Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de vriendelijke service. Er is veel aandacht voor duidelijke communicatie en flexibele service. Bij enkele orders waren er vertragingen of misverstanden, maar deze werden snel opgelost. De feedback laat een hoge tevredenheid zien en de intentie om terug te komen blijft bestaan.
Snel en prima service
30 June 2026
Michael
Zuidhorn
Na telefonisch overleg over de producten op de website een afsoraak gemaakt om de bank te bekijken. Prima bank voor een prima prijs. Ook 2 rijdbare krukken meebesteld Bezirging was ook goed geregeld. Erg tevreden
7 June 2026
Angela
Pijnacker
Zijn zeer vlot met leveren
25 May 2026
Impact fysiotherapie Emmeloord
Emmeloord
Producten zijn van zeer goede kwaliteit, snel geleverd en bij vragen altijd een aardige reactie.
14 May 2026
Elvire
Rijswijk
Wij zijn al een aantal jaren tevreden klant van Fysiotech. We hebben tweedehands behandeltafels laten aanpassen naar de door ons gewenste maat (breder dan normaal) en kleur. Omdat ze zelf Fysiotech is een bedrijf waar je echte goede service en persoonlijk contact krijgt. We hadden laatst wat fouten gemaakt bij een bestelling en die hebben ze zonder problemen opgelost. Ook garanties en reparaties worden door het bedrijf zelf uitgevoerd. Wij zijn hier vaste klant en we bevelen dit bedrijf bij iedereen aan.
18 February 2026
Celine
Rijswijk
Makkelijk door het proces heen
15 February 2026
Axel
Alkmaar
Website: Goed en overzichtelijk. Wel teveel keus in kleuren. Bijzonder dat 2 kleine bandjes in een best grote doos werd verzonden. Of de producten goed zijn, geen idee. Waren besteld voor mijn schoonmoeder.
25 January 2026
LadyVC
Rotterdam
Heel goed en vriendelijk personeel en snelle levering en service
16 December 2025
Cornelieke
MONSTER
Flexibel gereageerd op onze wensen. Afspraken op de dag nagekomen.
20 November 2025
Jan
Alkmaar
Snel en goed geleverd!
8 November 2025
Mariël
Apeldoorn
Heel mooi instrumententafeltje, is stevig en makkelijk te verstellen. Levering duurde wat langer dan aanvankelijk aangegeven was. Het bedrijf heeft hier heel netjes zelf over gemaild om dit te laten weten en deed navraag of we de bestelling dan nog door wilde laten gaan. Ter compensatie kwamen de bezorg kosten te vervallen. Netjes opgelost dus. Tevens ontbrak bij 1 tafeltje het onderstel. Na hierover gemaild te hebben is dit ook heel snel opgelost en hebben we vrij vlot een onderstel ontvangen.
15 October 2025
Esther
Nieuwpoort
Prima, vlotte levering.
9 September 2025
Bert
Sterksel
Prijs en kwaliteit prima.
26 August 2025
Sandra
Hazerswoude
Even wat onduidelijkheid/miscommunicatie over de levering, maar daarna nette levering, goede uitleg over apparaat.
25 August 2025
C.
Schoonrewoerd
Product voldoet aan de verwachtingen en was snel geleverd
22 August 2025
R.
compagner
Netjes en correct geholpen
30 July 2025
Evert Jannes
Friesland
Hele snelle reactie en goed en fijn mee gedacht. Heel goed geholpen.
30 July 2025
karen
Nieuw-vennep
Product voldeed niet aan mij verwachting. Kan wellicht beter omschreven worden bij bestelling. Verder niet al mijn geld terug gekregen na retour zending
Beveelt niet aan
18 June 2025
Dani
Almere
Beste Dani,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback.
Het spijt ons te horen dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om onze productomschrijvingen en afbeeldingen zo duidelijk mogelijk te maken, inclusief de afmetingen en eigenschappen van het artikel. Uw opmerking nemen wij dan ook ter harte en zullen bekijken of de omschrijving nog verder aangescherpt kan worden.
Wat betreft de terugbetaling: wij hebben het volledige aankoopbedrag van het product teruggestort en de retourzending kosteloos verwerkt. De initiële verzendkosten van de bestelling zijn, conform onze algemene voorwaarden, niet inbegrepen in de terugbetaling.
Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Met vriendelijke groet,
Fysio-Tech
Onze 'nieuwe' bank was makkelijk te bestellen, snel geleverd, onze oude bank kon zelfs mee terug. Snel en makkelijk contact. Zeer tevreden!
10 April 2025
Heidi
Roden
Vriendelijk te woord gestaan.
18 March 2025
Jans
Bussum
Goed contact en nette behandelbanken
3 March 2025
Roel
Veenendaal
uitstekende service
28 February 2025
Miranda
Vlaardingen
Goeie kwaliteit en goede service er wordt goed voldaan aan de behoeften en wensen!
27 February 2025
Sherinda
Spijkenisse
Was zeker de moeite waard
23 January 2025
Jaap
Veghel
Makkelijk in contact, snelle en top service en goede producten!
15 January 2025
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.