Voorlichting, uitleg en afwikkeling: TOP

De eerste kennismaking was direct to-the-point. Zeer correct en deskundig. Ook het uitvoerend personeel was correct, vriendelijk en ervaren in de afwerking van hun opdracht.

Alles in orde

DE uitvoering van de werkzaamheden is geheel naar wens verlopen.

prima verlopen

Alles volgens afspraak +extra informatie gekregen voor de subsidie aanvraag.

goede ervaring

de 2 mannen waren erg op tijd, en keken alles na, het was oke, en gingen direckt aan de slag,

Transparante tijdige communicatie, vlotte afhandeling.

Bedrijf uit de buurt. Fijne ervaring met ISOenergy.

Correct gewekt

Goed bedrijf

Tevreden

Ondanks pech goede ervaring speciaal bedanktje Nigel en Jos

Alles goed geregeld en netjes gewerkt. Vriendelijke mensen.

netjes en stipt

vriendelijke werknemers met kennis van zaken

Harde werkers

Na 2x uitstel toch nog voor de winter geregeld

snel, correct werk geleverd tot volle tevredenheid

Zowel de buitendienst medewerkers als het ondersteunde kantoorteam zeer kundig en meedenkend, TOP !

ISOenergy is top!

Vanaf begin tot eind perfect geregeld! Een verhelderend intakegesprek. Snelle afspraken en goede communicatie via de mail. Prettige werkmannen. Wij konden binnen enkele weken geholpen worden en zitten er nu voelbaar behaaglijker bij dankzij de aangebrachte bodem- en spouwmuurisolatie door ISOenergy. Ze geven ook duidelijke informatie om bijbehorende subsidies aan te vragen. Inmiddels is ook die subsidie geregeld en dat betekent dat we ongeveer 2/3 deel vergoed krijgen en slechts 1/3 deel zelf hoeven te betalen.

Van begin tot werk prima gegaan

snel en goed

Correct, netjes afgewerkt en grote deskundigheid op elk vlak

Na een valse start (jullie waren onze afspraak niet nagekomen, wat betreft het tijdstip). Ik begreep dat iedereen een fout kan maken en het een tweede kans gegeven. De innemende Jos heeft mij dan toch kunnen overtuigen om met jullie in zee te gaan. Uitvoering meer dan netjes en professioneel. Leuke mensen om in huis te hebben. Jullie scoren op elk vlak toch (meer) dan een dikke duim. TOP! Zie er al uit naar de spouwisolatie. Ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn kenniskring, die ook niet gering is. Warme groeten Geert en Daantje

vanaf aanvraag tot uitvoering perfect geregeld.

Alex is een vakman, deze man aan boord houden!

Prima ervaring

Alle afspraken zijn nagekomen. Er is netjes gewerkt door vriendelijk personeel. Kortom een positieve ervaring!

Vriendelijk personeel , Komen afspraken netjes na . Duidelijke offerte .

Goede en betrouwbare service

Door het hele proces goed en vakkundig geholpen en geadviseerd. De uitvoering is zeer snel en adequaat uitgevoerd en binnen termijn . Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Prima firma en vakmensen.

De communicatie vooraf is heel prettig

Ik kan het werk en het effect (nog) niet beoordelen, maar de voorbereidingen, de planning, de manier van werken, de communicatie op en over het werk, het is allemaal heel correct. Ook de communicatie vooraf, de offerte, de (aanvullende) vragen die ik er over had was heel prettig. Niet onbelangrijk: er werd teruggebeld en geen vraag was teveel. Ik ben hierover erg tevreden.

geweldig bedrijf

vriendelijke werknemers en ze hebben netjes gewerkt en ook alles netjes achter gelaten

Snel en goed geholpen

Nette, aardige en kundige mensen

Nette kundige mensen

Supervriendelijk en veel know how

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.