Buitengewoon TOP begeleiding.

Ik heb contact gezocht met Jean voor hulp, en wat een top gozer. Hij weet van wanten, in buitengewoon kundig in zijn vak, geen vraag was te gek of bleef onbeantwoord, maar bovenal heeft hij mij geheel ontzorgt, en bijgestaan in een mogelijk heel vervelend arbeidsconflict. Binnen 24uur reactie op vragen. En pakt de koe bij de hoorns waardoor resultaat uiteindelijk het einddoel is. Jean, bedankt voor je steun, geduld maar ook je humor in dit alles.

Very Professional

I have consulted Mr.Jean and literally he was giving his opinion and legal action to be taken and advice on every single sentence I felt I am in a good hand and trusted him immediately I want to express my most sincere thanks for the most professional representation in dealing with this very stressful case for me . I am very glad I had to communicate with such a professional lawyer like him .

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Snel, direct en deskundig.

Heel prettig en fijn geholpen door Jean. Ik hoop het niet vaker nodig te hebben, mocht het toch zijn, twijfel ik er zeker niet aan weer contact op te nemen. Dank je wel!

Niet helle jean bellen!

Wij raden jean zeker aan bij in ons geval een arbeidsconflict. Een vakman die onze onrust heeft weggenomen door alles tot in de puntjes uit te leggen. Jean heeft naar ons belletje gelijk actie ondernomen binnen 1 week was deze zaak opgelost. Met een goed en tevreden resultaat!

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Snel, betrokken, communicatief sterk, accuraat en geduldig. Dat is Jean!

Soms kom je in situaties terecht waarbij je hulp nodig hebt. Na 21 jaar werkzaam te zijn geweest bij 1 organisatie was het tijd voor een nieuwe stap. Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je allemaal opletten? Wat is de wet en regelgeving? Wat zijn de risico's bij elke keuze? Ik had geen idee. Jean heeft ons hier uitstekend bij geholpen en geadviseerd, stap voor stap. Een uitleg herhalen was nooit een probleem. Ook het snel reageren op onze vragen vonden wij zeer prettig! Deze hele situatie is toch spannend en als je dan snel reactie krijgt op je vragen dan ben je sneller gerust gesteld. De humor van Jean zorgde regelmatig voor wat verlichting van de situatie! Zonder Jean hadden wij dit nooit zo goed kunnen afhandelen!

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Fijne professionele benadering en ook respectvol !

Ik heb mijn ervaring met Jean Lemmens als heel fijn en professioneel ervaren. Dat heb je nodig in zo’n moeilijke tijd. Ik kan Jean zeker aanbevelen, hij is respectvol, luistert, en pakt het op een menselijke manier aan. Daarnaast is hij zeer goed op de hoogte van zijn vak, een hele fijne professionele adviseur! Jean dankjewel voor de goede zorgen, groetjes Marie-Claire Nieskens een dikke 10!!

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Duidelijke, hulpvaardige tekst en uitleg op zéér korte termijn.

Mijn contact met dhr Lemmens heb ik als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik voel mij gesteund in mijn situatie en heb er nu het volste vertrouwen in dat ik de situatie tot een, voor mij wenselijk, eindresultaat zal weten te brengen.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Duidelijk, eerlijk en prettig!

Perfect ondersteunt en geholpen bij een ontslagkwestie door Jean.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Vertrouwen gekregen in de verdere afhandeling

Snelle reactie en goed advies

Duidelijk en vakbekwaam advies

Het deskundige advies en de mogelijkheden sprak ons gelijk aan. Hij kent zijn vak op en top. Jean neemt de tijd voor persoonlijke uitleg, ondersteunt in gesprek met medewerker voor vaststellingsovereenkomst, geeft duidelijk aan wat de vso inhoudt, ook naar de medewerker toe. Vragen worden correct beantwoord. Hij handelt snel en bondig, we waren bij Jean op het juiste adres.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Zeer snel en deskundig advies

Onlangs gebruik gemaakt van de juridische advisering van mr. Jean Lemmens. Ik ben zeer tevreden over het deskundige en duidelijke advies. Mr. Lemmens geeft waar nodig nog aanvullende ondersteuning en toont betrokkenheid. Snelheid is super.

• Wat is de naam van uw bedrijf? Stichting Credo Foundation

Duidelijk, vakkundig en vlot

Ontslag Center staat je vakkundig bij. Je merkt betrokkenheid en op heldere wijze wordt uitgelicht wat relevant is voor de casus. En dat allemaal binnen het gewenste tijdsbestek. De verwachting is overtroffen.

