Filters

7

Zonder goede begeleiding - geen succes!!!

Je wordt niet in een hoek geschoven of gelabeld, zoals het soms voor jezelf kan voelen in een re-integratietraject, maar gewaardeerd en door Symbus getipt op jou sterkten en behoeften. Hierdoor bouw je weer energie en zelfvertrouwen op. Na sommige tegenslagen in het re-integratie heb je dit absoluut nodig. Ik ben volledig tevreden en ik beveel dit iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
 • Om welke dienstverlening(en) gaat jouw review? UWV re-integratie
 • Voor welke organisatie ben je werkzaam? Stanstechniek Gaanderen BV
9

Tevreden

Ik wist niet wat het Re-Integratie Traject/ 2e spoor begeleiding voor me ging inhouden, wat ik kon verwachten. Wist wel dat het iets was wat ik echt niet wilde omdat het me lichamelijk niet goed ging en ik me moest neerleggen bij het feit dat mijn werk niet meer goed voor me was en ik moest stoppen. Dat vond ik moeilijk te accepteren maar mijn Trajectbegeleidster heeft me in deze moeizame tijd veel geboden aan steun, nieuwe inzichten en ideeën. Dat heeft me weer, letterlijk, een nieuwe kans gebracht. Ben erg blij dat ik nu binnenkort met een nieuwe baan mag starten. Op een heel ander werkvlak. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Het Traject heb ik absoluut als waardevol, leerzaam en veilig ervaren. Tevreden ga ik na het afrondingsgesprek naar huis. Bedankt, Goverien.

 • Aanbevelen? Ja
 • Om welke dienstverlening(en) gaat jouw review? 2e spoor begeleiding
 • Voor welke organisatie ben je werkzaam? Azora
8

Geen stilzitters!

Fijn en prettig kennismakingsgesprek gehad op het kantoor van Oostmatch/Symbus. Dan gaat het team aan de slag om voor jou de perfecte werkgeversmatch te vinden. Wekelijks een up-date van de stand van zaken. Daar waar nodig worden wensen bijgesteld en blijft de communicatie hoog in het vaandel staan. Je word niet vergeten! Een vertrouwd adres voor toekomstige werknemers maar ook zeker voor werkgevers.

 • Aanbevelen? Ja
 • Om welke dienstverlening(en) gaat jouw review? Werving & Selectie (Oostmatch)
 • Voor welke organisatie ben je werkzaam? N.v.t.
10

Re-integratie met persoonlijke aandacht, duidelijke opdrachten en een luisterend oor.

Tijdens het re-integratie traject bij Symbus werd ik begeleid door Goverien Teerds. Ik heb de gesprekken als persoonlijk ervaren, Goverien luistert goed en aandachtig. Door middel van de opdrachten heb ik een beeld gekregen van mijn capaciteiten en welke functies er bij mij zouden passen. Hierdoor weet ik hoe ik van waarde kan zijn voor een werkgever. De aanwezigheid van Goverien bij gesprekken met het UWV heb ik als erg prettig ervaren. Het totale traject heb ik als positief en leerzaam ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
 • Om welke dienstverlening(en) gaat jouw review? 2e spoor begeleiding
 • Voor welke organisatie ben je werkzaam? Pentair, Winterswijk
10

Zeer tevreden over de samenwerking.

Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar mijn kracht ligt en waar ik het beste tot mijn recht kom.

 • Aanbevelen? Ja
 • Om welke dienstverlening(en) gaat jouw review? Werving & Selectie (Oostmatch)
 • Voor welke organisatie ben je werkzaam? Rohr-Idreco
10

Een prettige en moeiteloze wervingservaring die leidt naar de juiste functie

De recruiter begon op een prettige manier contact met me op te nemen en heeft tests gebruikt om de juiste positie voor me te vinden, iets wat erg belangrijk is. Nu ik deze positie heb gevonden, zie ik dat het de juiste keuze voor mij is, en dat is te danken aan mijn recruiter die hard heeft gewerkt om dit te laten gebeuren. Ik zou het bureau ten zeerste aanbevelen aan mensen die niet alleen op zoek zijn naar een leuke baan, maar ook naar een baan die goed bij hen past.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettige gesprekken en duidelijke tools

De gesprekken waren erg prettig. Karin heeft mij tools gegeven die ik direct kon inzetten op mijn werk. Ook heeft ze mij een spiegel voor gehouden. Hierdoor kreeg ik een beter inzicht in wat ik kon veranderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een open en positief traject

Ik ben erg tevreden over de begeleiding en de hulp die ik heb gekregen in mijn werkfit traject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voelde me gehoord!

Tijdens mijn traject ben ik begeleid door Goverien Teerds. Zij is iemand die luistert en ook hoort wat je zegt! Ze denkt in mogelijkheden als je vastloopt en beschermt tegen overmoed. Ik heb de begeleiding tijdens mijn re-integratietraject als zeer waardevol ervaren. Mijn werkfit-traject heeft mij zelfs een vast contract opgeleverd. Hoe mooi is dat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima professionele bemiddeling met het gewenste resultaat.

