Fijne sfeer en ervaring en contacten ook telefonisch.

Alles is in goed overleg en ondersteuning verlopen , zowel technisch als administratief.

Goede voorlichting en opvolging

Eerlijk advies (en vlotte & correcte opvolging) vooraf gaf voor ons de doorslag voor ISOenergy te kiezen uit de offertes die wij initieel hadden opgevraagd. De communicatie over de uitvoering (wij hebben zowel spouwmuur, dak als vloerisolatie gedaan) ging prettig, en er werd goed rekening gehouden met de mogelijkheden (van onze agenda/werk). De comfortfactor van alleen al de dakisolatie is geweldig, zomers niet meer de hitte in je huis); de vloerisolatie (inclusief de juiste beluchting onder de vloer, zodat als je een houten vloer hebt de boel niet gaat rotten!) draagt ook sterk bij aan het comfort in je huis. (niet dat de spouwisolatie niks doet, maar dat voel je minder direct)

Zeer goede ervaring

Vakkundig en duidelijk en vriendelijk

voor en achtergevel laten na-isoleren En vanaf het eerste contact tot en met het isoleren zelf is het voor mij 5 sterren waardig

Vakkundig en goede voorbereiding /informatie.

Van begin tot einde van beide (spouw en bodem) isolerende projecten ben ik goed geïnformeerd omtrent: toegepaste materialen; subsidie mogelijkheden; duidelijke offertes; strikte planning /uitvoering; uitvoering met deskundig en fatsoenlijk flexibel personeel; nazorg : vraag of ik naar tevredenheid behandeld ben over het gehele project.

Professioneel

Op tijd op de afgesproken datum. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles netjes achtergelaten.

Vakkundig en vriendelijk uitgevoerd

Vakkundig en vriendelijk personeel, spouwmuurisolatie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Offerte en informatie netjes via mail ontvangen. Enige verbeterpuntje: bij het verzetten van afspraken zou wat meer afstemming met de klant prettig zijn.

Prima geregeld

Het hele proces is keurig verlopen. De mannen die kwamen isoleren hebben snel en netjes gewerkt.

goed en professioneel geregeld

Snel en goed geregeld Alles binnen 1 dag geplaatst.

snel netjes en zorgvuldig uitgevoerd

De geadviseerde spouwmuur isolatie werd na duidelijke afspraakbevestiging uitgevoerd door 2 vriendelijke ervaren medewerkers . Geboorde gaten ook netjes dichtgemaakt . Zie je bijna niks van .

Uitstekend!

Van eerste vraag tot afronding van de opdracht uitstekend verlopen!

Zeer netjes en correct gewerkt, volgens afspraak.

Mijn zolder is geïsoleerd, en dit is vlot en netjes volgens de afspraak gedaan. Heb eerst een gesprek gehad over wat de mogelijkheden zijn voor mijn zolder, dit was ook een eerlijk en open gesprek waar alles besproken kon worden. En naar aanleiding van het gesprek is alles netjes uitgevoerd.

Keurig werk geleverd

Van begin tot eind prima werk geleverd ben zeer te vreden

Goed en snel werk gedaan met vriendelijke mensen

Vlotte en bekwame uitvoering van de werkzaamheden. Vriendelijke mensen.

Goed advies en begeleiding.

Naast advies en begeleiding, duidelijke uitleg bij het aanvragen van subsidie. Keurige medewerkers in de uitvoering, hebben respect voor andermans spullen. Keurige afdekking van de vloerbedekking.

netjes gewerkt en gedaan wat afgesproken was

goed en snel alles geregeld gedaan wat afgesproken was .

Vlot en vakkundig aangebrachte spouwmuurisolatie

Nadat in de muur op verschillende plekken de gaten waren geboord werd er de spouwmuur isolatie aangebracht. Voordat de vakmannen aan het werk gingen werden de vragen goed beantwoord. Er werd vlot en vakkundig gewerkt, keurig en schoon geveegd opgeleverd. Al met al aan te raden om het door ISOenergy te laten doen. Nu de winter afwachten en zien of het ook het beoogde effect heeft .... dat zal haast wel. Zeer tevreden met het aanbrengen.

geweldig

Keurig gewerkt alles opgeruimd klasse

Prima advies en uitvoering

Tevreden over het gehele traject. Van advies tot en met oplevering.

snel en goed

Van vleermuiskastjes tot isoleren en aanvragen voor subsidies alles prima verlopen

Geweldig!

Vanaf het begin tot het einde toe is onze ervaring met ISOenergy geweldig. Uitvoering naar volle tevredenheid, zeer netjes gewerkt. Begeleiding in het voortraject en na het isoleren ook met aanvragen van subsidie is top.

Beloften waargemaakt

Werk uitgevooerd zoals van te voren besproken, en voorgespiegelde subsidies ruimschoots behaald. Enigste waarom geen 5 sterren is de vleermuisvriendelijkheid. Ze houden zich formeel aan de regels, maar wij hebben vleermuizen, en werst amper rekening mee gehouden....

Goed bereikbaar, en afspraken op tijd nagekomen

Netjes gewerkt

Goed, alles volgens afspraak

Een afspraak is snel gemaakt en de offerte volgde ook snel. De techniek die ze gebruiken (zakken met parels tegen de vloer aan) was nieuw voor mij, maar klinkt als de ideale middenweg. De effectiviteit laat nog even op zich wachten, het is nu begin september, maar al met al klinkt het heel positief. De afspraak voor het installeren werd ook redelijk vlot gemaakt en in 3 kwart dag zat alles erin (rijtjeshuis). Tot nu toe zeer tevreden.

Heel professioneel

Wij zijn heel tevreden met dit bedrijf, van begin af aan professioneel maar ook zeker persoonlijk bezig met de klant. Ook de werkzaam heden zelf werden goed en keurig uitgevoerd.

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.