Nooit hoeven wachten is echt heel fijn Aandacht en aardig Goede uitleg Zeer bekwaam (denk ik) Ondanks de 11 km van mijn huis heel blij met deze garage
Altijd eerlijk en betrouwbaar en uitstekend vakmanschap.
Tot volle tevredenheid gerepareerd.
Ik ben snel, vakkundig en erg vriendelijk geholpen. Ook kwaliteit/prijs is prima.
Vakkundig uitgevoerd grote beurt tegen een scherpere prijs dan de merk dealer
Uitstekende service,klantvriendelijk,deskundigheid gewoon top
Word altijd naar tevredenheid geholpen.
Het probleem was snel gevonden en opgelost. Kosten waren normaal qua hoogte
Klantgericht en bijzonder fijn dat er gratis leenfietsen zijn.
Altijd tijd voor waar je ook voor komt, je wordt snel en deskundig geholpen.
Afspraken worden nagekomen, aandacht voor vragen van de klant. Correcte manier van omgaan met de klant. Er wordt service geleverd en het afgeleverd werk is altijd goed en dat geeft vertrouwen.
Je weet waar je aan toe bent en ik heb er nooit problemen gehad.
Top service
Heel klantvriendelijk
Goed advies!
goede behandeling
prettige ontvangst en volgens afspraak (o.a. duur van wachttijd) uitgevoerde servicebeurt.
Je kunt ten alle tijden rekenen op hun service
Ik hoef geen seconde te twijfelen aan de (reparatie)adviezen die gegeven worden.
Opgegeven storing van centrale vergrendeling is niets mee gedaan
Prima garage met goede service en vriendelijk personeel
Goede service en goed advies
Zeer klantvriendelijk! Kwam voor servicebeurt en vroeg of er nog extra werkzaamheden konden worden gedaan, ondanks dat het druk was (winterbandenwissel, nieuw batterijtje sleutel). Was geen probleem. Netjes op tijd klaar, altijd deskundig advies
Vakmanschap samen met klantvriendelijkheid en snelle service. Prima advies.
alles goed geregeld
De Vest 52 A