Van Hunen is een zorgzaam verhuisbedrijf. Niets is ze teveel ik ben erg tevreden!
Mijn eerste keer verhuizen met een verhuisbedrijf, maar zeker niet de laatste. Zo soepel en snel. Alles in het nieuwe huis op de goede plek gezet. In een ochtend was het klaar, echt super.
Megasnel
Prettig en vriendelijk contact, professioneel team en snelle verhuizing.
Guys doing packing friendly and helpful.
Goed en zeer netjes gewerkt in nauwe samenwerking met ons als de bewoners. Ook het kantoor is goed bereikbaar en reageert snel op de vraagstelling. Dit is onze tweede ervaring met uw bedrijf.
Duidelijke afspraken, geen verrassingen, beleefde heren, concurrerende prijs. Al 2x gebruik van gemaakt
Zeer professionele en behulpzame verhuizers. Gaan heel netjes met huisraad om en doen er alles aan om goede service te leveren. Aanrader!
Het hele proces verliep zeer soepel. Duidelijk veel ervaring en kennis van zaken.
Goede groep verhuizers die wisten wat ze deden, vlot te werk gingen en erg behulpzaam waren! Alle lof en ik zie deze mensen graag terug bij het tweede deel van mijn verhuizing op 23 december!
Persoonlijke benadering en prima mensen
Op het afgesproken tijdstip waren de mannen goed voorbereid en zijn zij zeer voortvarend en professioneel te werk gegaan. Veelvuldig overleg over de voortgang en een erg prettige samenwerking.
Fijnen goed personeel . Inpakken gaat vlug en secuur. Nette mensen ook qua taalgebruik. Komen hun afspraken na
Het voorgesprek met de eigenaar was erg prettig en duidelijk, je weet waar je aan toe bent. De verhuizers kwamen met 3 mannen. Alles werd netjes en voorzichtig ingeladen en op de eind stemming weer netjes uitgeladen en op de plaats gezet. De verhuizers waren erg gezellig wat meteen een relaxte sfeer geeft. Dikke compliment voor het snelle en harde werken tijdens de dik 30 graden op die dag.
Verhuizers gingen netjes om met de spullen en er werd goed gecommuniceerd. Verbazingwekkend hoe snel de spullen op het nieuwe adres stonden
Het contact was uitstekend en de verhuizers waren toppers.
Goede werkers en heel aardig en beleefd en plezier in hun werk top gedaan mannen
Precies op tijd en alles volgens afspraak.
Ze kwamen netjes op tijd, overlegden alles goed en werkten vlot door. Alles werd goed verpakt en wanneer er al ergens een beschadiging op zat, lieten ze dat van tevoren zien. We moesten ook nog langs een self-storage en ook dat liep soepel. Erg tevreden!
Nog niet eerder verhuisd met een verhuisbedrijf, maar ik zou nu niet meer zonder willen. Alles was ontzettend snel ingeladen en goede communicatie de hele dag door. Zo fijn dat onze bedden en kasten weer in elkaar gezet waren, zodat we de eerste dag al veel uitgepakt hadden. Geweldige service.
Goed en snel contact gekregen na een aanvraag. Vervolgens een scherpe offerte ontvangen. Prettige communicatie tussen offerte en verhuisdag. Op de verhuisdag met zes man in korte tijd veel verhuisd op een heel zorgvuldige manier. Het waren enthousiaste verhuizers die ondanks de warmte perfect werk hebben geleverd. Heel fijn!
Verhuizen is stressvol, maar uw mannen werken als een geoliede machine. Alles ging ontspannen en rustig, heel fijn. een 10 waard voor mij.
Ervaren mensen, die altijd hulp aanbieden. Goed met je meedenken.