Heel duur

Vriendelijk, maar ik zou mijn auto nooit meer daar brengen. €95.00 voor een Apk is mij veel te veel. Moet ik nog zelf mijn remmen gaan vervangen en de auto uitlijnen omdat het bij hun met een beurt ongeveer €800.00 kost. Ik ga de auto verkopen en ga voortaan lopen. Vorig jaar beurt en Apk gedaan en het heeft mijn niet eens 300.00 gekost.

• Klantvriendelijkheid

Kwaliteit en vakmanschap staan hier echt voorop, daarom geef ik een dikke 10!

Uitstekend geholpen – alles netjes volgens afspraak, met duidelijke terugkoppeling en professioneel advies.

top goede servic

ben al jaren vaste klant ze zijn goede vak mensen echt een vakgarage

Toppers !!!

Zeer ervaren en vakbekwame monteurs met een snelle afhandeling kwa reparatie en kunnen trouwens ook goed slap ***len , kort om toppers!!!!!

correct behandeld

Ik ging voor APK en onderhoudsbeurt. Helaas werd de auto in eerste instantie afgekeurd, maar hij is redelijk snel gerepareerd. Ik ben ook goed geïnformeerd.

• Klantvriendelijkheid

Wordt netjes gebeld voor wat er aan de auto is en wat er gemaakt moet worden. Duidelijk wat de kosten zijn. Goed advies en wat wijsheid is. Krijgt een berichtje als hij klaar staat. Gewoon netjes en top.

• Klantvriendelijkheid

Ondanks drukte hebben ze mij toch vlug geholpen.

Super goede service

Ben zeker goed geholpen vriendelijk personeel

• Klantvriendelijkheid

zeer goede ervaring kom er al jaren

zeer goed kom er al jaren

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden, vriendelijk, vakkundig, duidelijke afspraken, altijd naar een oplossing zoekend. Kortom ik Tip deze Vakgarage :))

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen, duidelijke uitleg na aankoop.

Eerste ervaring was gehaast en iets onvriendelijk, maar verder zijn het aardige mensen en hebben mij goed geholpen. Duidelijke uitleg van mijn nieuwe aankoop.

Everything good

Everything ok. Car in very good condition, good contact, good price

• Poleciłbyś nas? Tak

Altijd vriendelijk

Altijd de juiste informatie en toe lichting

Top garage !

Deze jongens denken met je mee, zeggen eerlijk waar het op staat. En hebben mij een kleine gunst gedaan waar ze mij ontzettend mee hebben geholpen ! Voor mij een dikke 10+ voor deze garage. Brian hicks

• Klantvriendelijkheid

Eerlijk advies bij controle en goed geholpen met andere auto.

Mijn oude auto is grondig nagekeken en er werd ook naar andere punten gekeken dan alleen de oorspronkelijke klacht. Ik kreeg een transparant en eerlijk advies, zonder druk om reparaties uit te voeren. Op basis daarvan besloten om niet te investeren in de oude auto maar een andere auto te kopen, waarbij ik opnieuw goed en passend advies heb gekregen. Erg prettige en betrouwbare ervaring.

Geen klachten

Wordt goed en op tijd geïnformeerd van wat te repareren en de bijbehorende kosten. Reparaties worden netjes en goed uitgevoerd in tegenstelling tot sommige andere erkende garages. Benadering is professioneel en correct. Aanradertje

Vak kundig gemaakt

Betrouwbaren garage eerlijk naar de klant toe met uitleg wat er stukwas en hoe het gemaakt is tip top Mvg dirk

Top garage

Fijn bedrijf. Vakkundig en super snel geholpen. Mocht ik ooit weer stil komen staan met mijn autootje dan ga ik zeker weten weer naar deze garage.

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer tevreden over de onderhoud aan mijn bus, echt een aanrader!

Naar vele jaren mijn auto’s in onderhoud te hebben gedaan bij een andere garage uiteindelijk terechtgekomen bij vakgarage tip. Zeer tevreden en echt een aanrader!

geweldig!

Ik kwam voor de eerste keer bij Vakgarage Tip. Er bleek van alles mis te zijn met mijn "nieuwe" 2e hands auto. Tip heeft me goed geïnformeerd en geadviseerd. Zodoende toch besloten te laten repareren. Geen spijt hiervan. Door de persoonlijke manier van informeren, duidelijke kostenopgave en info over eventuele te verwachte reparaties heb ik vertrouwen in deze Vakgarage. Ik zou m iedereen aanbevelen!

Altijd goed

Zeer kundig en altijd behulpzaam!!

Netjes geholpen.

• Faciliteiten wachtruimte

Good service and great team.

Quick and easy service and schedule. And staff very friendly

Eerlijk snel en vakkundig

Goed en vriendelijk

De reparatie voor zover ik kan beoordelen juist uitgevoerd. Heb gelijk een afspraak voor mijn eigen auto gemaakt.

Rijksweg Zuid 52

6662KE Elst