Goed verzorgd product met solide motor.
De levering liet erg lang op zich wachten. Productie loopt erg achter. Benodigde materialen moeilijk leverbaar.
27 April 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen waardering voor de installatiekwaliteit en de gebruikte materialen. Communicatie en service worden vaak genoemd als duidelijk en snel. Enkele klanten noemen problemen met de app of met het eerste opzet-proces. Over het algemeen waarderen klanten de betrouwbaarheid en professionaliteit van de service.
27 April 2022
Ronald
Bodegraven
De screen ziet er super strak uit, een hele verbetering met het oude zonnescherm. Monteurs waren zeer kundig en netjes
9 April 2022
Christine
Vianen
Deskundig opgehangen en afgesteld.
10 March 2022
Mariette
Den Helder
Super mooi zonnescherm en netjes opgehangen Erg blij mee
28 February 2022
A de kleuver
Stroe
Perfect van de vraag tot en met de levering en montage
22 November 2021
Erik
Biddinghuizen
De vakmensen van Zonstijl, hebben ons super goed geadviseerd en fantastisch werk afgeleverd. Super nette mannen echt een aanrader.
11 November 2021
Jeroen de Groot
Uitgeest
Bij de fa. lepers zonwering te Veenendaal 2rolluiken besteld De maatvoering wordt eerst door het bedrijf zelf opgemeten voordat er een definitieve bestelling wordt gedaan. De levering was sneller dan verwacht en de plaatsing werd in zeer korte tijd professioneel uitgevoerd. Ben dus uitermate tevreden met de rolluiken en ook de fabrieksgarantie van 5 jaar Dus een complement voor de fa Leppers
2 November 2021
Jan
Veenendaal
Mooie producten, keurig geplaatst, Het duurde lang voordat ze geleverd werden, maar het was t wachten meer dan waard
5 October 2021
Monique
Barchem
Van de Brink zonwering heeft onze pergola zonwering goed geïnstalleerd. Wachttijd was redelijk. Zijn tot nu toe zeer tevreden over het product
10 September 2021
Jan van Beek
Barneveld
Screens houden veel zonwarmte tegen en zien er kwalitatief erg goed uit.
17 August 2021
Andre van de Velde
VELDHOVEN
Levering en plaatsing overeenkomstig afspraak. Zeer tevreden. Prettige mensen!
20 July 2021
W.C. Bregman
Rijssen
Rolluiken & Zonweringen Bruinisse, Hebben een rolluik en een screen geplaatst. Zij voldoen geheel aan onze wensen en denken mee in elke situatie eerlijke antwoorden en een goede prijs voor het kwaliteit product.
13 July 2021
Jolanda
BRUINISSE
Jammer dat er twee schermen de geleidingsstijlen verkeerd geleverd waren, komt dealer voor terug.
1 July 2021
W.C. Brakenhoff
Egmond binnen
Ik heb de ritsscreens zelf geplaats,samen met mijn zoon. geen enkel probleem super ervaring. Groeten, J. van de Glind.
10 June 2021
Jan
Terschuur
Door ZonStijl (Uitgeest) geleverd en gemonteerd. Zeer tevreden!
7 June 2021
Dennis
Uitgeest
Prima rolluiken, netjes opgehangen, erg tevreden.
28 May 2021
Dirk van Nugteren
Sas van Gent
Mooie, nette screen. Is ook professioneel opgehangen.
6 May 2021
Joh. de Vries
Wolvega
Geweldig werk geleverd hoor, fijne jongens hoor. We zijn er heel blij mee. Echt een aanrader.
5 May 2021
Rom
Uitgeest
Op afgesproken tijdstip aanwezig,vlotte en deskundige montage. Vriendelijke mensen in omgang. Groeten Rinus
9 April 2021
Rinus Krooshof
Neede
Vandaag zijn onze sunscreens gemonteerd door het bedrijf ZonStijl uit Uitgeest. Duidelijk uitleg en afspraken kunnen maken bij het opmeten en doornemen van onze wensen. Het ophangen is zeer vakkundig gebeurd. Wij hebben gekozen voor elektrische bediening maar hadden geen stopcontacten op de juiste plekken. Zeer vakkundig opgelost zonder schade aan onze nieuw gestucte muur. Zijn erg blij met de screens. Filteren mooi het licht. Zijn zeker een aanwinst. Kom maar op zon!
26 February 2021
Yvonne
Heiloo
Dit zijn onze 6e screens van Sun Circle en kan niet anders zeggen dat dit Top kwaliteit is, wij wonen in Zeeland waar altijd een hele harde wind staat als het stormt maar hier kunnen ze HEEL GOED tegen
26 February 2021
Ineke Kik
Bruinisse
De screens zijn door Zonstijl B.V. uit Uitgeest op vakkundige wijze gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
23 February 2021
Niek
LIMMEN
Na een telefoontje kwam men langs voor een prijs opgave en gelijk inmeten Levertijd 4 weken maar binnen 14 dagen geleverd en gemonteerd Super
8 February 2021
Ad
Dronten
Zonnescherm is in december jl. geplaatst. Hebben nog geen ervaring met het scherm. Maar in de zomer hebben we er plezier van.
3 January 2021
W. van Duyne
Heerhugowaard
Ben zeer tevreden over SunCircle rolluiken, maar ook Marcel van der Voort die uw rolluiken heeft geleverd en gemonteerd verdient 5 sterren.
18 December 2020
Rien Nuyens