadigd, maar meubels gelukkig onbeschadigd gebleven. Zou deze verhuizer prima aanraden.
Op tijd informatie en communicatie over start werkzaamheden. Medewerkers werken netjes en zijn beleefd.
Ging vlot! Goed overleg mogelijk. Aardige verhuizers.
Zeer goed tot uitmuntend. Geen op of aanmerkingen
Echt aan alles wordt gedacht, ze ontzorgen je volledig.
Dankjewel team, jullie waren top.