Al bij al heel tevreden

Alles was goed geregeld. Er worden vantevoren duidelijke afspraken gemaakt waardoor alles heel vlot verloopt. Je krijgt voldoende informatie op voorhand en duidelijke en uitgebreide antwoorden bij vragen. Zowel aan de telefoon als thuis helpen ze je goed. Van de geboren gaten is niks te zien dus de afwerking is ook top! Al bij al heel tevreden.

Gedreven vakmensen

Werken netjes en hebben voor een goed resultaat gezorgd. Hoop komende winter het verschil te merken van de vloer isolatie dat ze hebben aangebracht.

Netjes en snel

Prima werk geleverd, netjes alles afgedekt (vloerisolatie) en snel klaar.

Goed geregeld!

Prima geïnformeerd vanaf het begin, netjes verzorgd en gewerkt!

goed hoor

Netjes en snel gewerkt

Netjes en snel gewerkt. Alles goed geregeld met subsidies

Prima bedrijf, alles goed geregeld

Vanaf de 1e opname tot aan het eindresultaat is het vlot verlopen. Goede communicatie, vriendelijke en goede werknemers. Aan te bevelen bedrijf.

Heel fijn bedrijf

Fijne en eerlijke mensen die goed met je meedenken en ook de uitvoerders waren hele prettige mensen om over de vloer te hebben! Kortom, blij dat is voor Isover Energy heb gekozen

Doen wat ze zeggen!

Een prima, betrouwbaar bedrijf, die zijn afspraken na komen en de werkzaamheden erg goed uitvoeren. Een goed advies geven en luisteren naar de wensen van de klant. Prima prijs kwaliteit verhouding. Keurige werknemers.

Ging vlot en meneer die ons hielp was super vriendelijk!

Het verliep fijn en vlot. Wij zijn erg blij met de isolatie

Goed geregeld

Vooraf overleg hoe en wat en verder alles volgens afspraak. Vriendelijk en behuplzaam personeel en dat doet ook wat.

Goed advies en kwaliteit

Ik heb mijn hele woning laten isoleren door IDO energy en heb daar een positieve ervaring. Zowel aan de voorkant (advies) als bij de daadwerkelijk uitvoering. Ze schakelen snel en komen afspraken na.

Netjes en vakkundig

Zowel bij het leeghalen en vullen van de spouwmuur is er netjes en vakkundig te werk gegaan. Op vragen hadden ze een antwoord en alles werd schoon achter gelaten.

Goeie communicatie

Goed gesprek voordien gehad, ze gaven ook tips over de beste manier van isoleren, voor vragen waren ze altijd bereikbaar. Fijne samenwerking met goeie communicatie.

Vakkundig werk

Goed werk, vriendelijke mensen

Goede opvolging van de afspraken

Na het eerste gesprek kwam de offerte vrij vol. Deze was compleet een duidelijk. Werkzaamheden werden uitgevoerd volgens planning.

Goede uitleg Vriendelijke mensen

Prima werk geleverd.

Het hele karwei is is op een goede wijze uitgevoerd. Alles is volgens afspraak afgewerkt. Kortom; goed werk geleverd.

Vriendelijk en correct

Snel en schoon gewerkt, erg vriendelijke man

Nette manier van werken en een vriendelijke medewerker

Prima gewerkt.

Over de eerste monteurs niet super tevreden. Kwamen veel te laat, geen bericht over gekregen en hadden erg veel haast om weg te gaan. De volgende dag kwamen twee andere monteurs het werk afmaken. Dit was prima!

Zwak bedrijf.

Interessant genoeg moest ik de muur schoonmaken, wat volgens mij erg duur was en snel klaar was. Daarna vulde het huis zich met stof. Het was hun fout omdat ze niet goed afdichtten. Ze stuurden een schoonmaakbedrijf dat half werk leverde. De arbeiders waren slordig en lieten overal afval achter en veroorzaakten schade aan de tegels bij de ingang. Het isolatiespuiten was heel snel klaar, maar de muurreparatie liet nog veel te wensen over. Een halve ster is nog te veel voor hen.

Goed werk.

Het werk wordt uitstekend geleverd. Communicatie gaat snel en ze geven duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren.

Zeer aardige en kundige adviseur. Voelde gelijk betrouwbaar. Uitvoering ook keurig volgens afspraak!

Kwaliteit en vakmanschap

Uitstekend advies en zeer vakbekwame en keurige uitvoering van de spouwmuurisolatie! Geen boorgat meer te zien!

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.