Dit was de vierde keer in korte tijd. Verhuizen is voor mij een ramp, maar met dit bedrijf wordt t bijna een feestje! Zulke lieve en behulpzame gasten, fijne service vanuit het kantoor, iedereen denkt en helpt mee op een manier die bij je past. Je voelt dat Brocken er alles aan doet om het je als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Dank weer, Daniëlle Verschuren
Vanwege een renovatie van een aantal vertrekken in ons huis moest alle inventaris van de woonkamer verhuisd worden naar de opslag van de firma Brocken. Best een complexe klus, omdat alle kasten in het huis speciaal voor ons ontworpen en op maat gemaakt. Marcel heeft alles perfect gedemonteerd en de kleine onderdelen per kast opgeborgen in plastic envelopjes. Na de terugverhuizing, die zonder problemen en zonder schade verliep, bouwde Marcel met zijn rechterhand Rick alles weer perfect op. Daarna nog de stoelen, tafels, en het tapijt op de goede plaats gezet en de woonkamer was weer als vanouds.
Een aanrader!
Heel fijn geholpen met de verhuizing, goede uitleg bij de offerte , met de verhuizing is er respectvol met de spullen omgegaan.
Voor de tweede keer hebben we gebruik gemaakt van dit verhuisbedrijf en tot volle tevredenheid. Prijs-/kwaliteitverhouding is zeer goed. Vriendelijke mensen voor en achter de schermen. Top!
De mannen hebben heel goed hun best gedaan. Alle 4! Daar mogen jullie best trots op zijn. Wij zullen goede reclame maken voor jullie…
Werken goed door
Goede afspraken en duidelijke werkwijze. Alles was bespreekbaar. Zeer relaxte verhuis!
Brocken zorgde voor het grote geheel. Compliment.
Ik ben ontzettend tevreden met de service van dit verhuisbedrijf. Een zeer respectvolle en vriendelijke manier van handelen heeft centraal gestaan tijdens de verhuizing.
Mega chill van begin tot eind!
De geplande verhuizing, via een buitenlift kon helaas niet doorgaan wegens ruimtegebrek. De heren van Brocken verhuizingen hebben wérkelijk keihard gewerkt om alles, maar dan ook alles via 2 hoge trappen naar beneden te sjouwen en op het nieuwe adres via het balkon weer naar binnen te brengen. Meubels gemonteerd,goed advies gegeven over echt van alles. Netjes, keurig, chapeau, alleen maar complimenten. Een meer dan serieuze aanbeveling in de verhuisbranche!!!! Casper Hensen.
Een bedrijf wat weet waar ze voor staan. Een goede service en goed verhuizers hebben.
De samenwerking verliep goed, ik werd overal tijdig van op de hoogte gesteld en de verhuisdag zelf verliep soepel. Het enige minpuntje is dat er 20 verhuisdozen teveel geleverd zijn, die we niet gebruikt hebben. Maar dit was verder geen probleem.
Al vele malen Brocken Verhuizingen ingezet om cliënten een onbezorgde overhuizing te verzorgen, dat gaat bij dit bedrijf perfect.!
Niet nodig bovenstaande zegt genoeg alles perfect afgehandeld
De gehele verhuizing verliep volgens planning, alles netjes en rustig uitgevoerd. Fijn om te ervaren.
Snelle en effectieve dienstverlening. Bovendien nuttig advies van de chauffeur wat betreft opslag van vochtgevoelige spullen.
Erg goed geholpen bij de verhuizing en het opleveren van de oude woning! Goed bereikbaar indien er vragen zijn en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zal jullie zeker bij anderen aanbevelen. Wij waren ook door vrienden naar jullie verwezen! Nogmaals dank!
Gisteren was een heel spannende dag voor ons ma. Op je 82e 'moeten' gaan verhuizen naar een gelijkvloers appartement was niet leuk maar daar hadden jullie 3 geweldige mannen geen moeite mee en hadden haar snel aan het lachen. Wat zijn wij, haar dochters Nicole en Nancy, goed geholpen! Einde van de dag hadden we zelfs alle dozen leeg en hoefden we alleen nog wat op te hangen. Bedankt voor de goede service maar vooral voor het ontzorgen. Heel veel groetjes uit Boxtel van een moeder die heerlijk geslapen heeft vannacht én haar twee dochters Nicole en Nancy
Het was een fijn contact waarin goed meegedacht werd vanuit Brocken. Wij hebben dan ook een fijne ervaring en zouden in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de diensten.
We hebben Brocken als een prettig bedrijf ervaren. Makkelijk in de omgang en communicatie. Afspraken zijn goed nagekomen. Onze huisraad hebben we voorlopig bij Brocken opgeslagen. Het eindcijfer kunnen we pas geven als we zien hoe dat over 6-7 maanden er weer uit komt :-)
Vriendelijke mensen, die alles perfect hebben verhuisd ook al was het even moeilijk. Maken jullie je maar geen zorgren wij doen wat we beloven.klopt helemaal dikke pluim
Het was niet allemaal goed gegaan, deels door een foute instelling van mijzelf maar uitstekend opgelost
Auto was op tijd personeel was vriendelijk en vakkundig
Galjoenstraat 43 E
5017CL Tilburg