Deze heren hebben de zaken goed voor elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat we aan hen voor lange tijd een partner hebben gevonden voor invullingen van evenementen.
Vanaf de kennismaking (op een goed verzorgde demo avond) tot onze trouwdag is alles perfect verlopen! De DJ's zijn vriendelijk, enthousiast, professioneel, altijd bereikbaar en bereid om mee te denken. Het was een TOP feest!
Een geweldig feest, zowel voor ons als voor iedereen die we hebben uitgenodigd. En we hebben genoten van de combinatie van DJ en saxofonist. Wat zijn die twee goed op elkaar ingespeeld. Topklasse.
Ik heb erg genoten op het feestje, mede mogelijk gemaakt door 17 sounds. De muziek sprak me erg aan en ze hebben goed naar onze wensen geluisterd. We hebben de hele avond gedanst!
Iedereen was super enthousiast over de muziek op onze bruiloft. Super leuk. We hebben echt een hele gave avond gehad, mede door de draaikunsten van Mark :) Echt leuke muziek gedraaid en nergens moeilijk over doen, zelfs nog wat langer doorgegaan met draaien! Ook de saxofonist was heel leuk, al was het zonder ook top geweest. Top geregeld, bedankt!!
We hebben een fantastische dag kunnen afsluiten met een groots feest. De jongens van 17Sounds hebben er een geweldige show neergezet en weten hoe ze een feestje moeten bouwen! De variatie in muziek en de leuke licht effecten, het was super mooi! Je kunt zien dat ze er alles aan doen om er een goed feest van te maken. Dit doen ze door van te voren goed met ons te hebben overlegd en al onze afspraken zijn goed uitgevoerd! Echt iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Ook na het feest is alles volgens afspraak goed afgerond. Ik kan alleen maar zeggen dat de jongens van 17Sounds een echte aanrader zijn voor een geweldig feest op een heel bijzondere dag!!!
Na ong. Een uur was het publiek goed afgetast, en zo ook de keuze van het muziek
Wij hebben een geweldige avond gehad, de dansvloer was niet 1 x leeg. En mijn neefje vond het super stoer dat hij even dj mocht spelen!!!
Gewoon helemaal super!!
alles was goed voor elkaar en Rutger voelde goed aan welke muziek hij kon draaien om onze gasten uit hun bol te laten gaan. Zowel jong als oud stond op de dansvloer te genieten.
professionele manier van werken, mooie strakke presentatie
het contact met rutger hebben we als zeer positief ervaren. ook de uitstraling op de avond zelf was uitstekend voor elkaar.
Leuke avond gehad! Goede muziek keus. Goede mix. De DJ was vriendelijk en enthousiast. Wist de sfeer goed in te brengen en had oog voor de omgeving.
Beste Rutger en Mark, Ik kan er niet minder van maken;) Alleen maar heel positief. Ik vind jullie een uiterst professioneel en prettig bedrijf. Ik hoop dat we nog vaak mogen samenwerken in de toekomst! Mvrgr Marion
Bedankt! Heel veel positieve reacties gehoord van bruiloftsgasten over de afwisseling en muziekkeuze. Wij hebben een geweldig feest gehad!
Jullie hebben een geweldig feest van onze bruiloft gemaakt. Uitstraling perfect muziek perfect. Wij en onze gasten hebben er van genoten. Bedankt!
Echte sfeermakers!
Mark was 2 dagen geleden de DJ bij ons huwelijksfeest en het was geweldig! Hij voelde het publiek goed aan, speelde erin mee en communiceerde ook met ons voor akkoord als de muziek even niet onze stijl was. We hebben ook zoveel positieve reacties gekregen van onze gasten op de DJ en de saxofonist, die wij erbij hadden laten spelen, gewoon super! Mark, Rutger, we hebben een goede keuze gemaakt voor jullie, 17Sounds en we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!
Super bruiloftsfeest gehad door jullie! Heel erg bedankt en wat ons betreft tot over 12,5 jaar!!
Mede dankzij Mark en Rutger is onze trouwdag een onvergetelijke dag voor ons geworden! Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd, dachten mee en waren zeer flexibel. Een topteam, bedankt!!
Show was super geregeld, erg professioneel opgezet. Ook muziekkeuze was top, dj voelde goed aan wat het publiek leuk vond!
Zeer tevreden over de muziek tijdens onze bruiloft!