Super service

Snel geholpen. professioneel bedrijf.

Ecologische voetafdruk verkleind

In2Solar heeft me geholpen om mijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Het team was zeer efficiënt en installeerde de zonnepanelen snel. Ik ben tevreden met het resultaat en zou In2Solar aanraden aan iedereen die op zoek is naar duurzame energie

Goede service. goede omgang van zaken

Meer hoef ik niet te zeggen . Aanrader!

In2solar zou ik aanbevelen

Ze gingen professioneel te werk en het was vlot voor elkaar. Top bedrijf!

Zeer goeie service

Blij mee!

Op enkele punten na perfect

Voor de installatie van de zonnepanelen liep vrijwel alles op rolletjes! Afgezien van af en toe een miscommunicatie, welke vlot opgelost werden.

Verwachtingen overtroffen!

Mijn verwachtingen overtroffen! Het team was deskundig en efficiënt en installeerde de zonnepanelen met de grootste zorg.

Ik kijk elke dag wel even naar de meter

Een prettig gezicht als je de zon zo kan inzetten, Met de installatie is niets mis! Zouden zo weer voor in2solar kiezen als we het opnieuw zouden moeten doen.

Zeer blij met in2solar

In2Solar heeft me geholpen om mijn huis te verduurzamen met hun zonnepanelen. Het was een zeer efficiënt proces en het team was zeer professioneel en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou In2Solar zeker aanbevelen

Probleemloze installatie

In2Solar liet de installatie van onze zonnepanelen soepel en volledig zonder problemen verlopen

Professioneel en deskundig

In2Solar heeft ons geholpen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dankzij hun zonnepanelen zijn we nu in staat om onze eigen duurzame energie op te wekken. Het team was zeer professioneel en deskundig. We raden In2Solar ten zeerste aan.

Nooit meer in het donker

Met de zonnepanelen van in2solar hoef ik niet meer in het donker te zitten. Snelle service !

Aanrader

Wat een geweldige service! Het team van In2Solar heeft me geholpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste zonnepanelen tot de installatie ervan. Ze waren zeer behulpzaam en beantwoordden al mijn vragen. Kortom een aanrader.

Zonnetje in en op huis

In2solar heeft er voor gezorgt dat met hun zonnepanelen mijn energierekening het zonnetje in huis is.

Soepele installatie

De installatie van onze zonnepanelen door In2Solar verliep soepel en was volledig stressvrij.

Makkelijke overstap

De mannen van In2Solar hebben ons geholpen om de overstap naar zonne-energie soepel en gemakkelijk te maken, en we zijn erg blij met onze keuze.

Fijne resultaten

In2Solar heeft ons geholpen om ons huis te transformeren in een energiezuinige woning, en we zijn zeer tevreden met de resultaten.

Keurig gehandeld naar wens

De jongens van in2solar luisteren naar wat je zegt en maken op basis daarvan een passende oplossing. Dik tevreden met het handelen en plaatsen van de zonnepanelen.

Stralende investering

Met deze stralende investering zit ik de komende jaren goed. prima en vakkundig werk geleverd .

Trage start, snelle afwerking

In het begin was het stroef qua communicatie, maar dit hebben ze super opgepakt en opgelost! Heel blij met de service

Zonnigere energierekening

Ik ben zonnig gestemd sinds ik de zonnepanelen van in2solar heb :) Mijn energierekening wordt ook steeds zonniger.

één woord: geweldig!

Voor iedereen die een kwaliteit bedrijf zoekt die hun afspraken nakomen, daarvoor moet je bij in2solar zijn. Netjes afgehandeld van begin tot het einde.

Top bedrijf!!

Heel blij met mijn nieuwe zonnepanelen! Ze hebben een goede service geleverd

Mijn dak is beter door in2solar

Elk stukje dak ligt nu bedekt met zonnepanelen. Bedankt jongens!

Prima ervaring met in2solar

We zouden In2Solar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende klantenservice.

Zernikeweg 1

3241MG Middelharnis

Over In2Solar

Vanuit In2Solar werken wij met een passie voor en bieden je financieel rendement met zonne-energie. Z€kerheid met zonne-energie is dan ook onze belofte. Uw gespecialiseerde partner in ZuidWest Nederland voor zonnepanelen en laadpalen.