Filters

10

Kundig advies en zeer fraaie afwerking

Goed en eerlijk advies in het voortraject. Samen tot een goed plan gekomen. De monteurs waren zeer correct en vriendelijk. Het eindresultaat is zeer fraai. Nette montage en alle kabels zeer netjes weggewerkt. De inpak panelen zien er zeer mooi uit!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ze doen wat ze beloven en dat doen ze uitstekend, prima service.

Stipt, vakkundig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct.

september 203: Hiermee willen we jullie laten weten zeer content te zijn zoals jullie onze storing hebben opgelost. Dat mag best wel even gezegd worden! Hartelijk dank voor de correcte afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima werk

De installateurs waren er op de afgesproken tijd. Ze gingen direct aan de slag en hebben goed werk afgeleverd. Vragen over de installatie werden vlot en duidelijk beantwoord. Op de uitvoering en afwerking van het plaatsen van de pv-installatie (kabels plaatsen, dakpannen terugleggen etc.) is niets op aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Helemaal goed

Ondanks wat moeilijkheden bij de aansluiting in de meterkast is alles prima verlopen en werden ook de problemen de zelfde dag nog keurig opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zeer tevreden. Goede communicatie vooraf. Afspraken nakomen. Twee bekwame monteurs (Dilbar en Stijn) uiterst vriendelijk en netjes werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte uitvoering van de opdracht!

De plaatsing van een zonnepanelenopstelling bij de familie Tuinenburg in Oosterwolde is uitstekend verlopen. Niet alleen werd prettig samengewerkt met de medewerkers van Roose&Roose, maar de kwaliteit van het werk en de materialen waren een prettige verrassing. In een week tijd een compleet panelenveld - 60 stuks - plaatsen, aansluiten en compleet opleveren is een puike prestatie. Inmiddels zijn de panelen vol in bedrijf en worden verrassende opwekkingen genoteerd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit een goede beslissing is geweest. Dank Edwin Roose en medewerkers. Familie Tuinenburg, Oosterwolde

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig, volgens afspraak en netjes

Roose & Roose communiceert snel en ze geven goed advies. De monteurs zijn goede vaklui, werken netjes en vlot en denken goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld.

Na het eerste contact is er vlot een afspraak gemaakt. Hier op locatie de situatie bekeken, waarbij nuchterheid en een open advies de basis waren voor een helder voorstel. Bij installatie positief verrast door een goed gehumeurd stel jonge vaklui met een gezonde werkhouding. Het geheel netjes naar wens geïnstalleerd en geplaatst, waarbij de stap extra niet uit de weg wordt gegaan. Kortom: Super geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zorgeloze installatie door vakmensen

Komen op locatie zoals afgesproken. No nonsense en bereid mee te denken. Super tevreden over de geleverde service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, snel en netjes

Binnen een zeer korte tijd was er een gesprek, planning en de daadwerkelijke plaatsing. Dit alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Roose & Roose communiceert snel en goed, de monteurs zijn kundig, vriendelijk en werken snel en netjes. Ze hebben mij alles rustig en duidelijk uitlegt. We zijn onwijs tevreden over dit bedrijf, een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het begin tot het goed verzorgd

Vanaf het eerste contact tot oplevering prima communicatie. Professioneel bedrijf met een vriendelijke uitstraling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en goed opgeleverd

Concurrerende prijs en korte wachttijd van offerte ondertekenen tot installatie. Oplevering volgens afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Ontzettend vriendelijke mensen, zeer snelle levering na akkoord (zeer scherpe) offerte! Het bedrijf, de mensen en de service echt super! Ook de monteurs in één woord: fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap!

Van aanvraag tot uiteindelijk de montage/oplevering een zeer goede ervaring! Vriendelijk personeel denken met je mee en doen wat ze zeggen, leveren kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

meteen een goed gevoel en het is ook goed.

Drie offertes heb ik vergeleken. Roose&Roose had een scherpe offerte, duidelijke uitleg en is goed telefonisch te bereiken. De panelen liggen er nu een week en werken goed. Aardige en vakkundige installateurs die alles netjes hebben achter gelaten. Wij zijn heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service voor een concurrerende prijs

Keurig aangelegde zonnepanelen in oost-westligging op ons platte dak. Van tevoren duidelijk verhaal, vlotte planning en vlotte aanleg. Alles binnen netjes weggewerkt, en gevraagd en ongevraagd nog wat advies gekregen. Ben heel benieuwd naar de opbrengst in de zomer maar tot nu toe ziet het er goed uit. BTW terugvragen gaat via btwterugkrijgen.nl en zit bij de prijs in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en goed advies, fijn en snel gemonteerd

Na mijn offerte aanvraag werd er snel contact opgenomen voor een afspraak bij mij thuis. Hierin werden de diverse mogelijkheden besproken en goed uitleg gegeven over de verschillen hiertussen. Na de afspraak binnen 24 uur een offerte ontvangen en deze direct geaccepteerd vanwege de scherpe prijs en goed gevoel na de afspraak. Bij de montage werd er schoon gewerkt. De opbrengst is gelijk te zien in de app. Kortom een fijne ervaring en zou Roose en Roose zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

De mannen van Roose & Roose waren zeer professioneel en hebben een top service geleverd. De panelen en de omvormer zien er zeer netjes uit, de uitleg over hoe het werkt was prima, alles is netjes achtergelaten en misschien nog wel belangrijker alles werkt perfect! Ik zou zeker dit bedrijf aanbevelen want de communicatie is goed, de werkzaamheden worden correct en binnen een dag uitgevoerd en je krijgt waar voor je geld. Met de duidelijke uitleg wat betreft subidies en de BTW teruggaaf is het zeker de moeite waard dit bedrijf te benaderen. 100% tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Fijn bedrijf. Goede communicatie. Goed werk geleverd binnen 1 dag.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk afgeleverd

De mensen van Roose & Roose hebben prima werk afgeleverd. Keurige monteurs, zeer beleefd en vaklui. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en volgens afspraken zonnepanelen gemonteerd

Zonnepanelen volgens afspraak vakkundig laten monteren door monteurs roose&roose Zeer tevreden over communicatie en afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

Heel blij met de levering en monteren van de zonnepanelen. Goede montage, netjes, vriendelijke monteurs... Zeer tevreden... Echt een aanrader..

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect in oplossingen.

Bij het leggen van de voedingskabel, bleek de bestaande buis naar de meterkast kapot/ dicht te zitten. Hierdoor een nette geul door de grond. Duurdere grondkabel, en veel meer werk. Ondanks het vele meer werk, bleef de rekening gelijk aan de offerte.

 • Aanbevelen? Ja
10

strakke, vakkundige plaatsing van zonnepanelen.

Van offerte tot en met de montage alles tot in de puntjes geregeld. Behulpzaam en meedenkend. Net werk. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd