Enorm servicegericht en concurrerend geprijsd

Voor een uitbreiding van ons zonnepanelensysteem werden we gewezen op In2Solar als potentieel interessante partij. Na een offertetraject waarin zeer snel geschakeld werd (op afstand), 1 persoonlijk validatie- en contactmoment om de puntjes op de i te zetten (waarbij de medewerker binnen een kwartier vanaf het maken van de afspraak langs kon komen), werd ons nieuwe systeem door een gaatje in de kalender binnen een week geïnstalleerd. Dit laatste bijna volledig naar verwachting en erg netjes, door medewerkers die met respect voor ons huis en gezin hun werkzaamheden uitvoerden. Dit alles zonder te morren toen de installatiewerkzaamheden tegen vielen. Na controle door In2Solar werd ons enige commentaarpuntje binnen een dag verholpen. De totale lengte van het traject van eerste contact tot een systeem dat naar volle tevredenheid op ons dak ligt is een indrukwekkende 15 dagen! Dat verdient een dikke pluim en kunnen veel collegabedrijven een voorbeeld aan nemen... Concluderend: In2Solar is warm aan te bevelen, A++ service, goede prijs, kwalitatief goede spullen en enorm snel schakelen.

Geweldige service en klantgerichtheid

Van (A) anvraag tot (Z) onenergie,is het bij in2solar goed geregeld, een echte aanrader,wij zijn super blij met onze panelen ,die nu al goed werk leveren.

Vlot, snel deskundig, klantgericht, aimabel

Fijne contacten Prijsvriendelijk super gemotiveerde aardige en deskundige medewerkers goede nazorg

Super geregeld en top service.

Vanaf het eerste moment vriendelijke en kundige mensen ontmoet die de zonnepanelen keurig hebben geplaatst. Produceren maar!

Snel geïnstalleerd en werkt prima

Goed contact met Frans v Soest. Waardoor de installatie al binnen enkele weken geplaatst kom worden. De panelen liggen netjes op het dak. Fijn dat Frans nadien nog langs kwam voor wat uitleg.

Correcte uitleg

5 weken terug de opdracht gegeven , en vandaag is alles zoals besproken geplaats, keurige ploeg en adviseur met verstand van zaken, ga deze zeker doorgeven aan vrienden en familie.

Zeer tevreden over In2solar!

Heldere uitleg voorafgaande aan installatie. Installatie professioneel uitgevoerd, er gingen wat dingen mis met boringen naar kruipruimte maar vervolgens is dit netjes en vlot opgelost. Zou deze partij zeker aanraden.

Alles conform heldere afspraak en op tijd

Goede onderbouwing en presentatie. Planning en communicatie zeer goed. Zeker een aanrader.

Zeer tevreden over In2Solar!

In2Solar heeft mijn woning verzorgd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Erg blij met hoe alles in zijn werk is gegaan!

Echt zeer proffecioneel

De adviseur heeft 1.5 uur bij ons de diverse mogelijkheden uitgelegd. Na 4 weken zijn de panelen geplaatst, keurige dakwerkers dakgoot direct ook schoon gemaakt. zeer tevreden. Fullblack 390Wp 10 stuks met 25 jr Fabrieksgarantie en Enphase micro omvormers zou hen zeker aanraden.

Professioneel, flexibel en meedenkend.

Prijskwaliteit verhouding prima, gedegen advies en plan van aanpak vooraf. Installateurs vriendelijk en correct. Verder afspraken goed nagekomen, zeker een aanrader.

Zernikeweg 1

3241MG Middelharnis

Over In2Solar

Vanuit In2Solar werken wij met een passie voor en bieden je financieel rendement met zonne-energie. Z€kerheid met zonne-energie is dan ook onze belofte. Uw gespecialiseerde partner in ZuidWest Nederland voor zonnepanelen en laadpalen.