Vriendelijk, deskundig en betaalbaar

Op aanraden van enkele collega's mijn apk en jaarbeurt laten uitvoeren. Eerst een inspectie aan de auto daarna telefonisch uitleg wat er aan was. Nette uitleg en er werd meegedacht over wel of niet uitvoeren div. reparaties. Alles werd duidelijk onderbouwd en op aanraden alles laten repareren. De auto stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Dit alles en het vriendelijke personeel maakt dat ik zeer tevreden ben.

Betrouwbaar en eerlijke garage

Garage Wils is een goede garage die eerlijk en deskundig advies geeft. Vriendelijk en betrouwbaar. Ze geven aan wanneer het nuttig is om dingen te vervangen en wanneer niet.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Staan altijd voor je klaar.

Al jaren zeer tevreden

Fijne garage

Duidelijke afspraken. Goede service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende persoonlijke aandacht en service

Op eenvoudige en duidelijke wijze afspraak gemaakt voor APK en aanvullende werkzaamheden. Binnen de gestelde tijd klaar en tijdig gebeld om auto weer op te halen. Werkzaamheden en factuur zijn duidelijk na reparatie toegelicht...

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Al vele jaren tevreden klant

Zie hierboven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snel geholpen en zeer tevreden.

Koppeling defect en de Firma Wils stond meteen voor ons klaar om ons zo snel mogelijk weer te laten rijden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima service en heel klantvriendelijk.

Prima service.

Klantvriendelijk en prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig, wat een klantgericht bedrijf

Zoals boven in de omschrijving staat aangegeven is het datgene wat ik van het bedrijf vind. Ik rijdt 55 jaar auto en Wils is het meest uitstekende bedrijf wat ik tot nog toe tegen gekomen ben. Ook al woon ik in Mierlo en is het bedrijf in Valkenswaard gevestigd dan nog rijd ik heel graag op en neer naar Valkenswaard.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top in vriendelijkheid en vakmanschap

Team is zeer hulpvaardig met vakmanschap als basis Altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Stipt op tijd en duidelijke uitleg over de verrichtingen.

Kan auto altijd brengen op een tijdstip wat mij ook goed uitkomt. Goede uitleg over gedane werkzaamheden en ben nog nooit geschrokken van de rekening.Woon niet in de buurt,maar blijf zeker klant>

Heel goed geholpen.

Mijn klacht werd meteen verholpen en kon daar op wachten.

Uitstekende service

Bij problemen en vragen meteen actie

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Waar de klant geen nummer is

Jaren geleden ben ik op aanraden van een collega terechtgekomen bij dit garagebedrijf. Inmiddels heb ik al 3 auto’s bij hun gekocht en in onderhoud gehad en mijn laatste nog steeds. Het is ver rijden vanuit Best, maar dat heb ik er graag voor over. Ik kan wachten op de uitvoering van het onderhoud. Dit duurt vaak niet langer dan 2 uur. Bij andere garages ben je vaak een hele dag kwijt. Hier wordt je nog behandeld als de klant die een naam heeft.

Top Service..!

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Had nog eigen motor olie en deze kon gewoon gebruikt worden. Verder nette afhandeling en heel professioneel. Tot de volgende servicebeurt.

Al jaren tevreden klant

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

We worden altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit, goede service, goede prijs.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Bij Wils denkt men mee en komt men altijd met een goede oplossing /diagnose.

Zeer fijne garage.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

een vriendelijke ontvangst met aandacht voor de klant

ik heb het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt en geen moeite te veel is om een probleem te vinden en op te lossen.

Nog steeds prima service

Kom al meer dan 15 jaar als trouwe klant. Wordt ALTIJD SNEL EN GOED geholpen. Wederzijds vertrouwen maakt dat ik er graag kom en blijf komen. Inmiddels rijd ik in mijn derde accasion gekocht bij jullie.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak

Mijn Seat Leon is de tweede keer voor onderhoud bij Autobedrijf Wils geweest. Heldere afspraken en goed onderhoud tegen een marktconform tarief. Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd die niet nodig zijn, wat weer scheelt in de kosten. Zeker een aanrader.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Deskundig, goede communicatie, vlotte afhandeling

Zie hierboven

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en vriendelijke afhandeling.

Was hier voor het eerst voor een grote beurt van mijn auto. Er werd duidelijk gecommuniceerd en ik kon mijn auto binnen de afgesproken tijd weer ophalen. Prijsniveau is goed. Fijne garage waar ik zeer zeker terug kom.

Altijd punctueel

Kleine garage waar service hoog in het vaandel staat.Afspraken worden altijd nagekomen.Prijs werkplaatstarief blijft goed.

De Vest 52 A

5555XP Valkenswaard