Ik kom al jaren bij deze garage. Supergoede service. Er wordt altijd met je meegedacht en hoe druk ze ook zijn, ze helpen je altijd. Ik ben ook heel tevreden over het werk dat ze afleveren.
Uitstekende service
Ik maak al jaren gebruik van Garage Tip en dat is met volledige tevredenheid!
Tip is al ruim tien jaar mijn garage en ik ben er tevreden over.
Excellente en snelle service. Namen zelfs tijd om wat tips te geven voor mijn andere auto...
Op een prettige manier geholpen. Na een lange tijd weer terug bij deze garage na eerdere positieve ervaringen. Een mooie occasion voor een redelijke prijs gekocht
Zeer vriendelijk en adequaat geholpen
Als je een APK hebt dan zeggen ze eerlijk hoe het er voor staat
Ben al jaren klant voor aankoop, onderhoud en onderhoudsplan voor onze auto's. Kan Vakgarage TIP aan iedereen aanbevelen.
Vriendelijk
Vriendelijke
Top, uitstekende service en uitleg over de servicebeurt Zijn al jaren bij deze Vakgarage .
Goede communicatie m.b.t. extra werk.
Keurig geïnformeerd over de schade en goede aanbevelingen gedaan. Prijs zeer redelijk.
Na de vakantiecheck en het monteren van nieuwe banden was er een probleempje dat goed werd opgelost en bovendien kreeg ik een gratis wasbeurt voor het ongemak! Kreeg een elektrische fiets mee om weer thuis te komen, heel fijn. Het was mijn eerste kennismaking met deze garage na mijn verhuizing. Heel blij met deze garage.
goede service en betrouwbaar
Kom hier nu 3 jaar (Tip Elst). Altijd vriendelijk geholpen en denken mee. Geven terugkoppeling over (grote en dure) reparaties en bieden alternatieven.
Klantvriendelijk, goede afspraken en service
Ze zijn eerlijk over reparaties, prijzen en adviezen. Ze gaan pas aan de slag als je akkoord gegeven hebt.
Vriendelijk personeel, vakkundig en een goede uitleg over het onderhoud wat gepleegd moet worden. Stellen je op je gemak.
Zeer tevreden. Altijd vriendelijk en goed geholpen.
Prima geholpen
Prima geholpen. Ook antwoord gekregen op vragen die ik had over mijn auto die ik pas twee heb.
Goede afspraken, kwaliteit aanbod auto's. Persoonlijke afstemming en aandacht.