Filters

8

Ik ben tevreden met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Van tevoren goed geinformeerd. De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Goed overleg gepleegd. Vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top werk geleverd!

Wij hebben onlangs zowel de spouwmuur als ons dak laten isoleren door IsoEnergy. Het hele proces vanaf het eerste contact tot oplevering van het werk is zeer prettig verlopen. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Tijdens de werkzaamheden aan onze zolder heeft de vloer een kleine beschadiging opgelopen, hier werden wij direct over geïnformeerd en dit werd snel en adequaat opgelost. Wij raden IsoEnergy van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mega snelle levering!

Na eerste aanvraag en levering zat maar enkele weken. Alles wordt snel en correct geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service!

we zijn heel tevreden erover!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundig

Geheel proces conform verwachting verlopen. Ziet er professioneel uit.

 • Aanbevelen? Ja
7

Nette mensen. Goed gedaan

Alles op tijd gedaan. Goed werk verricht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Het zijn aardige mensen werken netjes en snel en we zijn er blij met onze vloer isolatie

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes gewerkt

Werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede voorlichting en uitvoering

Goed advies, snelle opvolging van vragen. Nette uitvoering van de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, zal jullie naam doorgeven aan vrienden met isolatieplannen.

Voortreffelijk, De reactietijd was bijzonder snel, de consulent was zeer kundig en beleefd en de offerte kwam snel. Na akkoord van mijn kant was het vleermuisvrij-maken en isoleren binnen twee weken vakkundig gebeurd. De specialisten waren keurig op tijd, het nodige herstelwerk is prima gebeurd en het pand is brandschoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met ISOEnergy was enorm goed.

Mijn ervaring met ISOEnergy was enorm goed. Vanaf het begin van het proces tot de nazorg erg goed geholpen. En de medewerkers en medewerkster met wie ik in contact ben geweest waren vriendelijk en leuk om mee samen te werken. Ook heb ik zelf mogen meehelpen van alle monteurs wat ik als erg leuk en leerzaam heb ervaren. De adviseur en de administratieve collega's waren enorm behulpzaam en duidelijk. Dus het was een goede ervaring voor iedereen. Mijn complimenten aan iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
8

fijne persoonlijke benadering

vriendelijke mensen met persoonlijke benadering en na werkzaamheden netjes achter gelaten. aandachtspunt; de grondinspectie stond niet op de offerte maar wel op de factuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ik ben tevreden over jullie bedrijf wat het betreft het aanbrengen van spouwmuur en dakisolatie Ze zeggen wat ze gaan doen werken netjes en hebben regelmatig contact met de klant Na de werkzaamheden laten ze de boel netjes achter

 • Aanbevelen? Ja
9

Bedrijf wat zijn afspraken nakomt.

Goed georganiseerd bedrijf, wat ook correcte jongens in dienst heeft.

 • Aanbevelen? Ja
6

Niet alle medewerkers even bekwaam.

De parels in de spouwmuur schelen echt in de energierekening en geven binnen een comfortabel klimaat. Bij het plaatsen zijn echter de ventilatieroosters dichtgesmeerd en zijn er geen nieuwe geplaatst. Gelukkig maakte iemand ons hierop attent. Inmiddels opkruipend vocht uit de kruipruimte, het was daar zeer nat. Na een belletje is er een -expert- wezen kijken die concludeerde dat er inderdaad roosters moeten worden geplaatst tegen kostprijs. Maar dat de stuclaag los laat kan hier niet van zijn. Toevallig, we wonen hier 14 jaar en nooit last van gehad. Wij vinden een half jaar na het isoleren nog steeds parels in de tuin. Ook al zijn ze zogenaamd biologisch afbreekbaar, dit is niet wenselijk. Zeker niet in de vijver, vissen eten ze op met alle gevolgen van dien. Waar de parels vandaan komen, is een raadsel volgens ISO Energy. Als we ze na een tijdje nog vinden, moeten we weer bellen. Let ook op de afdichting van de gaten, dit is bij ons niet netjes gedaan. Controleer het werk dus goed. Ook al doen medewerkers alsof, ze hebben er niet allemaal veel verstand van. Anders waren er meteen ventilatieroosters aangebracht. En medewerkers blijven hangen in de auto omdat ze anders te snel klaar zijn en nog naar een andere klus moeten. Bijzonder.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer net en vakbekwaam

Heldere communicatie en duidelijke afspraken. Mocht er iets niet passend lopen qua planning doen ze er alles aan om nog te komen. Bellen op tijd. Zeer vriendelijk bedrijf die transparant is. Heel erg netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Is keurig volgens afspraak uitgevoerd

Ben netjes behandeld en alles is goed gegaan. Na het eerste contact waren we al snel aan de beurt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte afhandeling van de werkzaamheden

Prijsofferte viel iets hoger uit dan verwacht , waarna ik een korting kreeg. Uitleg gekregen rond subsidieaanvraag met juiste link. Vriendelijke professional die de spouwmuurisolatie kwam voorbereiden en uitvoeren. Vragen omtrent de uitvoering werden correct beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige en snelle isolatie

Binnen twee weken alles goed en vakkundig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed ennetjes gewerkt in teamverband.

De jongens waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het is goed te merken dat het geisoleerd is. Ongeveer 2 graden warmer in de keuken als badkamer. Wij geen spijt van dat wij het hebben gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
6

Doeltreffend maar zeer prijzig

Ze komen vaak vroeger dan hun gepland afspraak. Ze voeren hun werk goed uit. De prijs is veel te hoog voor de hoeveelheid verrichte werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en netjes

De adviseur van ISOenergy was keurig op de afgesproken tijd aanwezig en heeft eerlijk advies gegeven. Ook de snel daaropvolgende afspraak voor uitvoering was correct, op tijd en netjes. Gaatjes werden op kleur gedicht en alles netjes opgeruimd, niets op aan te merken. De spouwmuurisolatie was spannend vanwege enkele "gepotdekselde muren". Dit is allemaal zeer netjes gedaan en de gaatjes zijn keurig met een kurk afgedicht. Kwasje erover en onzichtbaar! Ook de subsidie aaanvraag is inmiddels gedaan volgens het advies van ISOenergy en goedgekeurd. Kortom prima ervaring, over het isolerend effect kan ik nog niets melden behalve dat ik het idee heb dat het ook een geluidsisolerend effect heeft in de woning.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig

voorlichting was duidelijk, gaf eerlijk aan waarom hij voor deze vorm moest kiezen Bij de werkzaamheden :waren keurig op tijd aanwezig,netjes gewerkt en alles weer netjes terug geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima

Weinig gemerkt van de natuurvriendelijke aanpak, maar hebben geleverd wat was beloofd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd!

Vakkundig en plezierig in contact

 • Aanbevelen? Ja

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.