Jacqueline heeft mij op zeer professionele wijze bemiddeld. De communicatie was zakelijk maar erg vriendelijk en met de juiste dosis humor. Erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

De aanhouder wint !!!

Een moeilijke te vervullen vacature is deze week ingevuld. Na een lange zoektocht is Symbus er in geslaagd om een kandidaat voor deze functie te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzame en interessante training

Ik heb de training burn-out preventie voor leidinggevenden gevolgd. De aanpak is pragmatisch, gericht op de praktijk. Een absolute aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzame en leuke cursus gehad

Het was een mooie cursus (Excelleren als Leidinggevende) waar veel aspecten aan bod zijn gekomen. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzame inhoud, kundige trainer, prettige locatie

Ik heb de training als een echte toevoeging ervaren. Er was een goede balans tussen de inhoud en de opdrachten. Daarbij was Tom een hele prettige en kundige trainer en hadden we een enthousiast klein groepje wat zeer prettig werkte. Ik zou deze training zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

Communicatie verliep heel soepel. Deskundig en zeer goede ervaring met deze organisatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, betrokken en persoonlijk

Ik was erg blij met de begeleiding van Karin tijdens het hele traject. Zij is geduldig en heeft een luisterend oor. Door allerlei tests heeft zij mij inzicht gegeven in wat ik kan en (hoe gek het misschien ook klinkt) wie ik ben. Tevens heeft zij mij laten zien hoe het solliciteren tegenwoordig gaat. Heel nuttig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke en leerzame training

Het was een training in 4 dagdelen wat meerdere onderwerpen aansneed. Hierdoor zat er voor ieder van ons wat nuttigs bij. Iedereen kon er zijn / haar voordelen uit halen. Onder leiding van een erg prettige trainer en op een ongedwongen wijze met plezier de training gevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het inzichtelijk helder maken waar je privé en zakelijk nu daadwerkelijk staat

Dankzij Karin heb ik zowel privé, maar als zakelijk mijzelf kunnen ontdekken aan de hand van diverse rollenspellen, vragenlijsten en enquêtes. Wat ik heel erg plezierig vond aan de begeleiding van Karin, was dat zij vaak de vraag achter de vraag stelde en probeerde de echte waarheid boven water te halen. Zowel privé als zakelijk heeft het traject mij enorm veel bijgebracht!

 • Aanbevelen? Ja
9

Nuttige training

Ik heb een heel erg nuttige en goed verzorgde trainingssessie gehad Managen van je aandacht en doelen, waarbij o.a. het effectief omgaan met binnenkomend werk behandeld werd. Ik heb er elke dag nog profijt van!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en zinvol

Ik vond mijn ervaring met Symbus zowel prettig als zinvol omdat het al jaren geleden was dat ik een CV en een sollicitatiebrief had geschreven ben ik hier erg mee geholpen. Tevens hebben we een aantal testen gedaan waaruit mijn functies naar voren zijn gekomen. Verder ben ik altijd op een prettige manier geholpen en kon ik altijd bij Karin terecht wanneer ik vragen had

 • Aanbevelen? Ja
10

Open, eerlijk en betrokken!

Ik heb het traject met Goverien als positief ervaren. Het was eerlijk, open en heeft duidelijk richting gegeven aan de vraag ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik!’

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn kontakt, betrokken en geïnteresseerd

Geef Symbus de volle score... daar waar nodig goede terugkoppelingen en heldere communicatie. Wicky fijne persoon om mee te praten. Ga zo door en veel succes gewenst

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke betrokkenheid bij traject

Een bijzonder prettige samenwerking. Betrokken, professioneel, integer. Het gevolgde traject heeft me op persoonlijk en werk technisch vlak inzichten gegeven, die me verder helpen. Persoonlijke groei en inzicht in verschillende situaties geven me vertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, prettig en persoonlijk

De begeleiding van Symbus heb ik als bijzonder waardevol ervaren. De gesprekken met Goverien (en in het begin met Bianca) verliepen professioneel, prettig en persoonlijk. Ze hadden begrip voor mijn situatie, keken naar mij als persoon en namen de tijd voor me. De slogan ‘Bevlogen en gelukkige werknemers is waar wij het voor doen!’ maakt Symbus volledig waar!

 • Aanbevelen? Ja
8

Laagdrempelig, netjes en succesvol!

Mijn ervaring met Symbus is dat ze mij laagdrempelig, netjes en uiteindelijk succesvol hebben geholpen. Ik had eerst geen idee van wat ik ervan moest verwachten, maar dit werd al gauw duidelijk door de goede uitleg. Vanaf de kennismaking tot en met de beëindiging verliep het contact fijn. Er waren korte lijntjes wat juist handig is in sommige periodes. In mijn traject kwam er een wisseling van de persoon die mij begeleid. Dit is allemaal netjes verlopen en dit heb ik niet als vervelend ervaren. Mijn indruk van Symbus is Goed! In mijn ogen willen ze dat je succesmomentjes beleefd en hierdoor zelfverzekerder wordt. In mijn geval is dit zeker gebeurd. Ik zou het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.