Betrouwbaar, vriendelijk, deskundig, betaalbaar

Realistisch en deskundig advies. Buitengewoon vriendelijke medewerkers. Denken mee, maken heldere afspraken en voeren die zorgvuldig uit - tegen zeer betaalbare tarieven. Bij twijfel, gewoon doen met IsoEnergy!

is goed en vakkundig verlopen.

goede en nette service en afhandeling met uitvoering.

alles prima uitgevoerd

Vakkundig gedaan

Voor zover ik het kan beoordelen alles goed en vakkundig gedaan. Vriendelijke mensen en alles goed uitgelegd. Na afloop van de werkzaamheden eventuele rommel opgeruimd.

Snel, servicegericht en vakkundig

Het hele proces verliep vlot en op een zeer prettige manier. Van offerte, vloerinspectie en uitvoering binnen drie weken. Zeer netjes gewerkt (door Alex en zijn team) ik heb wat andere bedrijven uit de Randstad bezig gezien bij mij in de wijk en ben blij dat ik voor een lokaal bedrijf als ISOenergy gekozen heb…

Alles is prima geregeld. Vanaf het gesprek thuis tot de uitvoering van de isolatie

Geweldig!

Alles liep perfect en volgens afspraak.

Wij hebben een hele goede ervaring met jullie . Het personeel is ontzettend aardig en behulpzaam met alles. En niet te vergeten harde werkers wees er maar zuinig op. Wij zijn dus heel tevreden. Groeten van Harry en Toos

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, offerte had duidelijker gekund

Eerste keer dat de monteurs kwamen zijn ze onverrichterzake vertrokken omdat de vrachtwagen met materiaal het plein niet op kon komen. Enkele weken later zijn ze met een kleinere wagen gekomen en hebben het werk netjes afgerond, alles opgeruimd en zelfs het pad geveegd, klasse!! Achteraf was er wel discussie over de prijs omdat er in de offerte met een korting gerekend was (burenkorting) die niet duidelijk gecommuniceerd was. Hierdoor ging ik van een andere, lagere, prijs uit dan dat er uiteindelijk gefactureerd werd. Jammer dat dit pas na heel wat gesteggel opgelost is maar uiteindelijk is het gelukkig wel goed gekomen. Hierdoor helaas geen 10.

Betrouwbaar en professioneel bedrijf

Goede ervaring,alleen de planning en de afgesproken opdracht wordt niet altijd goed gecommuniceerd met de mannen op de werkvloer. Dat zou beter kunnen.

Prettig contact en vlot verloop van de werkzaamheden

ISO Energy heeft prima met ons mee gedacht voor de isolatie in de kruipruimte. Een helder uitleg en advies bij eerste gesprek. Bij de kruipruimte inspectie bleek er een leiding in de weg te zitten. Dit geregeld met onze eigen loodgieter. ISO Energy hield vinger aan de pols wanneer dit werk afgerond was en inspectie werd daarna vervolgd. Duidelijke afspraken wanneer de monteurs kwamen. Monteurs waren vriendelijk en werkte netjes. Wij hadden nog wat vragen rondom de subsidie achteraf. Er werd mee gedacht en vriendelijk geholpen. Top bedrijf met goede service!

Heldere afspraken, scherp geprijsd

Korte lijnen, schakelen snel. Kundig advies. Bodemisolatie.

Fijne sfeer en ervaring en contacten ook telefonisch.

Alles is in goed overleg en ondersteuning verlopen , zowel technisch als administratief.

Goede voorlichting en opvolging

Eerlijk advies (en vlotte & correcte opvolging) vooraf gaf voor ons de doorslag voor ISOenergy te kiezen uit de offertes die wij initieel hadden opgevraagd. De communicatie over de uitvoering (wij hebben zowel spouwmuur, dak als vloerisolatie gedaan) ging prettig, en er werd goed rekening gehouden met de mogelijkheden (van onze agenda/werk). De comfortfactor van alleen al de dakisolatie is geweldig, zomers niet meer de hitte in je huis); de vloerisolatie (inclusief de juiste beluchting onder de vloer, zodat als je een houten vloer hebt de boel niet gaat rotten!) draagt ook sterk bij aan het comfort in je huis. (niet dat de spouwisolatie niks doet, maar dat voel je minder direct)

Zeer goede ervaring

Vakkundig en duidelijk en vriendelijk

voor en achtergevel laten na-isoleren En vanaf het eerste contact tot en met het isoleren zelf is het voor mij 5 sterren waardig

Vakkundig en goede voorbereiding /informatie.

Van begin tot einde van beide (spouw en bodem) isolerende projecten ben ik goed geïnformeerd omtrent: toegepaste materialen; subsidie mogelijkheden; duidelijke offertes; strikte planning /uitvoering; uitvoering met deskundig en fatsoenlijk flexibel personeel; nazorg : vraag of ik naar tevredenheid behandeld ben over het gehele project.

Professioneel

Op tijd op de afgesproken datum. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles netjes achtergelaten.

Vakkundig en vriendelijk uitgevoerd

Vakkundig en vriendelijk personeel, spouwmuurisolatie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Offerte en informatie netjes via mail ontvangen. Enige verbeterpuntje: bij het verzetten van afspraken zou wat meer afstemming met de klant prettig zijn.

Prima geregeld

Het hele proces is keurig verlopen. De mannen die kwamen isoleren hebben snel en netjes gewerkt.

goed en professioneel geregeld

Snel en goed geregeld Alles binnen 1 dag geplaatst.

snel netjes en zorgvuldig uitgevoerd

De geadviseerde spouwmuur isolatie werd na duidelijke afspraakbevestiging uitgevoerd door 2 vriendelijke ervaren medewerkers . Geboorde gaten ook netjes dichtgemaakt . Zie je bijna niks van .

Uitstekend!

Van eerste vraag tot afronding van de opdracht uitstekend verlopen!

Zeer netjes en correct gewerkt, volgens afspraak.

Mijn zolder is geïsoleerd, en dit is vlot en netjes volgens de afspraak gedaan. Heb eerst een gesprek gehad over wat de mogelijkheden zijn voor mijn zolder, dit was ook een eerlijk en open gesprek waar alles besproken kon worden. En naar aanleiding van het gesprek is alles netjes uitgevoerd.

Keurig werk geleverd

Van begin tot eind prima werk geleverd ben zeer te vreden

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.