Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen op een hoog serviceniveau. Klanten waarderen duidelijke communicatie en vakkundig werk. De feedback beschrijft een vriendelijk en professioneel team. De algehele ervaring is positief.
Reserveband en wieldop lag gewoon in de kofferbak
31 July 2026
Chris Scholtens
Elst
De rubberen bandjes van de ruitenwissers zijn vervangen; deze kosten waren niet met mij afgesproken. Mijn oude werkten prima en ik merkte geen verschil met de nieuwe. Ik hoorde af en toe een schurend geluid van de achterremblokken. Ik vroeg of het tijd was om ze te vervangen. Alle remmen werden echter gereinigd, iets waarover ik niet was geïnformeerd en waar ik ook niet mee had ingestemd. En dat terwijl de monteur zei dat de remblokken nog een acceptabele levensduur hadden en alles naar behoren werkte. Het geluid bleef aanhouden tijdens het remmen. Ik begrijp niet waarom u zelfstandig beslissingen neemt waar ik vervolgens voor moet opdraaien.
Beveelt niet aan
20 July 2026
meneer
Elst
Ondanks dat het wat tegen zat, werd toch alles opgelost. Dankjewel voor de goede service!!!
20 July 2026
Henny Sponselee
Elst Gld
Fijn dat mijn auto snel gerepareerd kon worden. Vakgarage Tip denkt mee, is flexibel en altijd vriendelijk :-)
19 July 2026
Cathy
Arnhem
Ik kom hier al jaren met meerdere auto’s , VAKGARAGE Tip staat altijd voor mij klaar.
17 July 2026
Marko
Driel
Na afkeur van mij oud Renault samen op zoek naar een nieuwe. Prima en eerlijk advies.
17 July 2026
Ronnie Peters
Rheden
prima garage, zeer klantvriendelijk, deskundigheid kan ik niet beoordelen.
13 July 2026
mevrouwLiebregt
Elst
Vakgarage Tip doet zijn naam eer aan. Het zijn eerlijke vakmensen die helder adviseren en niet onnodig met kosten opzadelen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik ga de volgende keer weer met vertrouwen naar deze garage.
10 July 2026
Mohammed
Nijmegen
Auto blijft probleemloos rijden.
6 July 2026
Albert
Renkum
Of het nu voor reparatie if onderhoud is je worst hier vakkundig maar voor fijn en menselijk geholpen Bedankt weer jongens
1 July 2026
Lettie
ELST GLD
Vooraf wordt er gebeld om de uit te voeren werkzaamheden door te nemen en de bijbehorende kosten te bespreken. Hierdoor zijn er geen verrassingen. Werkzaamheden worden altijd keurig uitgevoerd. Zeer tevreden met deze garage
28 June 2026
Sven
Arnhem
altijd vriendelijk, behulpzaam. en zeer vakbekwaam!
20 June 2026
Esther Bulten
Arnhem
wordt keurig netjes gebeld wat er aan moet gebeuren plus prijsindicatie
19 June 2026
meneer/mevrouw H.T.
Over-Betuwe
Snel diagnose gesteld. Officiële afspraak was de 19e maar auto er vast neer gezet op de 4e en de 5e al diagnose gesteld zodat ik zelf verder kon sleutelen
14 June 2026
meneer Ro
Huissen
Goede afspraken en communicatie. Werkzaamheden volgens planning
11 June 2026
Carel
Elst
Goede communicatie en advies. Vriendelijke medewerkers.
28 May 2026
Ans
Elst
Fijne garage met personeel wat je advies geeft en uitlegt waarom er een reparatie nodig is. En van tevoren aangeeft wat de kosten ongeveer zijn. Prettig en betrouwbaar.
25 May 2026
Haan
19 May 2026
Jos karouw
Elst
Zeer klantvriendelijk en deskundig en afspraken worden nagekomen.
9 May 2026
meneer Verduijn
Elst
De auto waar ik voor kwam en ook gekocht heb voldeed niet aan de verwachting die ik er aan had.Heb gebeld en gezegt wat ik er niet goed aan vond en kon mijn geld terug krijgen,vond het wel jammer dat er niet naar een andere oplossing gekeken werd wand had liever dat de auto gerepareerd zou worden daar had ik ook nog wel geld bij willen doen maar goed heb in ieder geval geen auto voor de deur staan die niet goed is dus auto garage tip is zeker wel eeh betrouwbare garage
7 May 2026
Dennis hof
Wijhe
Een volkswagen up! van een klant, die met stukken stond hebben we hierheen gebracht. Eerst hebben ze een diagnose gesteld en de auto kon daarna snel gerepareerd worden. Dit is een bedrijf met verstand van onderhoud.
3 May 2026
Dhr. Liebregts
Herpen
Altijd correct en accuraat geholpen.
24 April 2026
Fred
Elst
Vakkundig en snel. No nonsense. Voor iedere vraag een antwoord en een oplossing. Dank!!
24 April 2026
Marjan Slotboom
Nijmegen
Klantgericht & doelgericht. Breng er graag mijn auto.
21 April 2026
Kristel
Elst
Zowel bij controlebeurten en reparaties als bij de aanschaf van een andere auto krijg je van deze vakgarage een duidelijk en betrouwbaar oordeel.
17 April 2026
L.
ELST GLD
Vakgarage Tip is inmiddels alweer 19 jaar gevestigd in Elst aan de Rijksweg Zuid 52a en wij zijn aangesloten bij Vakgarage !
Vakgarage Tip heeft zich in de loop der jaren professioneel ontwikkeld, met vertrouwen en kwaliteit als belangrijkste kernwaarden. Bij ons bent u geen kentekennummer, maar een klant waar wij graag de tijd voor nemen.
Onze medewerkers en monteurs worden regelmatig (bij)geschoold en hebben zeer uitgebreide vakkennis.
Kortom voor onderhoud , reparatie, occasions en nog veel meer bent u bij Vakgarage Tip aan het juiste adres!
voor meer informatie kijk op www.vakgaragetip.nl
Rijksweg Zuid 52 a
6662KE Elst