Top bedrijf!!
Er valt goed te overleggen met Auto Wils. En de Afspraak is dan ook wat het is, Als er verrassingen zijn worden die netjes gemeld.
Heel goed geholpen. Neemt alle tijd voor je en geeft goede uitleg bij alles. Hadden er meteen een heel goed gevoel bij.
Ik kom al jaren bij deze garage en ik kan ze aan iedereen aanbevelen. Het personeel is altijd is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.
Ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij CarProf Wils
Gewoon zoals het moet.
Wils heeft of maakt altijd tijd als we een vraag of probleem hebben. Goede service bij beurten of reparaties. Leenauto.
Ik word altijd netjes te woord gestaan en er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Heb een geode relatie met het personeel.
Het verbaast mij dat een garage die onderhoud aan alle merken doet zo goed functioneert.
prima.
Super.
Ervaren mensen lossen altijd alles naar tevredenheid op.
Kwam 's ochtends aan rijden ivm maand tevoren gemaakte afspraak. Gevraagd om een eenvoudige, kleine schakelbruikleen. Stond klaar, geweldig. Gebeld toen auto klaar was. Samen rekening door genomen en direkt per pin betaald. Boter bij de vis als het allemaal in orde is. En dat was het.
TIP TOP
klantvriendelijk en snel geholpen
Verwachting aan de voorzijde goed, perfecte service en denken ook echt met je mee.
Ben altijd goed geholpen. Het personeel is kundig en klantvriendelijk. Je krijgt bij Wils ook duidelijk uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
Ik ben al jarenlang klant bij deze garage en ik word altijd snel geholpen, ze zijn transparant in hun kosten en komen hun afspraken altijd na. Kortom ik zou geen andere garage willen.
Netjes en professioneel bedrijf. Staan altijd voor je klaar. Kan echt niets negatiefs bedenken.
Prima eerste ervaring voor onderhoud. Makkelijk afspraak maken en ook op korte termijn.
goed geholpen
Service met een hoofdletter S. Klantvriendelijkheid ten top. Eerlijke tarieven en nota's zonder verrassingen. Zulke ondernemingen moeten we koesteren met z'n allen!
Men is altijd bereid om bij onvoorziene omstandigheden in te grijpen. Vlotte afhandeling.
Service die je verwacht, gemakkelijk auto afgeven en ophalen. Je wordt direct geïnformeerd mocht er iets mis zijn met de auto en wat de kosten daarvan zijn.
De Vest 52 A
5555XP Valkenswaard