zeer net en correct personeel; werken super netjes en snel. Geen gemopper en geklaag! Denken echt met de klant mee, en verlenen uitstekende service. Ook in elkaar zetten van de meubels ging perfect. ze hebben ons zelfs nog geholpen met het aansluiten van een inbouw oven.... zou ze meteen weer inhuren bij een verhuizing!
Wij hebben onze verhuizing door Brocken laten verzorgen en al bij het eerste contact met Barry voelde het goed. Alles is mogelijk, van alleen de verhuizing tot ook bijvoorbeeld lampen ophangen e.d. Wij kozen ervoor om de verhuizing en idd lampen ophangen en meubels uit- en in elkaar zetten. Hiervoor werd een begroting afgegeven. Toen bleek dat we meer dozen hadden werden die telkens keurig op tijd (ondanks het weer!) afgeleverd. En op de dag van de verhuizing stonden de mannen om 8 uur bij ons binnen en vertrokken om 17.30 uur na de verhuizing, waarbij alles zo goed als klaar was (laatste stukje de volgende dag, ook weer op tijd). Keurige mannen, werken hard door (wilden slechts 1 keer even zitten voor de koffie :-)), en zijn voorzichtig met onze spulletjes (oa kunstvoorwerpen) Er is dan ook niets verkeerd gegaan. Toen later de factuur kwam was dit ook weer keurig netjes conform afspraak. Kortom: overweeg je een verhuizer in te schakelen: bel naar Barry (of Betty) en dan komt het zonder kopzorgen voor elkaar ! Wij zullen - waar het zo ter sprake komt - zéker jullie naam doorgeven. Heel erg bedankt voor alles ! Ed & Monique van Houtum
Uitstekende ervaring.
Alles is soepel en prettig verlopen. De schatting klopte, zowel voor wat betreft het volume als de tijd.
Brocken heeft mijn vader verhuisd van Limburg naar west brabant. Alle kof voor het verhuisteam. Draaien hun hand nergens voor om. Zeer behulpzaam en goede service en prijsafsprakrn. Ik zeg top!
Het is wel een stuk duurder uitgevallen dan de verwachting was.
Alles volgens afspraak op tijd doen meer dan gevraagd was dag er voor met spoed opgenomen in ziekenhuis niets was te veel voor de verhuizers. Alles op zijn plaats netjes en goed gewerkt. Volgend jaar als onze nieuwbouw woning klaar is weer een verhuizing door jullie.
Vriendelijk, komen afspraken na, sjouwen als een dolle en blijven glimlachen. Prijs-kwaliteit is top. Wij gaan in april verhuizen en denken er niet over om een andere verhuizer te vragen. Het wordt gewoon wéér Brocken.
Zeer deskundig verhuisteam. Zonder problemen en op de afgesproken tijd de verhuizing gedaan.
Via mijn oom en tante terechtgekomen bij Brocken Verhuizingen. Zij waren zeer tevreden over hun verhuizing naar een senioren woning. Aangezien zij kritisch zijn, kozen wij ook voor Brocken Verhuizingen en dit bleek achteraf ook een goede partij te zijn voor onze verhuizing. Zowel vantevoren als tijdens de verhuizing werd er goed met ons gecommuniceerd. Wij ervaarden de medewerkers als zeer prettig, klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel. In korte tijd was de verhuizing inclusief demontage en montage succesvol uitgevoerd. Voor ons de eerste keer dat wij een verhuisbedrijf inschakelde, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar!
het was voor een hectische verhuizing. We konden met alle vragen bij hun terecht. Overal was er een passende oplossing voor. Dat heeft ons heel goed gedaan.
Brocken Verhuizingen heeft de verhuizing van mijn bedrijf gedaan en mij hierin volledig ont zorgt. In nog geen dag tijd was alles verhuisd, in elkaar gezet en stond het op de juiste plek van onze nieuwe locatie. Precies zoals ik dat elke keer van hen gewend ben.
Prettige en heldere voorbereidende contacten. Geruststellend
Galjoenstraat 43 E
5017CL Tilburg