Heeft een totaal van 36 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews geven een positief beeld van de dienstverlening door Atrium Advocaten. Klanten waarderen de professionele aanpak, duidelijke communicatie en de vriendelijke omgang. De begeleiding werd gezien als praktisch en doelgericht, waardoor keuzes bewust gemaakt konden worden. Het totale beeld is er een van vertrouwen en tevredenheid.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Deskundig en vriendelijk personeel
Snelle en zorgvuldige afhandeling
Gebaseerd op 5 reviews
Advocaat nodig? Kies Atrium advocaten
Juridische strijd kost enorm veel energie, maar dankzij Atrium advocaten werd dit een stuk minder.
Altijd bijgestaan op een hele fijne manier.
Zeer betrokken advocaten waardoor je er niet alleen voor staat.
Kortom ik raad Atrium advocaten zeker aan, en ben Jacolien dankbaar voor haar inzet.
Fijne samenwerking, advies op maat en prettig persoonlijk contact.
5 December 2022
Thomas
Heelsum
wederom prima bijgestaan
Inmiddels heeft Atrium Advocaten een aantal van mijn cliënten juridisch bijgestaan. Altijd naar volle tevredenheid.
22 June 2022
GB Beheer
Westerbork
Gehoord, gezien en gesteund.
Ik heb me (in een moeilijke periode van mijn leven) zeer gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Heel betrokken, maar ook daadkrachtige inzet met zeer goed resultaat. Tevens blijft de betrokkenheid, ook op een later moment, zodat je altijd nog terug kunt vallen op professioneel advies. Heel prettig. Ontzettend bedankt!
14 June 2022
Elles
Super advocaat
Omdat ik twee zaken heb gehad en twee gewonnen ! Doet goed haar best om alles in goede handen op te lossen!
28 May 2022
Sylvia
Nieuw-Amsterdam
Uitstekend geholpen
Zeer betrokken op een professionele wijze. Kennis van zaken en zeer empatisch.
17 January 2022
Herman
Zeer tevreden.
Mijn ervaring met dit advocatenkantoor is heel positief. Dianne heeft mij geholpen met het afhandelen van onze echtscheiding. Daarbij was ze eerlijk, duidelijk, begripvol, meelevend en vakbekwaam. Ze gaf mij vertrouwen, ik voelde mij gesteund door haar.
Het is een laagdrempelig advocatenkantoor. Niet zo stijf, maar vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om Dianne om hulp te vragen.
Echt een aanrader!!
26 December 2021
Babs
Rustig en gedegen geholpen
Erg goed geholpen en duidelijk in de communicatie. Heel fijn!
27 August 2021
Saskia, mevrouw Super,
Goed geholpen
Goed geholpen door Jacolien Hofman - De Jong
Zij is zeker een aanrader
Goed advies deskundigheid en zeer betrokken bij de zaak
Ik ben zeer tevreden
M.vg
G Brakels
7 August 2021
G Brakels
Deskundig, laagdrempelig en scherp
Dianne heeft mij/ons deskundig bijgestaan in een geschil rondom een erfdienstbaarheid (recht van overpad). Zowel in de eerste aanleg (Rechtbank) als in het hoger beroep (Gerechtshof). Beide zaken hebben we gewonnen! Haar professionele houding en persoonlijke aanpak geeft een laagdrempelig en betrokken gevoel. Dat is erg fijn wanneer je niet elke dag te maken hebt met bewandelen van juridische wegen. Dianne bedankt! Ik raad het kantoor Atrium zeer zeker aan!
27 July 2021
Gerben
Coevorden
Vriendelijk,vakbekwaam,laagdrempelig.
Bijzonder hartelijke samenwerking.
Zeer aan te bevelen.Mochten we in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, weer terug naar Atrium advacaten !
