De dj heeft met het draaien veel goed gemaakt. We hebben een paar leuke momenten op de dansvloer mogen beleven.
Beste Bennie & Rilana. Dankjewel voor jullie ingevulde beoordeling. We zijn erg blij dat jullie een leuke avond hebben gehad, en zo heeft de DJ dat ook ervaren. We zijn minder tevreden over het proces naar jullie bruiloft toe. Bij de mixtape waren wij echter ook afhankelijk van derden en wij zullen deze hier op aanspreken. Op e-mails proberen wij altijd zo snel mogelijk te reageren, wij zullen hier ons zelf dan ook zeker op aankijken. Desalniettemin is het belangrijkste element van de opdracht volgens ons goedgekomen. Wij hopen dat jullie nog lang terugkijken op een fantastische dag! Met vriendelijke groet, Mark Wichers Rutger van de Maat
Fantastische sfeer gemaakt tijdens ons feest. Van meerdere personen hierover achteraf complimenten gehad! Bedankt en ga zo door!
Erg goed,ik zou 17sounds zeker aanraden. Ze kregen iedereen op de dansvloer!
Het was een fantastisch feest!! Helemaal top! Ga zo door!!!
Wij hebben een super feest gehad! Al meteen tijdens het kennismakingsgesprek kwam Mark, en daarmee 17 sounds, heel professioneel op ons over waardoor we het volste vertrouwen hadden in een geslaagd huwelijksfeest. De muziek keuze was goed waardoor de dansvloer de hele avond goed gevuld was. Top dat we na de bruiloft nog een persoonlijke mail ontvingen van Rutger!
Het avondfeest van onze bruiloft is een geweldig knalfeest geworden dankzij Mark en Rutger. De keuze voor een DJ vonden we erg moeilijk omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Hun muziekkeuze bleek echter perfect om er een groot feest van te maken waarbij de dansvloer de hele avond vol stond. Onze (voornamelijk jonge) gasten gaven ons ook lovende reacties!
17 sounds heeft bij ons de muziek op onze bruiloft verzorgd. Wij hebben de hele avond genoten van top muziek! Helemaal passend bij ons. Het was jammer dat de avond voorbij was.
De uitstraling van de show was super! En het mail contact was ook snel en netjes!
Erg goed! Goede muziek keuze.
Kwalitatief enorm goede DJ set, de heren voelen de feesten enorm goed aan. Uiterlijk van de show is ook top...
Dat er mensen op de dansvloer stonden die normaal niet op de dansvloer staan! Hieraan kan je al zien dat er echt een super feestje van is gemaakt.
Ons trouwfeest is mede door jullie een top feest geworden! Dank hiervoor!
Het enthousiasme van de heren DJ's is geweldig, ze zijn aardig, spontaan, enthousiast, galant, alles wat je als klant graag wilt zien.
Zoals we al dachten uit de gesprekken vooraf, dit zou een topfeest worden. En dat was het! Alleen maar positieve reacties gehad en bij een volgend feest zullen we zeker weer aan jullie denken.
Algeheel zeer positief! Wij en onze gasten waren zeer positief! Het was een fantastisch feest/dag, mede dankzij 17 sounds. In het gehele traject hebben we al het contact als prettig ervaren, waarin alles bespreekbaar was. Heren bedankt!
We hebben een heel gezellig bruiloftsfeest gehad, met een leuke ontspannen sfeer. Ook prijs/kwaliteit is goed in verhouding.
Duidelijk vermelden op welke wijze muziek bestanden toegeleverd moet worden. Zoals de openingsdans op cd of USB.
Heb het jullie die avond ook al gezegd. Jullie hebben super goed ingespeeld op deze club met mensen. Ze hebben gewoon van het begin tot het einde op de dansvloer gestaan. En ook de pubquiz was super!
De muziek heeft een positieve bedrag geleverd aan een fantastische avond!
Het avondfeest van onze bruiloft met 17sounds was super. Het was een goede mix van onze muzieksmaak en de wensen van het publiek. Ze hebben een mooi meubel, de muziek stond op een prettig geluidsniveau. Iedereen heeft zich prima vermaakt op de dansvloer. We zijn erg enthousiast over hoe de DJ het heeft gedaan en we zullen ze zeker aanraden bij mensen die het aan ons vragen!