Uitstekende en betrouwbare service, klantvriendelijk en altijd goed geholpen
Zeer goede service, de airco van mijn bedrijfswagen was defect. Snel en goed opgelost.
Erg vriendelijke en klantgerichte bediening. Tot nu toe alleen naar positieve ervaringen. Denkt mee om voor reparaties ook alternatieven te bedenken tov. vervangen voor nieuw. Daarnaast belangeloos zonder verplichting proberen de oorzaak van een probleem te vinden. Kortom een aanrader, ik woon ondertussen verder weg maar voorlopig blijft dit ‘mijn’ garage.
De Lange Assist op mijn Skoda Superb werkte niet meer. Zonder afspraak bij garage Wils langs gereden. Ondanks dat door vakantie er weinig personeel aanwezig was, werdt ik toch meteen geholpen! Na een update, die een uur in beslag nam, werkte alles weer en het was nog gratis ook!
Voor zover ik nu kan beoordelen best goed.
Had paar vragen over bepaalde handelingen en uitbreidingen etc. Alles wordt netjes uitgelegd en onderzocht. Zoals altijd top service en onderhoud aan de auto.
Altijd direct deskundige aan de lijn, en altijd klantgericht en aardig. Ingewikkeld probleem met mijn Ateca deskundig opgelost en zelf bij Seat Nederland contact gemaakt voor evt coulanceregeling. Ondanks dat we de auto niet bij hen hebben gekocht. Een aanrader voor iedereen!
Prima reparatieplek voor mijn auto!
Altijd gerichte hulp en het wordt direct geregeld.
Altijd klantvriendelijk. Servicegericht Betrouwbaar
Ik ben snel, vriendelijk en netjes behandeld.
Van te voren een check kunnen laten uitvoeren op zaterdag, waarna een offerte en een afspraak zijn gemaakt. Op dag van het onderhoud alles volgens afspraak uitgevoerd. Geen verrassingen. Snel afspraak kunnen maken.
Goede service snel en vriendelijk
Deskundige medewerkers , maar ook de eigenaar doet een reparatie indien nodig.
Alles wordt netjes uitgelegd.
Uitstekende service. Gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen.
Vriendelijk en kundig uitvoeren can de werkzaamheden binnen de vooraf gestelde tijds. Goede uitleg wat er aan onderhoud is uitgevoerd.
Als klant voor de eerste keer goede indruk
Je komt met een vraag /probleem en deze wordt beantwoord en opgelost. En dit al vele jaren. Het fijne is dat er altijd een leenauto klaar staat. Top.
Altijd correct Goede service Afspraak is afspraak Dik tevreden
Het onderhoud is op zich goed verlopen, met goede service en adviezen. Echter de parkeersensoren raken nu in een soort overdrive en doen het niet goed meer. Was ook al na een vorige beurt. Kunnen we weer terug om dit te laten herstellen
Uitstekende service en duidelijke communicatie over het uit te voeren onderhoud.
Laagdrempelig garagebedrijf met ervaren mensen die met je meedenken en adviseren. Of het nu onderhoud, APK of aanschaf van een occasion is. Heldere onderhouds- of reparatieofferte vooraf is geen probleem. Van een offerte wordt ook niet afgeweken zonder overleg vooraf. Aandacht voor duidelijke afspraken zonder verrassingen. Al vanaf eind 2005 tevreden klant sinds onze aanschaf van een nieuwe auto. Eerlijk, service-gericht en zonder poes-pas!
Zoals altijd worden afspraken perfect nagekomen.
De Vest 52 A
5555XP Valkenswaard