4 July 2021
Marianne
Coevorden
Top Advocaat
Weet waar ze aan begint en is open eerlijk, geeft goed advies en weet duidelijk waar ze over praat, ja ik ben heel blij met mijn advocaat en ik kan een ieder haar aanraden.
30 May 2021
Ferdinand Prins
Roswinkel
geweldige advocaten kantoor
ik heb mij enorm gesteunt en gehoort gevoeld bij Atrium advocaten.
mevr kruidhof is een zeer vriendelijk en begripvolle en zeer goede advocaat.
heb er nog geen dag spijt van gehad dat ik deze advocaten kantoor gevraagd heb, om mij te steunen.
zowel persoonlijk als telefonisch en mail contact is geweldig.
ik ben zowel, mevr kruidhof, als het hele kantoor Atrium enorm dankbaar voor hun steun en heb veel respect en bewonderingen voor hun.
het is zeer zeker een aanrader.
ben hun echt ontzettend dankbaar.
17 May 2021
Linda
klazienaveen
Professioneel, gedegen en betrouwbaar advocatenkantoor.
De betrokkenheid en benaderbaarheid heb ik als zeer prettig ervaren. Daadkrachtig, scherp inzicht en een goed gevoel voor de finesses van wat er allemaal speelt. Het geeft je steun, vertrouwen en inzicht.
Ik heb Jacolien Hofman ervaren als een deskundige, empathische, doortastende, effectieve en efficiënte advocate waarmee ik prettig heb samengewerkt.
26 April 2021
Lotte
Exloo
Ik heb mijn advocaat ervaren als een vrouw met enorm veel kennis en daadkracht. Ze bleef ook mijn standpunt volgen maar gaf ook aan waarin ik kon verbeteren. Ik ben daarom ook zeer tevreden over haar voorbereiding van de zaak. Ze was over vanalles op de hoogte en maakte zich hard voor haar cliënt. Dit uitte zich in een positieve uitspraak van de rechter.
24 April 2021
Jeanet Drost
Ruinerwold
Uitstekende en verbonden advocatenkantoor
Voor iedereen aan te raden
Zijn erg medelevend en doen er alles aan om je te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen
Zaak werd snel opgepakt, praktische aanpak met goede, duidelijke en eerlijke adviezen.
Goede kennis van zaken. Betrokken en denken echt mee.
5 March 2021
Monique
Positief en erg dankbaar
Ik ben erg goed geholpen. Dianne komt haar afspraken na en heeft veel verstand van zaken. Bij afwezigheid van Dianne pakken haar collega’s de zaken net zo gemakkelijk op. Ze geeft je ook echt het gevoel dat je niet alleen staat, in alle narigheid. Ik beveel Dianne zeker aan!
12 February 2021
Manon
Emmen
Super geholpen en zéér meedenkend
Zéér prettig ontvangst,super meedenkend en zeer vriendelijk gewoon top.en zou het zéér aanbevelen.
2 February 2021
Gerrit
Goed geholpen
Goed overleg en goeie communicatie.
Heb een prettige en goeie samenwerking gehad.
22 November 2020
Lianne
Ter apel
Zeer kundig en vertrouwd
Vond het erg fijn samenwerken en voelde me snel op mijn gemak met de advocaat ondanks de rottige situatie.
13 November 2020
Hanneke
Bussum
5 November 2020
Suzanne
Radewijk
Uitstekende dienstverlening.
Prettige manier van communiceren, komen afspraken na. Vriendelijk. Kortom een 10!!
26 October 2020
Wim en Sjaan
Noord-Sleen
Goede hulp gehad.
Hele goede hulp en betrokkenheid gevoeld.
20 October 2020
Priscilia
Ter apel
Super!
Mijn ervaring met Atrium heb ik als zeer positief ervaren. Een luisterend oor, goed inlezen in de zaak en de goede voorbereiding voor de zaak zijn als zeer goed te melden. Ik ben zeer tevreden met de hulp en kundigheid van Jacolien Hofman.
16 October 2020
R. Warczinski