Alles is ingepakt en verhuisd door Brocken. Compliment voor de zorgvuldige en snelle manier van werken.
Zeer klantvriendelijk
....
Wow, wat hebben wij een fijne verhuizing gehad. Alles werd uit handen genomen door Barry en zijn team. Er werd mee gedacht en niks was te veel. Ik kan iedereen Brocken verhuizingen aanbevelen!
De jongens waren op tijd en werkte lekker door we hebben zelf waar we konden mee geholpen. Zeker een bedrijf om aan te raden.
De verhuizing is compleet volgens plan verlopen en het personeel was constant vriendelijk en behulpzaam
Afspraken worden nagekomen, mogelijkheden zijn divers. overhuis verliep soepel
Ze helpen jou waar je hulp om vraagt. Een fantastisch team!
Alles is volgens vooraf gemaakte afspraken gegaan. Ik heb verbouwd en met meerdere professionele partijen afspraken gemaakt. Brocken is de enige partij die alles volgens afspraak heeft gedaan. Behulpzaam, helder, vriendelijk.
Er werd hard gewerkt door de jongens en niets was teveel moeite. Alleen maar complimenten voor jullie
goede ervaring
Als er verhuisd moet worden, is Brocken het aangewezen bedrijf. Ze zijn ons door Molenwijck aanbevolen, en hebben de belofte waargemaakt.
Communicatie verliep correct en duidelijk. Beide partijen weten precies waar ze aan toe zijn. Op aangegeven tijdstip door klant snelle levering van dozen en vloeipapier en dus op tijd kunnen inpakken zonder stress. Verhuisdag zelf verliep prima en zonder gedoe. Behulpzame verhuismedewerkers die kalm en goed hun werk deden en voorzichtig waren met onze spullen. Niets was hun teveel! Na het uitpakken weer contact gezocht en binnen een week werden de dozen weer opgehaald. Ik raad iedereen Brocken Verhuizingen aan!
Ondanks de warmste dag van het jaar hebben uw medewerkers een top prestatie geleverd zeer vriendelijke personen die alles uit ons handen hebben genomen ook waar het niet hoefde. Wij zijn ontzettend blij dat wij brockenverhuizingen hebben gekozen en zullen wij U aan iedereen aanbevelen die een verhuizer zoekt
dit ws de eerste keer met een verhuisbedrijf te werken er zijn afspraken gemaakt en die zijn na gekomen. verliep prima ik ben er blij mee
Vriendelijke mensen en goede service
Verhuizen is niet iets wat ik al te vaak heb gedaan en ik ben erg tevreden dat ik de expertise en services van hen heb ingechakeld. Dit maakte de verhuizing een “walk in the park”.
Vriendelijke verhuizers.
Ze hebben alles netjes en goed leeggehaald
Alles omtrent onze verhuizing is dankzij Brocken geweldig verlopen. Zelfs onze 2 grote en erg kwetsbare planten, hebben al hun takken nog. Als we ooit weer moeten verhuizen kiezen we voor Brocken Verhuizingen!
Prettig gesprek met de heer Brocken van te voren en nog een bezoek ter plekke op de nieuwe locatie. Paar dagen van te voren nog een telefoontje of ik nog ergens hulp bij nodig had. Zeer deskundige , sterke en relaxte aardige verhuizers. Liep als een geoliede machine. .ook erg zware objecten waren geen probleem en werden op verzoek van mij soms meerdere keren verplaatst. Zeer aan te raden om net als bij mij, alle plafondlampen laten demonteren en de boekenkast en op de nieuwe plek weer te monteren. Ik kreeg het adres van een vriendin en die zei Brocken ontzorgd en dat is helemaal waar. Chapeau
Vriendelijk personeel werken zorgvuldig
keurig bedrijf dat alle afspraken stipt nakomt en ook bijzonder klantvriendelijk en netjes is!
Voor 2de maal door jullie verhuisd. Goede communicatie en vriendelijk. Aan de afspraken houden en nakomen. Je kunt alles vragen en er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht. Sfeer onderling was goed en vriendelijk en beleefd naar ons toe.. Vijf sterren verdiend. Nogmaals bedankt Ton en Jeroen
Galjoenstraat 43 E
5017CL Tilburg