Professionele en mensgerichte hulp

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontslagcenter. Ze hebben me uitstekend en vlot geholpen bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Het hele proces verliep professioneel en gestroomlijnd, met duidelijke aandacht voor zowel de zakelijke als menselijke aspecten. Al met al kan ik Ontslagcenter ten zeerste aanbevelen aan iedereen die professionele hulp nodig heeft bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Hun aandacht voor detail, snelle respons en mensgerichte aanpak maken hen een betrouwbare partner in dergelijke aangelegenheden.

Goed geholpen.

Vanaf het eerste moment van telefonisch contact heeft de heer Lemmens mij het vertrouwen gegeven dat hij mij goed kan helpen, de behandeling daarvan is zeer accuraat en efficiënt verlopen. Zijn uitleg naar mij was iedere keer helder, duidelijk en eerlijk. Onze complimenten en nogmaals hartelijk dank.

Vakkundige en snelle advisering VSO

Ik ben door dhr. Lemmens erg snel en vakkundig geadviseerd inzake een scan/beoordeling van een Vaststellingsovereenkomst (VSO). Het betrof een juridische check, waarbij met name van belang was dat mijn recht op WW en eventuele andere (wettelijke) rechten als werknemer geborgd waren. Contact verliep snel, via What's app, telefoon en email.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Oplossingsgedreven met prima resultaat!

Had zelf iets meer behoefte gehad aan persoonlijk contact, hetgeen door drukte niet lukte. Het eindresultaat was daarentegen erg goed. Juridisch onderbouwd, offensief maar correct met het optimale resultaat voor ogen.

Super !

Ik ben op een professionele wijze bijgestaan door dhr Jean Lemmens Ik had een arbeidsconflict met mijn oude werkgever en Dhr Lemmens heeft mij zeer professioneel geholpen om mijn recht te krijgen. Ik zou iedereen die problemen heeft omtrent arbeid , doorverwijzen naar dit kantoor & vragen naar Jean Lemmens Hartstikke bedankt voor de goede hulp en advies

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Persoonlijk benadering geen nummer .

Snel en duidelijk advies .

• Wat is de naam van uw bedrijf? AA Installaties Maastricht B.V

Snel, accuraat en staat voor zijn cliënt

Snel en duidelijk advies. Staat je te woord in normale mensen taal. Maakt zich sterk voor jou. Handelt snel.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

De werkwijze van Jean Lemmens is snel, duidelijk en to-the-point.

Jean reageerde altijd heel snel op vragen en gaf bovendien duidelijke antwoorden en adviezen. Dit betekende dat we snel knopen konden doorhakken, waardoor de flink opgebouwde stress gelukkig snel afnam.

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Prettig, open en duidelijke communicatie

Snelle en open communicatie. Wist meteen waar ik aan toe was en duidelijke uitleg! Zeker een aanrader!

Snelle service!

Een fijne ervaring gehad bij deheer Lemmens. Hij heeft mij geholpen met het opstellen van een VSO. Binnen vier dagen was alles rond inclusief gesprek. Tijdens dit gesprek heeft hij zijn rol als mediator goed ingezet. Hele snelle service en uniek hoe hij zijn mediation vaardigheden inzet tijdens een gesprek. Deheer Lemmens is ook goed bereikbaar waardoor je hem voor al je vragen, twijfels en onzekerheden kunt benaderen. Kortom een top jurist en mediator!

• Wat is de naam van uw bedrijf? Preps

Een recensie kun je vaak kort houden door hem duidelijk, goed en daadkrachtig te formuleren. Dit is precies zoals mr.. Lemmens werkt en resultaten boekt. In ons geval was de zaak door bemiddeling van mr. Lemmens, naar onze tevredenheid, binnen 2 dagen opgelost! Nogmaals onze hartelijke dank!

Zoals beloofd.

Via een connectie, met Ontslag center, Jean Lemmens in contact gekomen, Fijne intake, en vakkundig behandeld, En ondanks de krappe deadline toch mijn gelijk kunnen halen. Chapeau!

• Wat is de naam van uw bedrijf? N.v.t.

Prettige contact en zeer kundig advies!

Na het ontvangen van mijn vaststellingsovereenkomst(waarvan ik vooraf geen enkele kennis over de inhoud had) heb ik Jean benaderd en samen met hem alles doorgenomen. Door onderling overleg(ook op afstand) hebben we een strategie bepaald met als gevolg een eindresultaat waar ik tevreden mee ben. Jean is makkelijk toegankelijk, helpt je met het bereiken van de kern van het probleem en pakt door waar nodig is. Ik zou hem in het vervolg zeker nogmaals benaderen al zou ik blij zijn als het bij deze ene keer blijft.

Prinses Ireneweg 4

6241GE Bunde