Keurig en netjes werk geleverd!

Drie man sterk vroeg in de ochtend begonnen, 's-middags rond 4 uur was de klus geklaard en de vloer volledig geïsoleerd. Wij hebben geen koude voeten meer!

Fijn, professioneel bedrijf

Wij zijn heel goed geadviseerd over de mogelijkheden qua isolatie in ons huis. De uitvoering was, voor zover we konden beoordelen, prima. Onze ervaring met dit bedrijf is heel fijn.

Erg fijn

Erg fijn bedrijf van eerste kennismaking tot eindresultaat. We hebben door omstandigheden de afspraak twee keer moeten verzetten, dat was totaal geen probleem. Op de dag van isolatie waren ze op tijd aanwezig en alles is goed verlopen en opgeruimd.

goed werk

alles naar wens

er is vanalles mis gegaan. parels vliegen de roosters uit.

Bel je met een probleem, daar komen we op terug. Nog niets gehoord. We hebben nu zoiets van, laat maar waaien, dit nooit meer. Zelf weer contact opgenomen, adviseur langs geweest, er wordt aan een oplossing gewerkt dus afwachten weer maar. Misschien dat het toch nog goed komt?

Prima geisoleerd

Snel en netjes dak isolatie geplaatst.

goede afhandeling, professioneel en vriendelijk

In overleg een dag later begonnen dan aanvankelijk gepland. Goed werk geleverd. Vriendelijk personeel. Professionele afhandeling

Tevreden over de uitvoering

Goede voorlichting gehad en vervolgens een op maat gemaakte. offerte toegestuurd gekregen Na een afspraak gemaakt te hebben zijn de werkzaamheden keurig uitgevoerd met vriendelijke monteur Nu maar hopen er warmpjes bij te zitten komende winter Vriendelijke groet R Schout

Prima bedrijf

Duidelijke offerte ontvangen. Werk vakkundig uitgevoerd en factuur comfort offerte ontvangen.

100% tevreden !!

idem

Werkmannen top, adviseur niet goed

De adviseur heeft een onjuist advies (geen goede metingen gedaan bij het kijken van afval/vuil in de spouw, niet laag genoeg gaten geboord waardoor hij niet zag hoeveel vuil er in de spouw zat) doorgegeven waardoor er meer werk bijkwam en de kosten dus de hoogte in gingen. De mannen die de opracht kwamen uitvoeren waren top, heel vriendelijk en alles netjes achtergelaten!

Goed geregeld

Niet de goedkoopste aanbieder maar hiervoor krijgt u ook zeer net afgeleverd werk. Vriendelijk en medewerkers tijdens contact. Afhandeling financiële zaken uitermate correct

uitstekend

Prima service. Bij navraag afwerking met gips platen tijdens werkzaamheden hoorde ik dat er ook de mogelijkheid was dit ook te laten doen. Had dit graag eerder geweten i.v.m. de eind afwerking. Maar ben heel tevreden over het werk dat gedaan is.

Prima bedrijf, houd zich aan afspraken en denkt mee bij problemen. De spouwmuren en zolder zijn prima geïsoleerd en na afloop wordt er keurig opgeruimd.

Goed en mooi werk geleverd

Goed advies en netjes werk geleverd.

prima geregeld

wel een kritisch puntje, je doet een milieubesparende voorziening, maar de bolletjes liggen nog wel buien tot 2 huizen verder. Dus mss iets beter de boel aanvegen na aanbrengen.

Professioneel vakbekwaam uitgevoerd

Toen ze de situatie op kwamen nemen kwam hij al gelijk met de boormachine uit de auto, hij zag direct een risico deel van de spouw tegen de aanbouw om nader te inspecteren, en hij had gelijk. Daar had het andere bedrijf niet naar gekeken. Er werd veel aandacht besteed aan de opname, de uitvoering was eveneens professioneel, netjes gewerkt en een aardige man. Ik heb er een goed gevoel bij.

snel en goed.

Na de offerte, en de bevestiging door ons is het werk snel uitgevoerd. En dat is ons goed bevallen.

Prima Isolatie

Professioneel vakbekwaam bedrijf

Isoleren is vakkundig en netjes uitgevoerd.

Ontzorgend

Ontzorgend

Netjes gewerkt

Weet nog niet wat isolatie daadwerkelijk gaat doen ivm in zomertijd gebeurd, maar heb hier zeker vertrouwen in. Goede snelle service

Super vakwerk!

Goede service, Vriendelijk personeel, Netjes op tijd. Goede prijs - kwaliteit. Wij zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Netjes gedaan

Heel netjes afgewerkt

Snel, netjes voor een goede prijs !

Goed en snel gewerkt, alles mooi opgeruimd. En dit alles voor een goede prijs! Blij mee.

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.