Jullie hebben ons niet alleen heel veel dozen uit handen genomen, maar ook heel veel verhuis-stress. We hebben vol bewondering gekeken naar de verhuizers..... wat een sjouwers! Aardig, attent, behulpzaam en bijzonder kundig en ervaren.
Nog nooit zo'n relaxte fijne verhuizing meegemaakt. Geen stress ervaren. Complimenten aan de verhuizers. Er werd meegedacht en meegekeken. Ook de voorbereiding naar de verhuizing toe was prima geregeld. Kortom een verhuizing om met een zeer fijn gevoel op terug te kijken. Een dikke pluim voor jullie en een enorme aanrader. Dank voor alles!
Fantastisch team. Geen enkele schade, keihard gewerkt en dachten goed mee. Super tevreden
De verhuizing van mijn inboedel van een appartement naar een woonhuis is door Brocken verhuizingen uitstekend verzorgd. De twee verhuizers waren netjes, zorgvuldig, vriendelijk en snel! Dit alles voor een nette prijs. Ik zou Brocken verhuizingen zo weer inschakelen.
Doen wat ze beloven....en harde werkers.
Alles was precies zoals afgesproken. Prettig in contact en alles was perfect geregeld!
Goede uitleg hoe de planning was, prettig in omgang, geoliede machine. Klein probleempje aan het eind van de dag maar dat werd de volgende dag meteen weer opgelost.
Zeer ervaren bedrijf, denken met je mee! Ontzorgen je echt!
Zeer behulpzaam, meedenkend en alles verliep heel vakkundig.
Vakmensen
keurig netjes alles volgens planning verlopen
Definitely reccomend.
Vriendelijk en vakkundig medewerkers en inmiddels 2 keer onze verhuizing ghedaan
Fijne communicatie, ook in de week in aanloop op de verhuizing in te checken of de voorbereidingen goed verliepen. Verder ook een prettig verhuisteam dat zorgde voor een dagje rust tussen alle verhuisperikelen door en alles keurig heeft over verhuisd.
Goed op elkaar ingespeeld verhuisteam met ieder een duidelijke eigen taak. Overleg tijdens de verhuisdag is erg prettig. Gerichtheid op een vlotte verhuizing en het ontzorgen van de klant.
Prettige samenwerking,.
De communicatie is helder, ze waren op tijd op de dag van verhuizing, het team was op elkaar ingespeeld, kwetsbare spullen werden zorgvuldig ingepakt en alles werd netjes conform afspraak afgeleverd. Chapeau!
De firma brocken heeft het ons gemakkelijk gemaakt met verhuizen ,we zijn zeer tevreden met alles wat ze voor ons gedaan hebben
Zonder zorgen alles in één dag over. Een team met vriendelijke verhuizers dat goed op elkaar ingespeeld is waardoor er planmatig en gestructureerd gewerkt wordt.
Goede ervaring en super verhuizing door erg behulpzaam personeel.
Heerlijk relaxed verhuizen door ontzorgende super vriendelijke verhuizers.
Verhuizing snel en goed gerealiseerd
Fantastisch, geweldige verhuismannen niets was te veel
Een verbouwing vraagt al veel planning maar als je dan Brocken belt en je meubels op laat halen en in een tijdelijke opslag laat plaatsen heb je al direct minder zorgen. Vriendelijk personeel en behulpzaam in alle opzichten. En hebben gevoel voor je huis en spullen. Aanrader!
Galjoenstraat 43 E
5017CL Tilburg